נכתב במקור על ידי Heracles חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה נחנק !
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי SFY אה בעזרת ה' תפסידו בשני , מצטער אחי אתה מדבר עם אוהד אדום משער 5 הפועל אימפריה חחחחחחחחחחחחחחחחחח בלבלת אותי,שנינו אוהדי הפועל חיפה לא ?
לילה טוב
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לילה טוב מה לילה טוב ? אתה הולך לישון יא חנון צהוב ?
נכתב במקור על ידי -Darkness- מה לילה טוב ? אתה הולך לישון יא חנון צהוב ? לא, בירכתי אותך
יצאתי, החוצה מהכולל
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לא, בירכתי אותך רד רד ל-10 יא חייל אדום
נכתב במקור על ידי Heracles את נחמדה..? אתה לא באמת מיתכוון לזה נכתב במקור על ידי -Darkness- אני אומר - תהיו חברים אתם מתאימים >< אני אומרת - שקט! -.- " נכתב במקור על ידי LiorLioR69 :'( מה קרה ?
נכתב במקור על ידי -Darkness- רד רד ל-10 יא חייל אדום חייזר ירוק מסריח
נכתב במקור על ידי Taylor אתה לא באמת מיתכוון לזה אני אומרת - שקט! -.- " מה קרה ? ליאור בוכה כי הפועל אפסים והדם הירוק שלי משפיע עליו
נכתב במקור על ידי Taylor אתה לא באמת מיתכוון לזה אני אומרת - שקט! -.- " מה קרה ? לא אמרת לי לילה טוב ואת כן נחמדה !
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לא אמרת לי לילה טוב ואת כן נחמדה ! נכון ! אבל אל תסמכי על אדומים ! תיזהרי מהם ! ממזרים אלה ! סמכי על הירוקים יא חתיכת נחמדה
נערך לאחרונה על ידי SPQR; 13-01-2012 בשעה 23:04.
נכתב במקור על ידי -Darkness- ליאור בוכה כי הפועל אפסים והדם הירוק שלי משפיע עליו לפחות הדם שלי אדום ואני לא חייזר כמוך
נכתב במקור על ידי -Darkness- ליאור בוכה כי הפועל אפסים והדם הירוק שלי משפיע עליו אל תדבר איתי על כדורגל אני לא מבינה בזה כלום >> נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לא אמרת לי לילה טוב ואת כן נחמדה ! לילה טוב!! D: הוו אתה באמת חושב ככה? 333:
חוקי הפורום