נכתב במקור על ידי Taylor יש לי 200 הודעות איזה קולית אני עכשיו לא רק שאת קולית,את גם עם הכי הרבה הודעות באטרף. ואיפה כל הספאמרים של הפורום !??! בואו כבר אנחנו מחכים לכם !
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס את מי או את מה? התכוונתי שנפציץ בהודעות
נכתב במקור על ידי Taylor בסדר כזה מה איתך? (-: נחמד בירה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי -Darkness- לא רק שאת קולית,את גם עם הכי הרבה הודעות באטרף. ואיפה כל הספאמרים של הפורום !??! בואו כבר אנחנו מחכים לכם ! אני כאן, השאר עלו למעלה
נכתב במקור על ידי Heracles נחמד בירה? מה קורה אחי ? אתה דלוק על בירה?
נכתב במקור על ידי -Darkness- התכוונתי שנפציץ בהודעות אה בסדר
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Heracles אני כאן, השאר עלו למעלה אז יאללה תספים אחי ! נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אה בסדר חחחחחחחח אהבתי אחי
נכתב במקור על ידי -Darkness- לא רק שאת קולית,את גם עם הכי הרבה הודעות באטרף. ואיפה כל הספאמרים של הפורום !??! בואו כבר אנחנו מחכים לכם ! כן .. <: נכתב במקור על ידי Heracles נחמד בירה? בכיף
איזה כיף שישי - שבת קמים מאוחר , חורשים באשכולילה , הולכים לבית כנסת
נכתב במקור על ידי -Darkness- מה קורה אחי ? אתה דלוק על בירה? כן.. נכתב במקור על ידי -Darkness- אז יאללה תספים אחי ! חחחחחחחח אהבתי אחי איתכם? :/ נכתב במקור על ידי Taylor כן .. <: בכיף התחלת לאהוב בירה אה?
נכתב במקור על ידי Heracles כן.. איתכם? :/ התחלת לאהוב בירה אה? חחחחחח אל תדאג אני פה כל הלילה אז יאללה תתחיל !
לילה טוב !
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי -Darkness- חחחחחח אל תדאג אני פה כל הלילה אז יאללה תתחיל ! יש לי מוניטין כאן, איך אני אספים איתכם?
נכתב במקור על ידי Lupi לילה טוב ! לילה טוב יוני
נכתב במקור על ידי Lupi לילה טוב ! לילה טוב יוני אח שלי.. מה קורה?
חוקי הפורום