היי,
יש לי מחשב שקיבלתי מחבר לפני כמה ימים (קצת ישן. לא יודע בדיוק מה הדגם ומה הרכיבים). התקנתי עליו win7 וחיברתי אותו לטלוויזיה (אין לי צג מחשב בבית, אז היה לי נוח לחבר אותו לטלוויזיה שכבר קיימת ע"י חיבור VGA ולקנות רק מקלדת + עכבר + כבר VGA ולהרוויח מחשב כמעט בחינם).
הכל עבד (כמעט) מושלם. הדבר היחיד שהציק לי זה שלא יכלתי להיכנס לביוס כי יש איזו בעיית רזולוציה (קראתי על זה בכל מני מקומות באינטרנט. אבל אם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה - אני יותר מאשמח לשמוע).
התחלתי להתקין על המחשב את כל התכנות שאני רוצה וצריך, ובזמן שעשיתי זאת - היכה ברק והוריד לנו את החשמל לשניונת. המסך נעלם (והמחשב המשיך לעבוד). ממש כמו בשלב שאני מנסה להיכנס לביוס.
עכשיו, יש לי מחשב שעובד, אבל אין לי מסך ואין לי אפשרות לנסות לשנות לו את הרזולוציה (כנסיון ראשון לראות אם זו הבעיה).
הטלוויזיה היא מדגם hisense 24" אם זה עוזר איכשהו.
המחשב, כמו שכתבתי, לא היה שלי (והחבר שלי שממנו קיבלתי את המחשב לא ידע להגיד לי עליו פרטים) ולכן אין לי אפשרות לפרט כאן את הדגם.
מישהו יכול לעזור? בבקשה, זה די מתסכל שאחרי שהלכתי וקניתי את המקלדת+עכבר+כבל+מתאם אלחוטי (כי הוא יושב רחוק מהנתב) לגלות שכל זה היה לחינם (ואני ממש לא מעוניין להשקיע עכשיו במסך מחשב).
תודה מראש לעוזרים.

ציטוט ההודעה