קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [Win 7 32Bit - בעיה נפתרה] בעיות בחיבור לאינטרנט לאחר התקנת Smart Security 5
    על ידי יפת בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-02-2012, 06:54
  2. [בעיה] בחיבור המחשב לטלוויזיה
    על ידי Staga בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 21:38
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 20:39
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 22:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

אין תצוגה (בחיבור לטלוויזיה) לאחר שברק הקפיץ לנו את החשמל

ברירת מחדל אין תצוגה (בחיבור לטלוויזיה) לאחר שברק הקפיץ לנו את החשמל

היי,

יש לי מחשב שקיבלתי מחבר לפני כמה ימים (קצת ישן. לא יודע בדיוק מה הדגם ומה הרכיבים). התקנתי עליו win7 וחיברתי אותו לטלוויזיה (אין לי צג מחשב בבית, אז היה לי נוח לחבר אותו לטלוויזיה שכבר קיימת ע"י חיבור VGA ולקנות רק מקלדת + עכבר + כבר VGA ולהרוויח מחשב כמעט בחינם).
    הכל עבד (כמעט) מושלם. הדבר היחיד שהציק לי זה שלא יכלתי להיכנס לביוס כי יש איזו בעיית רזולוציה (קראתי על זה בכל מני מקומות באינטרנט. אבל אם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה - אני יותר מאשמח לשמוע).
    התחלתי להתקין על המחשב את כל התכנות שאני רוצה וצריך, ובזמן שעשיתי זאת - היכה ברק והוריד לנו את החשמל לשניונת. המסך נעלם (והמחשב המשיך לעבוד). ממש כמו בשלב שאני מנסה להיכנס לביוס.
    עכשיו, יש לי מחשב שעובד, אבל אין לי מסך ואין לי אפשרות לנסות לשנות לו את הרזולוציה (כנסיון ראשון לראות אם זו הבעיה).

הטלוויזיה היא מדגם hisense 24" אם זה עוזר איכשהו.
    המחשב, כמו שכתבתי, לא היה שלי (והחבר שלי שממנו קיבלתי את המחשב לא ידע להגיד לי עליו פרטים) ולכן אין לי אפשרות לפרט כאן את הדגם.

מישהו יכול לעזור? בבקשה, זה די מתסכל שאחרי שהלכתי וקניתי את המקלדת+עכבר+כבל+מתאם אלחוטי (כי הוא יושב רחוק מהנתב) לגלות שכל זה היה לחינם (ואני ממש לא מעוניין להשקיע עכשיו במסך מחשב).

תודה מראש לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

מלך המכירות של עשינו עסק האוואטר של shelomy201
    שם פרטי
    שלומי XD
    לייקים
    224
    נקודות
    24
    משפט מחץ
    feed me more! I am very like WWE.. XD

אני לא ממש הבנתי..
    פרט יותר אני אעזור לך.

אהלן שלומי,

אני לא יודע מה חסר בתיאור, אבל אני אנסה לדייק במה שקרה (קראתי את מה שכתבתי וראיתי שהיו דברים קטנים שלא דייקתי בהם).
    המחשב היה דלוק ומחובר לטלוויזיה (ששימש כמסך עבורו).
    היה ברק בחוץ שגרם לאור בבית להתעמעם קצת (ממש לשניונת), אבל המחשב עצמו נשאר דלוק ועובד. המסך (טלוויזיה) הפסיק להציג את התמונה.

בלי שום קשר (או שאולי כן), אני יודע שיש בעיות בהצגת התמונה ע"י הטלוויזיה (משהו שקשור לבעיות רזולוציה). הבעיה הזו מופיעה כשאני מנסה להיכנס ל- bios ובחלק קטן מזמן ה- boot של המחשב (ובנוסף, כשניסיתי להחליף רזולוציית הצגה היו חלק מהרזולוציות שלא הציגו תמונה). אני גם יודע שבפעם האחרונה שעבדתי על המחשב, פתאום ראיתי את הרזולוציה משתנה (כנראה עקב התקנת אחת התוכנות). לא טרחתי לשנות את זה, כי עדיין ראיתי תמונה והכל היה בסדר. אולי איכשהו השתנתה רזולוציית התמונה ועכשיו אני לא יכול לראות כלום.

במחשב מותקן win 7 ואין לי הרבה פרטים עליו (קיבלתי אותו מחבר שגם לא ידע להגיד לי פרטים עליו).
    צג הטלוויזיה זה המסך היחידי שיש לי בשביל לחבר אותו למחשב.
    המחשב מחובר לטלוויזיה ע"י כבר vga to vga.
    הטלוויזיה היא מסוג hisense 24".

אם תגיד לי מה חסר לך בפרטים שכאן, אולי אוכל לתת אותם.

תודה רבה.

שם פרטי
    שלומי XD
    לייקים
    224
    נקודות
    24
    משפט מחץ

עכשיו טיפה זה יותר מורחב.
    הבעיה בהצגת התמונה הייתה לפני שהיכה ברק? או רק אחרי שהיכה ברק?
    הרזולוציה במחשב או בטלויזיה? בכל זאת רזולוציה בטלויזיה צריכה להיות או 16:9 או 4:3 תלוי מה המסך שלך.
    ועוד שאלה עכשיו המחשב דולק או לא?

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

במחשב יש כרטיס מסך מובנה או חיצוני?

שלומי,
    היו בעיות ברזולוציה במקרים מסויימים לפני הברק (פירטתי למעלה. ביוס, בוט, ובחלק מהרזולוציות שניסיתי לכוון דרך מערכת ההפעלה). אחרי הברק, אני לא רואה כלום בכלל.
    אני לא מבין את השאלה השניה שלך.
    המחשב עכשיו מכובה (אין טעם להשאיר מחשב דולק כשאני לא רואה בו כלום).

אני מצרף סרטון של מה שאני רואה כשאני מדליק את המחשב (ניתן לראות שהמסך מהבהב מדי פעם. למיטב הבנתי זה אומר שהוא כן מקבל סיגנלים מהכרטיס מסך. לפני הבעיה, הבהוב דומה היה קורה לי כשהמחשב עבר בין מצבים שונים כמו בוט, מערכת הפעלה, נסיון כניסה לביוס וכו'...):

דן - אני לא בטוח שאני יודע. כמו שאמרתי לך, המחשב לא היה שלי ואין לי מפרט שלו. אני לא כ"כ בקי בעולם החומרה, אבל ממה שנראה לי כשפתחתי את המארז, זה כנראה כרטיס מסך מובנה. אני מצרף תמונות של פנים המארז (השלישית ממוקדת על היציאה של חיבור ה- vga שנמצאת בצד שמאל למעלה בתמונה הראשונה, בין שני המאווררים):

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

הכרטיס מסך מובנה כמו שחשבת,
    נתק בבקשה את כבל ה vga
    לאחר מכן נתק את המחשב מהחשמל והוצא את הסוללה שעל הלוח אם,
    אפשר לראות את הסוללה בתמונה הראשונה בצד ימין למטה.
    כשהסוללה בחוץ לחץ לכמה שניות על כפתור ההדלקה ברציפות, חכה כשתי דקות תכניס את הסוללה חזרה.

הי דן,

פעלתי לפי ההדרכה שלך וכשחיברתי והדלקתי את המחשב מחדש זה לא עזר. עכשיו המצב אפילו יותר גרוע - ההיבהובים שהיו מקודם (כפי שניתן לראות בסרטון שהעלתי) לא מופיעים יותר. המסך נשאר כחול כל הזמן.

שם פרטי
    שלומי XD
    לייקים
    224
    נקודות
    24
    משפט מחץ

הכרטיס מסך של המחשב היה טוב לפני זה? יכול להיות שזה לא היה טוב וזה השתלב עם הברק שהיכה.

שלומי - תגדיר טוב.
    שוב, קשה לי לענות על שאלות כאלה כי המחשב לא היה שלי עד לפני שבוע. למיטב ידיעתי, מעולם לא היו איתו בעיות וכמו שכתבתי, כבר הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזיה והכל עבד.

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי shelomy201 צפיה בהודעה
    הכרטיס מסך של המחשב היה טוב לפני זה? יכול להיות שזה לא היה טוב וזה השתלב עם הברק שהיכה.
    למחשב יש מאיץ גרפי - הוא חייב לעבוד בכדי שתהיה תצוגה.
    פותח האשכול - יש לך אפשרות לחבר את המחשב למסך מחשב? לצורך בדיקה?

ניסיתי את זה היום. לא הצלחתי לראות גם שם משהו (ניסיתי רק אחרי שהמצב החמיר וההבהובים שמופיעים בסרטון שהעלתי נעלמו. לא יצא לי לבדוק את זה עם מסך מחשב לפני כן).

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי BugBag צפיה בהודעה
    ניסיתי את זה היום. לא הצלחתי לראות גם שם משהו (ניסיתי רק אחרי שהמצב החמיר וההבהובים שמופיעים בסרטון שהעלתי נעלמו. לא יצא לי לבדוק את זה עם מסך מחשב לפני כן).
    נשמע כמו בעיה במאיץ הגרפי אבל בכל אופן שווה לבדוק את הכבל VGA - האם ניסית להחליף אותו?
    בכל מקרה אתה יכול לקנות כרטיס מסך זול ולעקוף את הבעיה.

ניסיתי גם עם כבלים אחרים.
    וממש רציתי להימנע מרכישת כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס מסך יתלבש טוב עם המחשב שלי (אם הצלחת להבין משהו מהתמונות)? כמה זול הוא יהיה? יש דרך לתקן את המאיץ הגרפי?

מאושר!מ א ו ש ר

המאיץ הגרפי הוא צ'יפ או שהוא מובנה במעבד אני לא יודע מה הסוג של המעבד שיש לך כדי לקבוע,
    הפניתי את ניסים לאשכול אולי יהיה לו רעיון עם הראש הטכני שלו!

לפי התמונות אני לא רואה סלוט PCI-E x16 כך שכרטיס מסך חדש לא יתאים - אם השימושים שלך הם רק ווינדוס, סרטים וכו' ואתה לא הולך לשחק משחקים אפשר לחשוב על הכרטיס הבא:
    http://www.tms.co.il/product/10736

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,992 | הודעות: 8,198,585 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect