עידכנתי את הווינדוס ל 64BIT.
והמצלמה שלי לא תומכת בה, אז תמיד אני מדליק את המחשב מחדש מופיעה לי השגיאה הבאה :
אני לא רוצה להשתמש במצלמה, אפשר להוציא את השגיאה הזאת שאני מפעיל את המחשב מחדש ?
בנוסף יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס.
מה זה ? :
תודה !
עידכנתי את הווינדוס ל 64BIT.
והמצלמה שלי לא תומכת בה, אז תמיד אני מדליק את המחשב מחדש מופיעה לי השגיאה הבאה :
אני לא רוצה להשתמש במצלמה, אפשר להוציא את השגיאה הזאת שאני מפעיל את המחשב מחדש ?
בנוסף יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס.
מה זה ? :
תודה !
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לגבי האנטי וירוס הוא אומר שהוא לא מעודכן - רק צריך לעדכן, בצד שמאל למטה update now.
בקשר למצלמה - מה הדגם המדויק שלה?
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 17-01-2012 בשעה 17:10.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש למצלמה הזו דרייבר מתאים רשמי של מיקרוסופט - להורדה לחץ כאן
בנוגע לסרגל הכלים - אתה מעוניין להסיר את האייקונים לגמרי או רק להסתיר אותם לתפריט הנפתח?
הגיוני שהמאווררים ירעישו במאמץ, בכל אופן - נצטרך לדעת את הדגם המדוייק של כרטיס המסך על מנת להחליט אם זה תקין.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מ א ו ש ר
סביר להניח שהמאורר של המעבד מתאמץ במידה וזה מאורר "סטוק" הם בד"כ מרעישים,
אם העניין ממש מפריע אפשר להגדיר אותו לעבוד ב 60%
אני הוריד את הדרייבר והמצלמה עובדת, תודה.
בקשר לסרגל אני רק רוצה שזה היה מוסתר, נכנסתי להתאמה אישית שניתי להסתר סמל והודעות וזה עדיין מופיע.
דגם הכרטיס מסך הוא :
geforce pci exprexx x16 gtx560 1gb (VGA + DVI + HDMI)
ננצל את האשכול לכל השאלות שלי, אז עוד שאלה:
מה זה התוכנה הזאת EXPERTool , והאם היא נחוצה במחשב ?
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 18-01-2012 בשעה 13:44.
מ א ו ש ר
שמח שהועלתי בעניין המצלמה.
תוכל להסיר את הפעלת הכלי עם הפעלת המחשב באמצעות כניסה לתפריט התחל, רשום msconfig. בלשונית אתחול הסר את הסימונים הבלתי רצויים.
התוכנה שעליה אתה שואל מיועדת לשליטה במהירות המאווררים של כרטיס המסך.
* * *
מ א ו ש ר
יש הרבה דעות בנושא,
דעתו של ניסים, התומך המצויין שלנו שטכנאי אלקטרוניקה במקצועו - כבה את המחשב מתי שאין לך צורך בו, על מנת למנוע בלאי.
כמובן שתוכל לכבות את המחשב רק במעבר למצב שינה - Hibernation, כך שמצד אחד המחשב יהיה כבוי ומצד שני יהיה מוכן כשתרצה אותו.
* * *
מ א ו ש ר
בהמשך לאלי,
תלוי באיזו תדירות אתה מכבה ומדליק את המחשב - אם זה פעם ביום אז כן במידה והפעולה חוזרת על עצמה מספר פעמיים ביום עדיף להשאיר את המחשב פתוח.