נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אפשר לדעת מה זה האתר הזה? תמונות של חצי אנשים
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 איך קוראים לה?!?! היא שלי ורק שלייייייי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס תמונות של חצי אנשים מרתק נכתב במקור על ידי ZarjOfRep היא שלי ורק שלייייייי רציני די איך קוראים לה??
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מרתק רציני די איך קוראים לה?? אמרתי לך הבחורה רק שלי ושל יוני..
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אמרתי לך הבחורה רק שלי ושל יוני.. מה השם?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אמרתי לך הבחורה רק שלי ושל יוני.. הבחורה תשאר שלך, אתן לך כל דבר רק בעד שם
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מרתק רציני די איך קוראים לה?? אחרי חיפוש מעמיק שלקח 10 שניות, קוראים לה- fhm hayden
אני טס לישון ואתם תהנו עם השיר הזה
נכתב במקור על ידי A kind of Magic אחרי חיפוש מעמיק שלקח 10 שניות, קוראים לה- fhm hayden תודה
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אני טס לישון ואתם תהנו עם השיר הזה תודה אחי!!! שיר מהמם!!!!
יאללה מגיעים ל20 עמודים ואז גם אני עפתי..
איך החתימה שלי?
נכתב במקור על ידי Gil4 איך החתימה שלי? שעתיים ניסיתי להבין מה זה אתה יכול להסביר?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 שעתיים ניסיתי להבין מה זה אתה יכול להסביר? זה החתימה הכי מקורית שראית. מה לא הבנת? יש ארנב ביפן ואתה רואה אותו בשידור חיי.. זה מה שאני באתי למכור (חתימות מהסוג הזה)
נכתב במקור על ידי Gil4 זה החתימה הכי מקורית שראית. מה לא הבנת? יש ארנב ביפן ואתה רואה אותו בשידור חיי.. זה מה שאני באתי למכור (חתימות מהסוג הזה) זה אמיתי??
חוקי הפורום