קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 02:26
  2. מזל טוב לגל מנהל אומנות הפיתוי והפיקאפ
    על ידי ירדן בפורום הכרזות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-05-2010, 23:48
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 17:06
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 20:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

אומנות הפיתוי על פי המדע - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

מצאתי מחקר אבל זה לא נותן לי לפרסם לינקים. כתוב שמי שנישא לבן דוד מדרגה שלישית או רביעית יש יותר ילדים ונכדים.

אם לחזור רגע לנושא המקורי, לדעתי לא צריך להפוך פיקאפ למדע. אין ספק שיש כל מיני דברים שפועלים על כל מיני טריגרים פסיכולוגים אבל לא צריך עכשיו לעשות תואר בפסיכולוגיה כדי להצליח עם נשים. אם אתה רוצה להמציא שיטות חדשות סבבה, אבל ללמוד פסיכולוגיה לא יעזור לך עם נשים לדעתי, עדיף לקרוא ספרים של פיקאפ או לצאת לשטח!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי segevp צפיה בהודעה
    מצאתי מחקר אבל זה לא נותן לי לפרסם לינקים. כתוב שמי שנישא לבן דוד מדרגה שלישית או רביעית יש יותר ילדים ונכדים.

אם לחזור רגע לנושא המקורי, לדעתי לא צריך להפוך פיקאפ למדע. אין ספק שיש כל מיני דברים שפועלים על כל מיני טריגרים פסיכולוגים אבל לא צריך עכשיו לעשות תואר בפסיכולוגיה כדי להצליח עם נשים. אם אתה רוצה להמציא שיטות חדשות סבבה, אבל ללמוד פסיכולוגיה לא יעזור לך עם נשים לדעתי, עדיף לקרוא ספרים של פיקאפ או לצאת לשטח!
    אתה אומר לי שאחרי 7 מיליון שנות אבולוציה,
    אתה לא יכול להתחיל עם אישה בלי שום ספר?

עובדה שאתה, אני וכל גבר אחר בעולם - לא יכולים,
    אז תסכים איתי שמשהו דפוק באיך שאנחנו חיים.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אומנות הפיתוי לא צריך להיות כל כך מסובך,אל תעשו מעכבר פיל,כמו שאמרו לך אנחנו כבר לא חיים בשבטים והמדע התקדם המון מאז,אנשים נשארו עם פחד גישה כי פעם אם בחורה הייתה דוחה גבר היו מוציאים אותו מהשבט,אבל עם תהליך עמוק והרבה רצון אפשר להתגבר על הכל.

באמת שזה מיותר,אומנות הפיתוי לא צריך להיות מורכב כל כך.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

היי חברים, מצטער שאני מפריע לדיון הכל כך מעניין.
    אבל פורום פיקאפ לא עוסק בנישואין, וגם לא נראה לי שבנישואין מדרגה שלישית.

לדעתי פותח האשכול, אתה פשוט צריך לפרסם מידע רלוונטי לנו דרך נקודת המבט שלך, זו תהיה השקעה מבורכת אם תהיה מוכן לעשות זאת.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Boringman צפיה בהודעה
    אומנות הפיתוי לא צריך להיות כל כך מסובך,אל תעשו מעכבר פיל,כמו שאמרו לך אנחנו כבר לא חיים בשבטים והמדע התקדם המון מאז,אנשים נשארו עם פחד גישה כי פעם אם בחורה הייתה דוחה גבר היו מוציאים אותו מהשבט,אבל עם תהליך עמוק והרבה רצון אפשר להתגבר על הכל.

המדע התפתח- אנחנו לא.

אם בחורה הייתה דוחה גבר היו מוציאים אותה מהשבט?
    נשים שלטו בשבטים, אף אחד לא זורק אותן.

זה דבר ראשון,
    דבר שני, הם לא חיו בזוגות בשבטים,
    כל אחד היה יכול להיות עם כל אחת - רק היה צריך לבקש.
    זה הכל.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

וואוו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 17:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה אומר לי שאחרי 7 מיליון שנות אבולוציה,
    אתה לא יכול להתחיל עם אישה בלי שום ספר?

עובדה שאתה, אני וכל גבר אחר בעולם - לא יכולים,
    אז תסכים איתי שמשהו דפוק באיך שאנחנו חיים.
    כתבתי לקרוא ספרי פיקאפ. אבל ספרי פסיכולוגיה זו דרך ארוכה ולא יעילה ואני לא בטוח שהיא עובדת.

LOL?

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    פיקאפ לא קשור לנישואין?
    אז מדינת ישראל לא קשורה לירושלים..

רוב צרכני הפיקאפ העיקריים הם אותם גברים ביישנים שמחפשים קשר מחייב או חתונה (יצא לי לפגוש כמה פעמים בני 30+ מבצעים פיקאפ ואחד מהם גם הציע נישואין לכל בחורה שעברה בסביבתו, לא נראה לי שהמטרה שלהם הייתה לרוץ לחבר'ה אחר כך ולספר איך הם סגרו או השיגו עוד מספר טלפון מזויף, אם הבנת את כוונתי).

אבל אתה צודק ברעיון שאתה מנסה להביע, אני ממשיך לכתוב כאן רק בגלל שזה משעשע ומעניין, ממש לא בשביל לומר שפיקאפ זה לא טוב או חלילה לעודד אנשים להתחיל עם בנות דודם..

מקווה שהקוראים מספיק אינטליגנטים בשביל לא להסיק מהדיון כאן מסקנות שגויות שכאלה.

נישואין-המצאה הזויה של הדת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אתה יכול לכתוב LOL עד מחר,ולחכם השני שציטט אותי אין לכם יכולת להתחרות בי או לחלוק עליי,אתם יכולים לא להסכים איתי אבל עברתי כל כך הרבה דברים בפיקאפ שהתגובות שלכם חסרת משמעות מבחינתי וסליחה אם אני קצת בוטה.

תראו לדוגמא עוד דבר לגביי אובססיה על בחורה,שבעיה היא אצלך במוח! אמונה מגבילה! ברגע שתלמד איך לשנות פרספקטיבה ולשנות נק' מבט הכל ישתנה.

יש גברים שמפתחים התמכרות לבחורה מסוימת אחת יש אנשים ש“חולים“ בזה באופן כרוני ושוב ושוב נדלקים על בחורה לתקופה מסוימת ואחר כך עוברים הלאה. הבעיה היא שעצם העובדה שאתה מייחס כזו חשיבות גבוהה לבחורה מסוימת גורמת לך להתנהג בצורה לא טבעית לידה,ולמעשה אתה פוגע בסיכויים שלך להיות איתה.
    אז מה זה אומר בעצם התופעה של ”הבחורה המיוחדת הזו“?למעשה זה טריק מסוים שהמוח שלך מפעיל עליך.יש בחורים שזה קורה להם עם בחורות שלא רוצות אותם. יש בחורים שזה קורה להם עם בחורות שהם שכבו איתן. יש כאלה שמפתחים את זה כלפי בחורה שנותנת להם הרבה תשומת לב בעוד שאחרים מפתחים את זה כלפי כאלה שלא נותנות להם תשומת לב. אז מה משותף לכל זה?

המשותף לכל זה שזה בתפיסה שלך בלבד. כלומר, כל התהליך הזה קורה אך ורק בראש שלך וכמעט ואין לזה קשר עם מה שקורה בעולם החיצוני. למעשה זה בכלל לא קשור לבחורה, זה קשור אך ורק למה שקורה במוח/בגוף שלך.בדרך כלל ממליצים במקרה כזה ללכת ולמצוא עשר בחורות חדשות.אוקי, ומה קורה אם הלכת והכרת עשר בחורות חדשות ואתה עדיין רוצה את ”האחת המיוחדת“ ההיא?
    יכול להיות שבסוף תהיה עם ”הבחורה המיוחדת“ ההיא אבל לא תדע מה לעשות בשביל לשמור על מערכת היחסים שלכם ביחד. תזכור —
    תמיד קשה יותר לשמור על משהו מלהשיג אותו. הרבה פעמים ראיתי גברים שהצליחו להיות בקשר עם אותה ”בחורה מיוחדת“ ואז איבדו אותה. כלומר, להשיג אותה או ללכת להכיר עשר בנות אחרות זה לא הפתרון לבעיה הזאת.
    אם כך מה הפתרון?
    הפתרון הוא לפתח יכולות חברתיות ולהפוך להיות גבר מושך. בדיוק מה שאתה לומד פה. ברגע שיש לך את הידע והכישורים להכיר בחורות חדשות ולהפוך אותן לחלק מהחיים שלך נהיה לך קל יותר כשאתה פוגש בחורה שנהיית ”הבחורה המיוחדת“. אבל זה רק חלק מהפתרון לבעיה הזו.
    אז הנה הפתרון המלא — לשנות נקודת מבט. אתה צריך לשנות פרספקטיבה ולא להרשות לעצמך מצב בו תתמכר לבחורה אחת ותהפוך אותה ”לבחורה המיוחדת“ בעיניך. אתה צריך לחוות זה שונה מלדעת כי לדעת זה פשוט את החוויה שבכל רגע נתון יש לך עוד בחורות מדהימות, יפות, חכמות שרק מחכות לך. בהתחלה אתה
    באמת יכול לצאת עם הרבה בנות במקביל. אבל העיקרון הוא פשוט תמיד להשקיע אותה כמות אנרגיה בבחורות. כלומר להיות מושקע
    רגשית במידה שווה באותה כמות בחורות. למשל, אם אתה רוצה ממש לשכב עם מישהי אז שלפחות תהיה עוד מישהי אחת שאתה ממש רוצה לשכב איתה. אם אין לך מישהי כזו אז תשקיע זמן ומאמץ בלמצוא מישהי כזאת. אם יש בחורה שממש מוצאת חן בעיניך, אז תמצא לפחות עוד בחורה אחת שגם ממש תמצא חן בעיניך. אם יש בחורה שאתה ממש רוצה איתה מערכת יחסים רצינית אז שתהיה לפחות עוד בחורה אחת שגם איתה תרצה להיות במערכת יחסים. ואם יש לך רק מישהי אחת אז תשקיע את הזמן והאנרגיה למצוא עוד מישהי כזו. ככל שתשקיע יותר זמן בלחפש מישהי אחרת — אתה תשים לב שתמיד תהיה מישהי אחרת. ברגע שתגיע להבנה שתמיד תהיה
    מישהי אחרת, גם אם לא יסתדר לך עם בחורה שממש רצית אותה כל השקפת עולמך בנוגע לבחורות תשתנה,אתה תרגיש ביטחון עצמי איתן,ותיפתר מהתסכול והכאב שהיו לך עד היום עם בחורות.

בהצלחה לכולם.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אתה יכול לכתוב LOL עד מחר,ולחכם השני שציטט אותי אין לכם יכולת להתחרות בי או לחלוק עליי,אתם יכולים לא להסכים איתי אבל עברתי כל כך הרבה דברים בפיקאפ שהתגובות שלכם חסרת משמעות מבחינתי וסליחה אם אני קצת בוטה.

תראו לדוגמא עוד דבר לגביי אובססיה על בחורה,שבעיה היא אצלך במוח! אמונה מגבילה! ברגע שתלמד איך לשנות פרספקטיבה ולשנות נק' מבט הכל ישתנה.

יש גברים שמפתחים התמכרות לבחורה מסוימת אחת יש אנשים ש“חולים“ בזה באופן כרוני ושוב ושוב נדלקים על בחורה לתקופה מסוימת ואחר כך עוברים הלאה. הבעיה היא שעצם העובדה שאתה מייחס כזו חשיבות גבוהה לבחורה מסוימת גורמת לך להתנהג בצורה לא טבעית לידה,ולמעשה אתה פוגע בסיכויים שלך להיות איתה.
    אז מה זה אומר בעצם התופעה של ”הבחורה המיוחדת הזו“?למעשה זה טריק מסוים שהמוח שלך מפעיל עליך.יש בחורים שזה קורה להם עם בחורות שלא רוצות אותם. יש בחורים שזה קורה להם עם בחורות שהם שכבו איתן. יש כאלה שמפתחים את זה כלפי בחורה שנותנת להם הרבה תשומת לב בעוד שאחרים מפתחים את זה כלפי כאלה שלא נותנות להם תשומת לב. אז מה משותף לכל זה?

המשותף לכל זה שזה בתפיסה שלך בלבד. כלומר, כל התהליך הזה קורה אך ורק בראש שלך וכמעט ואין לזה קשר עם מה שקורה בעולם החיצוני. למעשה זה בכלל לא קשור לבחורה, זה קשור אך ורק למה שקורה במוח/בגוף שלך.בדרך כלל ממליצים במקרה כזה ללכת ולמצוא עשר בחורות חדשות.אוקי, ומה קורה אם הלכת והכרת עשר בחורות חדשות ואתה עדיין רוצה את ”האחת המיוחדת“ ההיא?
    יכול להיות שבסוף תהיה עם ”הבחורה המיוחדת“ ההיא אבל לא תדע מה לעשות בשביל לשמור על מערכת היחסים שלכם ביחד. תזכור —
    תמיד קשה יותר לשמור על משהו מלהשיג אותו. הרבה פעמים ראיתי גברים שהצליחו להיות בקשר עם אותה ”בחורה מיוחדת“ ואז איבדו אותה. כלומר, להשיג אותה או ללכת להכיר עשר בנות אחרות זה לא הפתרון לבעיה הזאת.
    אם כך מה הפתרון?
    הפתרון הוא לפתח יכולות חברתיות ולהפוך להיות גבר מושך. בדיוק מה שאתה לומד פה. ברגע שיש לך את הידע והכישורים להכיר בחורות חדשות ולהפוך אותן לחלק מהחיים שלך נהיה לך קל יותר כשאתה פוגש בחורה שנהיית ”הבחורה המיוחדת“. אבל זה רק חלק מהפתרון לבעיה הזו.
    אז הנה הפתרון המלא — לשנות נקודת מבט. אתה צריך לשנות פרספקטיבה ולא להרשות לעצמך מצב בו תתמכר לבחורה אחת ותהפוך אותה ”לבחורה המיוחדת“ בעיניך. אתה צריך לחוות זה שונה מלדעת כי לדעת זה פשוט את החוויה שבכל רגע נתון יש לך עוד בחורות מדהימות, יפות, חכמות שרק מחכות לך. בהתחלה אתה
    באמת יכול לצאת עם הרבה בנות במקביל. אבל העיקרון הוא פשוט תמיד להשקיע אותה כמות אנרגיה בבחורות. כלומר להיות מושקע
    רגשית במידה שווה באותה כמות בחורות. למשל, אם אתה רוצה ממש לשכב עם מישהי אז שלפחות תהיה עוד מישהי אחת שאתה ממש רוצה לשכב איתה. אם אין לך מישהי כזו אז תשקיע זמן ומאמץ בלמצוא מישהי כזאת. אם יש בחורה שממש מוצאת חן בעיניך, אז תמצא לפחות עוד בחורה אחת שגם ממש תמצא חן בעיניך. אם יש בחורה שאתה ממש רוצה איתה מערכת יחסים רצינית אז שתהיה לפחות עוד בחורה אחת שגם איתה תרצה להיות במערכת יחסים. ואם יש לך רק מישהי אחת אז תשקיע את הזמן והאנרגיה למצוא עוד מישהי כזו. ככל שתשקיע יותר זמן בלחפש מישהי אחרת — אתה תשים לב שתמיד תהיה מישהי אחרת. ברגע שתגיע להבנה שתמיד תהיה
    מישהי אחרת, גם אם לא יסתדר לך עם בחורה שממש רצית אותה כל השקפת עולמך בנוגע לבחורות תשתנה,אתה תרגיש ביטחון עצמי איתן,ותיפתר מהתסכול והכאב שהיו לך עד היום עם בחורות.

בהצלחה לכולם.
    מה קשור בין מה שאנחנו אמרנו לבין מה שאתה אמרת?
    אין קשר.

אני אמרתי שני דברים:
    1.השבטים חיו בשיתוף מוחלט של מין
    2.האישה שלטה בשבט.

מה אתה ענית?
    אלוהים יודע.

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

תודה רבה אחי
    התחלתי לקרוא בבלוג שלך

רציני ומעניין מאוד

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect