נכתב במקור על ידי Hasee חחח.... מה אני יגיד לך אממ... זה תוכנית הבידור המצליחה בארץ פאדיחות אחי, תגלה ונעבור שאלה.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
בגלל שאף אחד לא השתתף ועבר יום לשאלה נעבור שאלה( לפרוטוקול ) התשובה הייתה "ערב טוב עם גיא פינס" נכתב במקור על ידי BIaugrana פאדיחות אחי, תגלה ונעבור שאלה. תוכנית תחקרים _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Hasee בגלל שאף אחד לא השתתף ועבר יום לשאלה נעבור שאלה( לפרוטוקול ) התשובה הייתה "ערב טוב עם גיא פינס" תוכנית תחקרים _ _ _ _ _ היה חסר לך מילה לכן זה היה קשה ולפתרון השני המקור
נכתב במקור על ידי lola48 היה חסר לך מילה לכן זה היה קשה ולפתרון השני המקור נכון לא שמתי לב והתשובה שלך לא נכונה
עובדה
נכתב במקור על ידי lola48 עובדה נכון שאלה חדשה ערוץ ילדים _ _ _ _ מה שם הערוץ
לולי
חחחחח.... עד כדי כך לא נכון קרוב נכתב במקור על ידי lola48 לולי
הופ!
זה 3 אותיות ארבעה אותיות _ _ _ _ נכתב במקור על ידי lola48 הופ!
סידרה ישנה ואהובה בערוץ הילדים _ _ _ אללה חברים זה קל נכתב במקור על ידי BIaugrana פאדיחות אחי, תגלה ונעבור שאלה. נכתב במקור על ידי lola48 היה חסר לך מילה לכן זה היה קשה ולפתרון השני המקור
שמש
נכתב במקור על ידי BIaugrana תסביר לי בבקשה איך _ _ _- _ _ - _ _ _- _ _ _ _ זה ערב טוב עם גיא פינס, תסביר לי ! לא שמתי לב שחסר( _ )ב"טוב"
נכתב במקור על ידי Hasee פשש יפה 2 נקודות שאלה חדשה סידרה בערוץ 10 _ _ _- _ _ - _ _ _- _ _ _ _ תסביר לי בבקשה איך _ _ _- _ _ - _ _ _- _ _ _ _ זה ערב טוב עם גיא פינס, תסביר לי ! נכתב במקור על ידי Hasee לא שמתי לב שחסר( _ )ב"טוב" אמור להיות פה 5 _ _
נערך לאחרונה על ידי Hasee; 17-01-2012 בשעה 08:03.
נכתב במקור על ידי BIaugrana תסביר לי בבקשה איך _ _ _- _ _ - _ _ _- _ _ _ _ זה ערב טוב עם גיא פינס, תסביר לי ! אמור להיות פה 5 _ _ צודק אחי טעות שלי לא בדקיתי את השאלה טוב בכול מקרה אף אחד לא ענה עלייה שאלה חדשה סדרת פשע _ _ _ _ _
חוקי הפורום