אהלן,
רציתי לדעת אחרי כמה זמן אפשר לבדוק בבדיקת שתן אם אני מלוכלך או לא,
בעיקרון עשו לי כמה בדיקות בצבא וכל הזמן יצאתי נקי, יש דרכים לשבש את הבדיקה?,
תודה.
אהלן,
רציתי לדעת אחרי כמה זמן אפשר לבדוק בבדיקת שתן אם אני מלוכלך או לא,
בעיקרון עשו לי כמה בדיקות בצבא וכל הזמן יצאתי נקי, יש דרכים לשבש את הבדיקה?,
תודה.
|
|
למה אתה רוצה לשבש את הבדיקה?
אהלן יפתח,
אני אוטוטו משתחרר מהשירות הצבאי שלי, בעיקרון חשיש וצבא זה מתכון טעים לכלא במילים עדינות, הבנת?
לפי מה שאני יודע זה 3 שבועות.
אני לא מכיר שיטות לטשטש כי אני לא משתמש, חכה לעוד תשובות.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לפני הבדיקה תאכל רק בננות
איזה 2
ואם יתפסו אותך תגיד שזה בננות(ברצינות זה עובד) יש בבננות משהו שקשור לא בטוח מה
תחקור על זה עוד יותר
שתה הרבה חלב
הרבה מים והרבה להשתין שזה יצא לך מהמערכת
בקשר לבננות אני יודע שזה טריק שעובד, הבעיה היא שהרס"ר מחפש אותי וכמו שאתם יודעים הרס"רים בצבא עברו את כל הטריקים האלה, אין משהו אחר?
חחחח אני כבר מזמן לא מעשן חשיש, פשוט רוב החברים שלי מעשנים, ואני נמצא איתם הרבה.
אתה טועה ומטעה גבר, מנסיון מר, הייתי בכלא צבאי כ 3 חודשים, אחרי כחודשיים עשו לי בדיקות שתן, והופ אני מלוכלך, איך? לך תסביר להם, אם אחרי חודשיים זה לא עבר לי, אז כנראה שאני לא אקח סיכון שוב, העישון הפאסיבי של החשיש הוא כנראה כמו שעישנתי בתוצאות הבדיקה
כמו שאמרתי אחי, אני לא משתמש ואני לא מבין בזה, אבל אני חושב שעישון פאסיבי של החרא הזה לא כל כך משפיע.. כנראה שאני טועה ואתה צודק לצערינו מנסיון.
אבל דוגרי אחי בשביל לצאת מזה נקי אתה צריך להקריב פה את החברים ויש שתי דרכים לזה, או להפסיק להסתובב איתם (כשהם מעשנים), או להגיד לרס"ר שזה לא אתה ותבקש פוליגרף (יגיעו בסוף לחברים שלך)
בוקר טוב צה"ל, אם אני אעשה בדיקת שתן וזה יצא חיובי ואני אגיד לרס"ר "שמע נשמה, זה לא אני זה חברים שלי, תעשה לי פוליגרף", הוא יצחק עליי יסובב אותי ב 60 מעלות ויתן לי בעיטה בתחת שתעיף אותי לכלא 6, משם המודיעין של הכלא כבר ידע שאמרתי שזה חברים שלי מעשנים, אני משתחרר מהכלא והופ, יש עליי 2 חוקרי מצ"ח סמווים, לצערי, מנסיון מר, וואלה אתה לא יודע כמה סבל חסכתי לך הלילה.
חחחחחחחחחח אחי וואלה צודק, עוד פחות משבועיים אני מתגייס מה אני מדבר איתך על זה בכלל, אתה יודע הכי טוב מה יעשו לך אם תיתפס, אם תעשן, או אם לא תעשן.. הכי טוב בשבילך לדעתי זה לצאת מהסיפור הזה כמה שיותר מהר עם כל מה שהאנשים פה הציעו לך ואחרי שתעבור את זה בעז"ה פשוט תתרחק אחי או שתלמד מטעויות
מה אתה אוכל כאפות על עצמך אפילו לא עישנת
וגם אם עישנת פעם ב יש לך רק שאריות
לא עושים על זה כלום תיהיה רגוע
נערך לאחרונה על ידי orcho; 19-01-2012 בשעה 13:07.
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער