קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2010, 16:54
  2. [שאלה] אתר שאני פורץ נגיד ויש לי תפרטים של האדמין איך אני מעצב אותו ככה?
    על ידי Reggae-Man בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-08-2010, 16:56
  3. נשתף אותכם בסבל הרב שאני עובר בימים הללו...
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-07-2006, 07:51
  4. חתימה לליגה לא משהו אבל העיקר שאני עובר שלב
    על ידי Flash בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-07-2006, 00:47
  5. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

נגיד.......נגיד שאני עובר.

ברירת מחדל נגיד.......נגיד שאני עובר.

אוקיי אני יתקצר את המצב שלי בבצפר:
    הבנות ''לא מתות'' עלי בלשון המעטה.
    חברים....אה.. אולי אחד.....
    משועמם כל היום.
    זהו בקצרה,עכשיו לשאלה:
    נגיייד ואני עובר עיר, איך אני אמור להתנהג? מה לעשות ומה לא לעשות?
    כנראה שהמצב שלי ככה פה זה בגלל שאני עושה דברים שלא עושים, אומר דברים שלא אומרים וכ'ו...
    אז אם למשל אני עובר למקום שלא מכירים אותי אפחד!
    מה לעשות ומה לא לעשות? מה להגיד ומה לא? וכ'ו.
    (אני לא עובר..עדיין.אולי שנה הבאה אבל סתם לדעת תענו לי על השאלה בבקשה )
    תודה.

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוקיי אני יתקצר את המצב שלי בבצפר:
    הבנות ''לא מתות'' עלי בלשון המעטה.
    חברים....אה.. אולי אחד.....
    משועמם כל היום.
    זהו בקצרה,עכשיו לשאלה:
    נגיייד ואני עובר עיר, איך אני אמור להתנהג? מה לעשות ומה לא לעשות?
    כנראה שהמצב שלי ככה פה זה בגלל שאני עושה דברים שלא עושים, אומר דברים שלא אומרים וכ'ו...
    אז אם למשל אני עובר למקום שלא מכירים אותי אפחד!
    מה לעשות ומה לא לעשות? מה להגיד ומה לא? וכ'ו.
    (אני לא עובר..עדיין.אולי שנה הבאה אבל סתם לדעת תענו לי על השאלה בבקשה )
    תודה.
    שלום לך,
    לעבור עיר בשבילך זה כמו התחלה חדשה, הזדמנות חדשה לעשות הכל מחדש ובמיוחד ללמוד מטעויות!
    תהיה עם בטחון עצמי, תשתלב, אל תהיה לבד, תבין מה לא היה בסדר בביהס הקודם, ובכך תביא מה לעשות.
    ברגע שמשהו נהיה קבוע קשה לשנות, אז שאתה מתחיל מחדש יותר קל לך להתחיל בצורה נכונה.
    בהצלחה .

ציטוט נכתב במקור על ידי A kind of Magic צפיה בהודעה
    שלום לך,
    לעבור עיר בשבילך זה כמו התחלה חדשה, הזדמנות חדשה לעשות הכל מחדש ובמיוחד ללמוד מטעויות!
    תהיה עם בטחון עצמי, תשתלב, אל תהיה לבד, תבין מה לא היה בסדר בביהס הקודם, ובכך תביא מה לעשות.
    ברגע שמשהו נהיה קבוע קשה לשנות, אז שאתה מתחיל מחדש יותר קל לך להתחיל בצורה נכונה.
    בהצלחה .
    עברתי כבר כמה פעמים..כל הזמן לא הלך לי!
    אני עושה דברים לא נכונים!
    שאני עם בטחון אני אומר יותר מידי דברים ואחר כך יודע שיצאתי מפגר....לא יודע למה...אפילו אם אני כותב תגובה בפייסבוק אני ישר מוחק כי אני אומר שזה סתם מפגר וחבל שרשמתי את זה, ואני יותר מבואס אם ענו לי על התגובה...שוב, לא יודע למה.

אבל זה לא משנה, אני ניסיתי להבין מה אני עושה לא טוב ואני הצלחתי, הבעיה שרק אחרי שאני עושה משהו לא טוב אני מבין שלא הייתי צריך להגיד/לעשות אותו...המחשבה שאני לא צריך להגיד/לעשות את הדבר הזה באה לי רק אחרי שעשיתי אותו...זה מעצבן.
    יש אולי איזה משהו ידוע שצריך לעשות ואני לא יודע?
    אולי אם נגיד מישהו/י אומר/ת לך משהו אז אני אמור לענות לו ככה ולא ככה... דברים כאלה אולי? אתה מכיר?מישהו?למה אף פעם לא הולך לי טוב לעזאזל?!

שלום לך,
    בהצלחה .
    שאני עם בטחון אני אומר יותר מידי דברים ואחר כך יודע שיצאתי מפגר....לא יודע למה...אפילו אם אני כותב תגובה בפייסבוק אני ישר מוחק כי אני אומר שזה סתם מפגר וחבל שרשמתי את זה, ואני יותר מבואס אם ענו לי על התגובה...שוב, לא יודע למה.

אבל זה לא משנה, אני ניסיתי להבין מה אני עושה לא טוב ואני הצלחתי, הבעיה שרק אחרי שאני עושה משהו לא טוב אני מבין שלא הייתי צריך להגיד/לעשות אותו...המחשבה שאני לא צריך להגיד/לעשות את הדבר הזה באה לי רק אחרי שעשיתי אותו...זה מעצבן.
    אולי אם נגיד מישהו/י אומר/ת לך משהו אז אני אמור לענות לו ככה ולא ככה... דברים כאלה אולי? אתה מכיר?מישהו?למה אף פעם לא הולך לי טוב לעזאזל?!

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מה נראלך שאתה עושה לא בסדר?

לייקים
    374
    נקודות
    1

קודם כל כמה פעמים עברת?
    דבר שני, אם לא תלמד מטעויות לא יצא מזה כלום.
    הבן אדם היחידי בעולם שיודע מה הבעיה שלך, זה רק אתה.
    אף אחד אחר לא יעזור לך אם לא תבין בכלל מה הבעיה שלך!
    לשאול שאלות כמו "למה אף פעם לא הולך לי טוב" או כל מיני דברים דומים, לא מועילים לתהליך אלא מזיקים לו.
    אתה חייב להסתכל הלאה ולהבין שרק אתה תוכל לפתור את הבעיה שלך!

קודם כל כמה פעמים עברת?
    דבר שני, אם לא תלמד מטעויות לא יצא מזה כלום.
    הבן אדם היחידי בעולם שיודע מה הבעיה שלך, זה רק אתה.
    אף אחד אחר לא יעזור לך אם לא תבין בכלל מה הבעיה שלך!
    לשאול שאלות כמו "למה אף פעם לא הולך לי טוב" או כל מיני דברים דומים, לא מועילים לתהליך אלא מזיקים לו.
    אתה חייב להסתכל הלאה ולהבין שרק אתה תוכל לפתור את הבעיה שלך!
    אני מנסה למצוא... אני יכול להגיד לך שאני אומר מילים שהייתי צריך לשקול אותם ולא עשיתי את זה ונזכרתי אחרי שכבר אמרתי שהייתי צריך לשקול...זה קורה יותר עם בנות אבל גם עם בנים.... (אני סטרייט XD פשוט לא הייתה לי חברה (15) אז קצת קשה לי עם זה גם)
    אתה מבין?
    ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    מה נראלך שאתה עושה לא בסדר?
    לא יודע... כאילו כל מה שאני עושה שאנשים אחרים רואים אותי עושה זה לא בסדר....תגובה בפייס, סטטוס, אמירת משהו, ו...לא יודע דברים כאלה

לייקים
    374
    נקודות
    1

אני מנסה למצוא... אני יכול להגיד לך שאני אומר מילים שהייתי צריך לשקול אותם ולא עשיתי את זה ונזכרתי אחרי שכבר אמרתי שהייתי צריך לשקול...זה קורה יותר עם בנות אבל גם עם בנים.... (אני סטרייט XD פשוט לא הייתה לי חברה (15) אז קצת קשה לי עם זה גם)
    אתה מבין?

לא יודע... כאילו כל מה שאני עושה שאנשים אחרים רואים אותי עושה זה לא בסדר....תגובה בפייס, סטטוס, אמירת משהו, ו...לא יודע דברים כאלה
    אני מבין .
    אם תבין את טעויותיך, אין סיבה שלא תבין מה לשפר.
    אף אחד חוץ ממך לא יבין מה הטעויות שלך.
    אתה חייב להסיק מהטעויות שלך להבא שתוכל לדעת מה לעשות.
    ככה זה עובד, ניסוי ותהייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

אני לא חושב שהבעיה נעוצה בעיר בה אתה שוכן, אלא בדרכי ההתנהלות שלך.
    יש שיגידו חוסר ביטחון, יש שיגידו קשיים בהתאקלמות.
    כמו שאני רואה את זה - זה מצב שנתון לחלוטין לשליטתך, ואתה יכול להפוך את היוצרות ולשנות אותו.

אני חושב שכדאי שתפנה לקבלת אימון אישי, באמצעותו תוכל להגדיר לך מטרות (גם אם מדובר במטרות חברתיות נוסח אלה שכתבת), להכיר את העוצמות שבך, את החסרונות והגומרים שמעכבים אותך להצליח, תגלה יתרונות שיחזקו ויבססו את הביטחון העצמי שלך, ובאופן כללי תשפר את הדימוי העצמי שלך, בעיניייך ובעיני הסובבים אותך כאחד.

מאחל לך בהצלחה רבה,
    ומחזק אותך - שהכל עניין של כח רצון !

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אתה מבין?

סביר להניח שיש לך רגשי נחיתות ואין לך ביטחון.
    אל תתייחס לכל מה שאומרים ואל תתקפל אחרי כל מילה שמישהו אחר מעיר לך,אם אתה עושה משהו פשוט תעמוד מאחוריו,תתחיל עם זה בתור התחלה.
    תעשה דברים רק שאתה שלם איתם,וגם אם יעירו לך תעמוד מאחורי ואל תשנה את דעתך,כשיראו שאי אפשר להזיז אותך מדעתך יזלזלו בך פחות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

תכניס חזק לראש "סוף מעשה מחשבה תחילה" ליפני שאדם עושה משהו. אומר משהו. תמיד שהמחשבה תהיה לפני המעשה כי אחרי המעשה היא לא שווה כלום חוץ מלמידת הטעות שאת זה עדיף ללמוד לפני הטעות. ידיעת המאמר הזה לא עוזרת אתה צריך להגשים את זה בפועל
    סליחה אבל אני לא מבין אתה אומר שאתה עושה טעויות ואתה לא יודע מה הם?! אבל טוב שאתה יודע שאתה הלא בסדר. וזה מצויין כי רק ככה אתה תשפר את עצמך ולא ע"י שתאמר שהחברה לא בסדר.
    מה שאני יכל להציע לך זה שתנסה לראות מה הטעויות שלך. אני מתכוון בעיקר בצורת הדיבור שלך. בצורת התגובות שלך. בכבוד העצמי שלך. אין דבר כזה שהחברה תפלוט אדם שהוא בסדר. אני שמסתכל מהצד על האנשים המנודים בחברה שלי אני מאשים רק אותם כי אפיהם ארוך כגורדי שחקים מצד המה שהם חשים וכו... אתה יכל ללמוד מזה. כגון לא לחוש יותר מדי ליד אנשים. אל תזלזל בעצמך אבל אל תשמור על הכבוד שלך ע"י זילזול באחרים. לדעת מתי לומר סליחה וכו..
    אם זה לא הדברים הבעייתיים (לא שאני חושב שזה הם) אז אני מציע לך לעשות מה שאדם אחד עשה וזה עזר לו. תנסה לשאול את החבר שלך (שאתה יכל לדבר אתו) ותשאל אותו איזה דברים רעים הוא רואה בך. אבל תהיה גבר ותגיד לו שיאמר לך ברצוף הכל ותקבל את זה. ואל תגיד שהוא מבלבל את השכל תקבל הכל.
    אני מאחל לך הצלחה. ותזכור תסתכל קדימה אל תהיה מבואס מהעבר. העבר מאחוריך העתיד הזוהר מחכה לך אם תצפה לו.

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    תכניס חזק לראש "סוף מעשה מחשבה תחילה" ליפני שאדם עושה משהו. אומר משהו. תמיד שהמחשבה תהיה לפני המעשה כי אחרי המעשה היא לא שווה כלום חוץ מלמידת הטעות שאת זה עדיף ללמוד לפני הטעות. ידיעת המאמר הזה לא עוזרת אתה צריך להגשים את זה בפועל
    סליחה אבל אני לא מבין אתה אומר שאתה עושה טעויות ואתה לא יודע מה הם?! אבל טוב שאתה יודע שאתה הלא בסדר. וזה מצויין כי רק ככה אתה תשפר את עצמך ולא ע"י שתאמר שהחברה לא בסדר.
    מה שאני יכל להציע לך זה שתנסה לראות מה הטעויות שלך. אני מתכוון בעיקר בצורת הדיבור שלך. בצורת התגובות שלך. בכבוד העצמי שלך. אין דבר כזה שהחברה תפלוט אדם שהוא בסדר. אני שמסתכל מהצד על האנשים המנודים בחברה שלי אני מאשים רק אותם כי אפיהם ארוך כגורדי שחקים מצד המה שהם חשים וכו... אתה יכל ללמוד מזה. כגון לא לחוש יותר מדי ליד אנשים. אל תזלזל בעצמך אבל אל תשמור על הכבוד שלך ע"י זילזול באחרים. לדעת מתי לומר סליחה וכו..
    אם זה לא הדברים הבעייתיים (לא שאני חושב שזה הם) אז אני מציע לך לעשות מה שאדם אחד עשה וזה עזר לו. תנסה לשאול את החבר שלך (שאתה יכל לדבר אתו) ותשאל אותו איזה דברים רעים הוא רואה בך. אבל תהיה גבר ותגיד לו שיאמר לך ברצוף הכל ותקבל את זה. ואל תגיד שהוא מבלבל את השכל תקבל הכל.
    אני מאחל לך הצלחה. ותזכור תסתכל קדימה אל תהיה מבואס מהעבר. העבר מאחוריך העתיד הזוהר מחכה לך אם תצפה לו.
    אוקיי קראתי והבנתי הכל, רק שלפעמים אני סוג של שוכח לחשוב לפני שאני אומר משהו...זה בעיה...ואחרי שאני אומר אי אפשר לתקן כי ככה כבר חושבים עלי..מה אני יחזור בזמן?
    ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    סביר להניח שיש לך רגשי נחיתות ואין לך ביטחון.
    אל תתייחס לכל מה שאומרים ואל תתקפל אחרי כל מילה שמישהו אחר מעיר לך,אם אתה עושה משהו פשוט תעמוד מאחוריו,תתחיל עם זה בתור התחלה.
    תעשה דברים רק שאתה שלם איתם,וגם אם יעירו לך תעמוד מאחורי ואל תשנה את דעתך,כשיראו שאי אפשר להזיז אותך מדעתך יזלזלו בך פחות.
    יש משהו במה שאתה אומר....אבל לפעמים שאני עומד מאחורי הדבר שאמרתי אני מרגיש שבאמת זה לא טוב או לא נכון....
    ציטוט נכתב במקור על ידי carmiomero צפיה בהודעה
    אני לא חושב שהבעיה נעוצה בעיר בה אתה שוכן, אלא בדרכי ההתנהלות שלך.
    יש שיגידו חוסר ביטחון, יש שיגידו קשיים בהתאקלמות.
    כמו שאני רואה את זה - זה מצב שנתון לחלוטין לשליטתך, ואתה יכול להפוך את היוצרות ולשנות אותו.

אני חושב שכדאי שתפנה לקבלת אימון אישי, באמצעותו תוכל להגדיר לך מטרות (גם אם מדובר במטרות חברתיות נוסח אלה שכתבת), להכיר את העוצמות שבך, את החסרונות והגומרים שמעכבים אותך להצליח, תגלה יתרונות שיחזקו ויבססו את הביטחון העצמי שלך, ובאופן כללי תשפר את הדימוי העצמי שלך, בעיניייך ובעיני הסובבים אותך כאחד.

מאחל לך בהצלחה רבה,
    ומחזק אותך - שהכל עניין של כח רצון !
    תודה!
    יכול להיות קצת חוסר בטחון אבל אני חושב:
    אם אני משנה את עצמי החברה תשכח את מי שהייתי ותקבל את האני החדש?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

וואוו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה אתה אוהב שעושים עבורך ומה אתה לא אוהב שעושים לך?

מה אתה אוהב שאומרים לך ומה אתה לא אוהב שאומרים לך?
    תאורטית, השיטה הזאת חייבת לעבוד,
    מעשית - היא לא עובדת לי.
    אני לא חושב על זה לפני שאני עושה משהו.....ככה זה יוצא....
    נמאס לי שאני בטעות מעביר תעיניים ועל הדרך מסתכל על איזה יפה אחת, והיא ''מה אתה מסתכל עלי?!''
    למה דווקא אני צריך לסבול דברים כאלה??
    למה אם אני אומר משהו זה לא בסדר אבל אם מישהו אחר זה תמיד בסדר, או מצחיק או מגניב או לא יודע מה....
    הכי מעצבן זה שאני אומר משהו ואף אחד לא הקשיב ואז מישהו יותר ''מקובל'' אומר את אותו הדבר וכולם צוחקים מזה או לא יודע מה.....
    למה? כי זה אני, אני קורבן, אני תת רמה מבחינתם, אני ההוא שאפשר לזלזל בו.

זה ההרגשה שהם נותנים לי.

תאורטית, השיטה הזאת חייבת לעבוד,
    מעשית - היא לא עובדת לי.
    אני לא חושב על זה לפני שאני עושה משהו.....ככה זה יוצא....
    נמאס לי שאני בטעות מעביר תעיניים ועל הדרך מסתכל על איזה יפה אחת, והיא ''מה אתה מסתכל עלי?! כי בגלל שאמרו לה שהיא נראת טוב אז היא כאילו ''קדושה'' ואסור לי לדבר איתה, אם אני מנסה לדבר היא אומרת ''סתום תפה'' וזה לא רק היא, זה כל הבנות הכביכול ''מקובלות'' של הכיתה..מה הפחות מקובלים טמאים?
    תוספת במודגש.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,534 | הודעות: 8,174,121 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect