http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...=858426&pid=54
שמעתי שנתנו מספר פלא' לחיילים שאם חוטפים אותם או משהו כזה הם מתקשרים למספר והם ישר מאתרים אותו נקווה שלא יצליחו לחטוף אף אחד!
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי ExcluSive שמעתי שנתנו מספר פלא' לחיילים שאם חוטפים אותם או משהו כזה הם מתקשרים למספר והם ישר מאתרים אותו נקווה שלא יצליחו לחטוף אף אחד! כן הוא בטח יגיד לחוטפים: תנו לי רגע רק שיחה קטנטנה...
נכתב במקור על ידי Smoxer314 כן הוא בטח יגיד לחוטפים: תנו לי רגע רק שיחה קטנטנה... מה הקשר? יכול לעשות חיוג מהיר בלי שהם יראו, צלצול ניתוק, וזהו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display מה הקשר? יכול לעשות חיוג מהיר בלי שהם יראו, צלצול ניתוק, וזהו. עם כל המזל הטוב שיש לנו בסוף גם לא תיהיה קליטה...
נכתב במקור על ידי Smoxer314 עם כל המזל הטוב שיש לנו בסוף גם לא תיהיה קליטה... אז מה אתה אומר בעצם שלא להביא להם מספר לחיוג מהיר למקרה שהם נחטפו?
נכתב במקור על ידי 5656581 אז מה אתה אומר בעצם שלא להביא להם מספר לחיוג מהיר למקרה שהם נחטפו? להשתיל GPS קטן מאוד בגוף, (למרות שהרבה יתנגדו).
נכתב במקור על ידי Smoxer314 להשתיל GPS קטן מאוד בגוף, (למרות שהרבה יתנגדו). תזכיר לי איפה זה קיים אצל בני אדם?
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 14-01-2012 בשעה 18:53.
נכתב במקור על ידי 5656581 תזכיר לי איפה זה קיים אצל בני אדם? למה אתה מתכוון?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 למה אתה מתכוון? איפה שמעתה על האפשרות שאפשר להשתיל GPS קטן בבני אדם?
נכתב במקור על ידי 5656581 איפה שמעתה על האפשרות שאפשר להשתיל GPS קטן בבני אדם? עם הטכנולוגיה של היום.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 עם הטכנולוגיה של היום. לא הבנתי, איפה שמעתה שאפשר להשתיל GPS קטן בבני אדם? איפה שמעתה על בן אדם שהשתילו בו דבר כזה?
נכתב במקור על ידי 5656581 לא הבנתי, איפה שמעתה שאפשר להשתיל GPS קטן בבני אדם? איפה שמעתה על בן אדם שהשתילו בו דבר כזה? איך משתילים על כלבים? (חס וחלילה שאני משווה אותנו לכלבים פשוט הרעיון.)
נכתב במקור על ידי Smoxer314 איך משתילים על כלבים? (חס וחלילה שאני משווה אותנו לכלבים פשוט הרעיון.) בכלבים משתילים אין ספק, אבל מתי שמעתה שהשתילו בבן אדם\ניסו להשתיל?
נכתב במקור על ידי 5656581 בכלבים משתילים אין ספק, אבל מתי שמעתה שהשתילו בבן אדם\ניסו להשתיל? אם יכולים על כלבים למה לא על בני אדם?
חוקי הפורום