בפורום סלולארי פתחתי על בעיה שיש לי בבלוטוס זה דחוף בקשה תעזרו לי. תודה
נכתב במקור על ידי KrizzMan בפורום סלולארי פתחתי על בעיה שיש לי בבלוטוס זה דחוף בקשה תעזרו לי. תודה אתה באת לפרסם עוד פעם את הפורום שלך, לא נעזור לך
באמת שלא, יש לי שם בעיה. תראה
נכתב במקור על ידי KrizzMan באמת שלא, יש לי שם בעיה. תראה KrizzMan אתה חושב שאנחנו מטומטמים?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי ShiNx אתה באת לפרסם עוד פעם את הפורום שלך, לא נעזור לך נכתב במקור על ידי LiorLioR69 KrizzMan אתה חושב שאנחנו מטומטמים? בדקתם קודם? אין לו שום פרסום פורום כרגע, תבדקו לפני שאתם מדברים. ואם מצאתם, דווחו במשוב.
בברכה, חגי.
נכתב במקור על ידי JST בדקתם קודם? אין לו שום פרסום פורום כרגע, תבדקו לפני שאתם מדברים. ואם מצאתם, דווחו במשוב. לפני כמה זמן פרסמו פה איזה 36346346 אשכולות על פורום בשם KRIZZ ופתאום חצי שעה אחרי זה מישהו שהכינוי שלו זה KRIZZ מצטרף :|
נכתב במקור על ידי ShiNx לפני כמה זמן פרסמו פה איזה 36346346 אשכולות על פורום בשם KRIZZ ופתאום חצי שעה אחרי זה מישהו שהכינוי שלו זה KRIZZ מצטרף :| למה אתה ממשיך להגיב בצורה כזאת? בישביל מה יש הודעה פרטית \ גולשים? תבדוק לפני שאתה מגיב.
נכתב במקור על ידי JST למה אתה ממשיך להגיב בצורה כזאת? בישביל מה יש הודעה פרטית \ גולשים? תבדוק לפני שאתה מגיב. משתמש אחד הספים בלי הפסקה בדיבורים על פורום שלו שנקרא Krizz ופתאום מצטרף מישהו עם כינוי KrizzMan, אתה רציני?!
נערך לאחרונה על ידי -Gold Star-; 12-01-2012 בשעה 22:15.
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 משתמש אחד הספים בלי הפסקה בדיבורים על פורום שלו שנקרא Krizz ופתאום מצטרף מישהו עם כינוי KrizzMan, אתה רציני?! אתה בדקת לפני שפרסמת הודעה? לא חושב. בכל מקרה הנושא הזה ננעל. פעם הבאה, כולכם תעשנו בעונש המתאים.
חוקי הפורום