קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] קניתי כרטיס רשת - מספר שאלות הקשורות בינו לבין Backtrack ...
    על ידי Num32 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-02-2011, 19:27
  2. פרמטתי את המחשב ואין לי מוג איזה כרטיס רשת יש לי.
    על ידי KILLER17 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-12-2010, 00:18
  3. [דיון]איזה סוג של משחק רשת אתם הכי אוהבים?
    על ידי sPoiled בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-05-2008, 17:26
  4. [דיון]איזה סוג של משחק רשת אתם הכי אוהבים?
    על ידי sPoiled בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 02:07
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-02-2008, 14:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

איזה סוג של כרטיס רשת תומך בלינוקס BackTrack (מוניטור) ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איזה סוג של כרטיס רשת תומך בלינוקס BackTrack (מוניטור) ?

eDll Inspirion N5110 מעבד i7 עם RAM GB 8 עם מערכת הפעלה Windows 7 Preimum 64 BIT בעברית ויש לי את תוכנת המכונה וירטואלית VMware Workstion 8 ועליה התקנתי ואני מפעיל לינוקס BackTrack 5R כשאני נכנס לטרמינל ואני רוצה לתת את הפקודה airmon-ng והוא לא מזהה לי ואני מנסה להיכנס לאפליקצייה שנמצאת בלשונית של ה BackTrack שנקראת Gerix והיא לא עובדת לי הבנתי שיש לי כרטיס רשת שמובנה במחשב ה Dell שלי ןהוא לא תואם אז חבר'ה רציתי לדעת איזה כרטיס רשת תומך ב BackTrack 5R האם כרטיס רשת של חברת Edimax או כרטיס רשת של TP-link או אפילו חברה אחרת שמעתי על Alpha ואם כן אחת מהחברות האלה איזה דגם שלהם אם אפשר בצורה מפורטת משהו שבטוח יעבוד ומשהו טוב ונגיש שאני יוכל לקנות בארץ באופיס דיפו או באג או כל רשת של מחשבים שהיא כי אין לי זמן וסבלנות ל E-bay או טיזה אפילו חנות מחשבים שהיא אני מירושלים בכל אופן שורה תחתונה אני צריך כרטיס רשת תואם או ישנה דרך גם להפעיל דרך הכרטיס שלי המובנה אני גם רוצה לציין שאני מפעיל את ה BackTrack לא רק דרך ה VMware אלא אני גם מפעיל אותו דרך דיסק CD דרך ה- BOOT וגם התקנתי את ה BackTrack במחשב וכשאני מדליק את המחשב יש לי תפריט שנקרא GRUB שהוא נותן לי אפשרות בחירה איך להתחיל את המחשב בלינוקס ubunto או ב Windows 7 כך שניסיתי בכל הדרכים להפעיל את הפקודות בBackTrack למשל של הסריקת רשתות אלחוטיות וזה לא עובד בכל אופן אשמח למידע איך להגדיר בצורה נכונה את הגדרות הרשת ב VMware מובן לכם שהגדרתי ב Brige בתודה מראש חבר'ה אשמח לכל מענה שהוא וגם בפרטי ואפילו ליצירת קשר טלפוני.
    הבנתי שזה כרטיס רשת שתומך במוניטור.
    גם רוצה שיתמוך ב Packet-Injection אפשר בבקשה דגם ספציפי כולל חברה וכול...' 
    בתודה מראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ
    יש שני דברים אינסופים: היקום ואיבר המין שלי אבל אני לא בטוח לגבי הראשון XD

ציטוט נכתב במקור על ידי yossal333 צפיה בהודעה
    eDll Inspirion N5110 מעבד i7 עם RAM GB 8 עם מערכת הפעלה Windows 7 Preimum 64 BIT בעברית ויש לי את תוכנת המכונה וירטואלית VMware Workstion 8 ועליה התקנתי ואני מפעיל לינוקס BackTrack 5R כשאני נכנס לטרמינל ואני רוצה לתת את הפקודה airmon-ng והוא לא מזהה לי ואני מנסה להיכנס לאפליקצייה שנמצאת בלשונית של ה BackTrack שנקראת Gerix והיא לא עובדת לי הבנתי שיש לי כרטיס רשת שמובנה במחשב ה Dell שלי ןהוא לא תואם אז חבר'ה רציתי לדעת איזה כרטיס רשת תומך ב BackTrack 5R האם כרטיס רשת של חברת Edimax או כרטיס רשת של TP-link או אפילו חברה אחרת שמעתי על Alpha ואם כן אחת מהחברות האלה איזה דגם שלהם אם אפשר בצורה מפורטת משהו שבטוח יעבוד ומשהו טוב ונגיש שאני יוכל לקנות בארץ באופיס דיפו או באג או כל רשת של מחשבים שהיא כי אין לי זמן וסבלנות ל E-bay או טיזה אפילו חנות מחשבים שהיא אני מירושלים בכל אופן שורה תחתונה אני צריך כרטיס רשת תואם או ישנה דרך גם להפעיל דרך הכרטיס שלי המובנה אני גם רוצה לציין שאני מפעיל את ה BackTrack לא רק דרך ה VMware אלא אני גם מפעיל אותו דרך דיסק CD דרך ה- BOOT וגם התקנתי את ה BackTrack במחשב וכשאני מדליק את המחשב יש לי תפריט שנקרא GRUB שהוא נותן לי אפשרות בחירה איך להתחיל את המחשב בלינוקס ubunto או ב Windows 7 כך שניסיתי בכל הדרכים להפעיל את הפקודות בBackTrack למשל של הסריקת רשתות אלחוטיות וזה לא עובד בכל אופן אשמח למידע איך להגדיר בצורה נכונה את הגדרות הרשת ב VMware מובן לכם שהגדרתי ב Brige בתודה מראש חבר'ה אשמח לכל מענה שהוא וגם בפרטי ואפילו ליצירת קשר טלפוני.
    הבנתי שזה כרטיס רשת שתומך במוניטור.
    גם רוצה שיתמוך ב Packet-Injection אפשר בבקשה דגם ספציפי כולל חברה וכול...'
    בתודה מראש.
    תצרוב את זה לדיסק עם תוכנה כמו POWER ISO ואז תכניס ותעשה ריסטרט, זה אמור להפעיל לך את הבאקטראק וזה אמור לעבוד, VMWARE לא נראה לי מביא גישה מלאה לכרטיס רשת...

-המשך יום נעים
    -ספיר שמר.
    "the quieter you become, the more you are able to hear"
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא עובד אחי הכרטיס רשת של ה Dell לא תומך אני נותן פקודות בטרמענל והוא לא מזהה בהתחייבות נכון שהוא בתור כרטיס רשת מזהה רשתות אלחוטיות אבל בפקודות של נניח פיצוח סיסמת wep וזה לא עובז ולא מנטר אני חייב דגם של כרטיס רשת תומך יש לכם מה להציע

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גם כתבת שיש לי אותו צרוב ב CD ולא עובד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

??????????????

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,540 | הודעות: 8,174,127 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect