נכתב במקור על ידי Taylor אתה לא באמת מיתכוון לזה אני אומרת - שקט! -.- " מה קרה ? אני מתכוון לזה, ואת גם באמת מאוד יפה. וחכמה!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לפחות הדם שלי אדום ואני לא חייזר כמוך יש לך דם בצבע אדום אבל האם הוא דם של בנאדם אמיתי ??? לא ! סתם אדום מסריח מזויף !
נכתב במקור על ידי Taylor אל תדבר איתי על כדורגל אני לא מבינה בזה כלום >> לילה טוב!! D: הוו אתה באמת חושב ככה? 333: תביני ! את - הכי נחמדה שיש !
לילה טוב אדומים שחורים שלי U MAD YONI ?
יום שישי ה-13 !!!!!!!
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain לילה טוב אדומים שחורים שלי U MAD YONI ? איכככסססססססססססססססססס אתם סתם
נכתב במקור על ידי Taylor אל תדבר איתי על כדורגל אני לא מבינה בזה כלום >> לילה טוב!! D: הוו אתה באמת חושב ככה? 333: כן, מכל הלב 3>
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 כן, מכל הלב 3> קבלי תיקון טיילור - את וליאור מתאימים שבו על זה עם איזה כוס תה חמה
נכתב במקור על ידי -Darkness- איכככסססססססססססססססססס אתם סתם
נכתב במקור על ידי -Darkness- יש לך דם בצבע אדום אבל האם הוא דם של בנאדם אמיתי ??? לא ! סתם אדום מסריח מזויף ! דבר בשם עצמך חייזר ירוק סיני מסריח
נכתב במקור על ידי -Darkness- תביני ! את - הכי נחמדה שיש ! טוב הבנתי D: נכתב במקור על ידי LiorLioR69 יום שישי ה-13 !!!!!!! כן! יאלה מרתון סירטי אימה!! נכתב במקור על ידי LiorLioR69 כן, מכל הלב 3> הוו יאי 3:
נכתב במקור על ידי -Darkness- חחחחחחחחחחחחחחחחחח בלבלת אותי,שנינו אוהדי הפועל חיפה לא ? לא חס וחלילה , אני אוהד שרוף של הפועל ת"א. ..
הובלות בחיפה
נכתב במקור על ידי -Darkness- קבלי תיקון טיילור - את וליאור מתאימים שבו על זה עם איזה כוס תה חמה פרוזן יוגורט* ><
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 דבר בשם עצמך חייזר ירוק סיני מסריח לא אכפת לי להיות חייזר ! עדיף מאשר צבע של דם ורצח ! קבוצת אונסים אתם סתם שפנים קטנים הפועל ת''א - מכבי חיפה -
חוקי הפורום