שלום, רציתי להתייעץ בקשר לקשר המיני שלי עם חברה שלי, אם בכלל אפשר לקרוא לו כזה,משום שאני כבר משתגע ממנו, אני בין 18 וחברה שלי בת 17, ואני מאוכזב מתדירות הקשר המיני ממה שמתרשד בו והמצורה בה הוא מתרחש. אני וחברה שלי ביחד כבר חמישה חודשים ועדיין שוכבים במיטה עם הבגדים, הקשר המיני התקדם לאט מאד מאד וכיום מה שהוא כולל זה נגיעות שלי בכל חלקי גופה חוץ מאיבר המין ונגיעה שלה בכל חלקי גופי כולל איבר המין, הבעיה היא שהיא לא מורידה שום בגד וכבר עברו 5 חודשים וחצי, כשניסיתי להוריד לה את המכנסיים היא לא הסכימה, ומאז לא ניסיתי. אני וחברה שלי לא שוכבים ואפילו לא מקיימים מין אוראלי, האם זה הגיוני בגיל הזה? האם זה הגיוני לאחר חמישה חודשים? האם הגיוני שהיא לא מסכימה להוריד שום בגד? ועכשיו לבעיה הגדולה ביותר שלי עם הקשר המיני, התדירות, אני וחברה שלי נוגעים אחד בשני ואני לא אומר מקיימים יחס מין כי אני לא חושב שככה אפשר לקרוא לזה, אחת לשבוע וחצי- שבועיים, ורק כשאני יוזם את זה, בשאר הפעמים כשאני מנסה היא אומרת שאני רק רוצה להתמזמז ובגלל זה אני כבר לא יוזם את זה כמעט, אני מרגיש מאד מתסוכל ומדכא מינית, אני לא מבין מדוע היא לא מספקת אותי בצורה כל כך חמורה, מדוע היא לא יוזמת מגע מיני ומדוע כל כך בנדירות אנחנו עושים דברים כאלה, מה עלי לעשות? כיצד לפנות אליה ? ומתי עלי לנסות לעלות איתה שלב אם בכלל? תודה רבה על העזרה!

ציטוט ההודעה