נכתב במקור על ידי Heracles כיסים גדולים לסוכריות שווה לגייז אההההה חחחחח לכח לי זמן להבין יא ראש כחול איך אתה מגיע לזה?
קוראים לי חומוס
איך אני שונא שכותבים בפייסבוק "בשגעת" זה מחפרן!!
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep כמה כמה אהבה יש לי אלייך נשמההההההההההה איך קוראים לה?!?!
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אההההה חחחחח לכח לי זמן להבין יא ראש כחול איך אתה מגיע לזה? ..... אני אפילו לא הבנתי תבדיחה ><
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles כיסים גדולים לסוכריות שווה לגייז מה אתם אומרים לחתימה?
נכתב במקור על ידי Heracles ..... אני אפילו לא הבנתי תבדיחה >< יעני להומואים יש פה גדול כדי ליבלוע ביצים? O_O אני מתחיל להרגיש רע עם עצמי
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מה אתם אומרים לחתימה? תהנה.. נכתב במקור על ידי גלידה בוריס יעני להומואים יש פה גדול כדי ליבלוע ביצים? O_O אני מתחיל להרגיש רע עם עצמי אתה באמת צריך
נכתב במקור על ידי Heracles ..... אני אפילו לא הבנתי תבדיחה >< כיסים גדולים לסוכריות..
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס יעני להומואים יש פה גדול כדי ליבלוע ביצים? O_O אני מתחיל להרגיש רע עם עצמי חשבתי בהתחלה כיסים (יענו כוס) לסוכריות.. O_O
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 חשבתי בהתחלה כיסים (יענו כוס) לסוכריות.. O_O אבל חשבתי שהומואים לא אוהבים כוס..
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 חשבתי בהתחלה כיסים (יענו כוס) לסוכריות.. O_O אין לי מושג XD יאללה להחליף נושא אני אוהב את האתר bestgore
נכתב במקור על ידי Heracles אבל חשבתי שהומואים לא אוהבים כוס.. אני מבולבל
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אין לי מושג XD יאללה להחליף נושא אני אוהב את האתר bestgore אפשר לדעת מה זה האתר הזה?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אני מבולבל נעזוב תנושא
http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY&ob=av2e
נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 14-01-2012 בשעה 00:42.
חוקי הפורום