יש פה מישהו שיודע לעצב יפה? נכתב במקור על ידי ZarjOfRep היי אנשים XD היי
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep היי אנשים XD היי ניקו.. מה שלום בוריס?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep היי אנשים XD אחלה חתימה
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי Taylor חח למה? ולך לישון! עלייה לתורה של חבר ואני לא עייף נכתב במקור על ידי גלידה בוריס למה? חבר שלי עולה לתורה
נכתב במקור על ידי Heracles עלייה לתורה של חבר ואני לא עייף חבר שלי עולה לתורה חחח שיהיה לו בהצלחה תביא בגדים עם כיסים גדולים ותעסוף הרבה סוכריות
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Mr.Young יש פה מישהו שיודע לעצב יפה? היי אני לא יודע ^^ נכתב במקור על ידי Heracles היי ניקו.. מה שלום בוריס? סאפ בייב נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אחלה חתימה באמא שלך..איזה כוסית היא !!
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Heracles עלייה לתורה של חבר ואני לא עייף חבר שלי עולה לתורה שיהיה לו מזל טוב
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס חחח שיהיה לו בהצלחה תביא בגדים עם כיסים גדולים ותעסוף הרבה סוכריות מה אני גיי? כיסים גדולים.. אלעק נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני לא יודע ^^ סאפ בייב באמא שלך..איזה כוסית היא !! אחלה סאפ מותק? נכתב במקור על ידי Mr.Young שיהיה לו מזל טוב שיהיה לו מזל, אני צלף
נכתב במקור על ידי Heracles מה אני גיי? כיסים גדולים.. אלעק אחלה סאפ מותק? שיהיה לו מזל, אני צלף מה הקשר גיי?
תגיבו לי בבקשה סדרות וטלוויזיה על הסיקור גיבורים
*בדיקה* אם מישהו הגיב
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס מה הקשר גיי? כיסים גדולים לסוכריות שווה לגייז
כמה כמה אהבה יש לי אלייך נשמההההההההההה
חוקי הפורום