|
|
מה שאני שואל את עצמי זה איך אנחנו חיים בכלל? שאנחנו מטר על מטר מול 799 מדינות ערביות שרק רוצות למחוק אותנו....שילכו לגור שם !
כתוב מפורש "הלכה עשיו שונא ליעקב" הגמרא אומרת שזה הלכה ולא איזה חידוש. והלכה זה דבר שעושים בלי סיבה. הלכה אסור לאכל בלי לברך. זה הלכה ואיפה שלא נהיה אנחנו נברך כי ככה חינכו אותנו ולא יעזור כלום. אותו דבר אצל הגויים שחז"ל אומרים לנו שזה הלכה ואיפה שלא נהיה ומה שלא יהיה כתוב הם ישנאו אותנו . פעם זה הנוצרים (האינקוויזיציה) ופעם זה המוסלמים וזה יהיה לעולם עד שיבא משיח בעזרת השם.
ודרך אגב לא כל הערבים יש להם עניין במלחמה עם ישראל רב הערבים אפילו מפחדים. רק שיש לנו ברוך השם שמאלנים שכל כך דואגים לנו שלא ישעמם לנו אז הם מתסיסים את הערבים ואם זה לא עוזר הם משלמים להם זה הבעיה אצלנו.
טורקיה עד היום היו בסדר עם ישראל עד שבאו השמאלנים ושילמו להם כסף כדי שיעשו הפגנות ומשט וכו'.. אבל על אמת אין להם בעיה כי האיש הקדוש שלהם אמר בפה מלא (ואפילו שלח נציגים לישראל) שהם הגויים והם "חייבים לדאוג לעם ישראל שהם העם הנבחר" שמעתי את זה באוזנים שלי ולכן הוא אמר להפסיק את המלחמה עם ישראל. ועוד מה שיש היום עם הערבים שאומרים שההר (שהמתנחלים מתנחלים בו) הוא שלהם וכו.. מה קרה עד היום הם לא אמרו כלום? בגלל שהם מכרו אותו בכסף מלא (עד היום יש אצלהם את שטר המכירה). ובגלל שהם רועדים מהם. עד שבאו השמאלנים תפסו אותם והביאו אותם לבית משפט וארגנו להם עורכי דין ושופטים ומה לא. והכל בחינם העיקר שיבואו וידרשו את ההר (יש תמונות שרואים את השמאלנים באים עם הערבים לבית משפט. לא יאומן). זה השמאלנים המזורגגים שלנו.
עד שיבא משיח ויגאל אותנו מכל הצרות שבתוכנו.
נערך לאחרונה על ידי nbnbn; 15-01-2012 בשעה 11:05.
מה אתה פסיכי? איפה העובדה פה
וחשבת אולי שהם לא הקימו מדינה כי לא היה צורך? כי הם חיו פה בשלום עד שהעלוקה היהודית הגיעה וגזלה מהם את האדמות?
זה לא מקריות שבכל מדינה שיש הרבה יהודים הכלכלה של המדינה נפגעת.. תראה את ישראל.. מדינה מפוצצת ביהודים והכלכלה פה בין הגרועות שיש
רק פה יש לך אוכלוסיות שלמות של חלאות ש"במקרה" הם יהודים חרידיים שלא עובדים ומקבלים מימון שלם מהכיס שלי ושל ההורים שלך ואחר כך עוד ירקו על אמא שלך ברחוב כי היא הלכה עם מרפק חשוף
מצב הכלכלה של ישראל מיוצבת טוב מאוד ואין לנו שום בעיה כזו
זה שכול יומים מעלים מחיר של קוט'ג זה לא אומר שאין לנו כסף
ןבקשר לחרדים תראה היום חרדי אחד עם "ביצים" שילך לאישה וירק עלייה??
תתעכן קצת במצב המדינה שלך אם אכפת לך כול-כך
אנחנו לא גזלנו שום דבר מאף אחד
זה הארץ המובטחת
וזה שהם לא היקמו מדינה זה אשמת היהודים ??
זה שבארצות הברית בנקים נסגרו בשנה אחת זה אשמת היהודים ??
מאיפה הבאת את זה ?????????