קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 16:42
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 6 << ראשון ... 3456 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 85

טוב, אז - עמוד 5

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    2. חביבי, על כל יהודי מצליח וחכם יש 10(הרבה יותר בעצם) לא יהודים מצליחים וחכמים, מסכים איתי? עזוב אותך מהממוצע

5. אה? כמה זמן העולם קיים מבחינת היהדות?
    אחוז היהודים המשכילים ביחס ל--(ופה נפלת) אחוז היהודים בעולם,
    הוא מהגבוה בעולם.

וכן אנחנו באמת חכמים,
    תחפש באינטרנט "המצאות יהודיות" תראה לכמה בפלאים אחראים היהודים,
    לא יודע למה המצב ככה, אבל מזה משנה? אין פה קשר לאלוהים או לאמונה.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אחוז היהודים המשכילים ביחס ל--(ופה נפלת) אחוז היהודים בעולם,
    הוא מהגבוה בעולם.

וכן אנחנו באמת חכמים,
    תחפש באינטרנט "המצאות יהודיות" תראה לכמה בפלאים אחראים היהודים,
    יש לי הסבר שתאהב למה אחוז גבוה מהיהודים הוא הרבה יותר חכם.
    נניח שחכמה היא דבר גנטי. היהודים כעם במהלך ההיסטוריה שלהם היו רדופים לאורך אלפי שנים. מי מהיהודים הצליחו לשרוד? החכמים שבהם. סוג של ברירה טבעית ואבולוציה בתוך עם שחי בג'ונגל בין שאר העמים וצריך לשרוד. אם זה אצל הנאצים שהיו לא מזמן, ואם זה בתקופות יותר עתיקות.
    כנראה שהרבה מעם ישראל של היום הוא צאצא של אדם מספיק חכם שהצליח לשרוד אחרי שרבים מחביריו הפחות חכמים ומתוחכמים לא הצליחו. כמובן שלא כולנו חכמים ונבונים, אבל בגדו לאפשר להבין איך אחוז גבוה מאיתנו דווקא כן.

עוד סיבה מעניינת, היהודות היא הדת היחידה שיש בה מצווה ללמוד וללמד. זאת אומרת לאורך אלפי שנים היהודים למדו (לצורך העניין גמרא, אבל עצם עניין הלימוד) לא רק בשביל להשכיל ולהגיע למטרה מסויימת, פשוט למדו בשביל ללמוד.
    נערך לאחרונה על ידי Daniel; 19-01-2012 בשעה 00:56.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

זה אחד מהטיעונים הכי מטומטמים ששמעתי.. אנחנו הכי חכמים בגלל שזאת "מצווה ללמוד וללמד"?
    באמת שהייתה לך תגובה מצויינת עד שהרסת.. יש תרבויות שללא קשר לאמונה זה חשוב ללמד ולהנחיל
    טבע לימודי וסקרנות לילדייהם. ל"מצווה" אין מקום כאן.
    אבל עדיין ענית תשובה נכונה.

לגבי אינטיליגנציה, זה באמת תלוי. אינטיליגנציה ברובה היא דבר מוטבע. זה משהו שנולדים איתו
    ומתפתח עם הזמן ככל שאנחנו גדלים. מה שכן, האינטיליגנציה מושפעת גם מהסביבה. ילדים שמחנכים אותם
    לסקרנות, ומכניסים לתהליך למידה אינטנסיבים יותר, יראו בפועל יכולות גבוהות יותר לילדים בני גילם.
    לכן אנשים שבאו מאוכלוסיות ששמו דגש יותר על לימוד יראו תוצאות טובות יותר. הרבה מהזוכים אמרו שחונכו
    ללימוד מגיל קטן, וזה מראה את התוצאות בשטח.

*חשוב לי להשים את הדגש בין אהבה ללימוד, לאהבה למערכת הלימוד. דוגמא טובה לזה היה איינשטיין.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    זה אחד מהטיעונים הכי מטומטמים ששמעתי.. אנחנו הכי חכמים בגלל שזאת "מצווה ללמוד וללמד"?
    באמת שהייתה לך תגובה מצויינת עד שהרסת.. יש תרבויות שללא קשר לאמונה זה חשוב ללמד ולהנחיל
    טבע לימודי וסקרנות לילדייהם. ל"מצווה" אין מקום כאן.
    אבל עדיין ענית תשובה נכונה.

לגבי אינטיליגנציה, זה באמת תלוי. אינטיליגנציה ברובה היא דבר מוטבע. זה משהו שנולדים איתו
    ומתפתח עם הזמן ככל שאנחנו גדלים. מה שכן, האינטיליגנציה מושפעת גם מהסביבה. ילדים שמחנכים אותם
    לסקרנות, ומכניסים לתהליך למידה אינטנסיבים יותר, יראו בפועל יכולות גבוהות יותר לילדים בני גילם.
    לכן אנשים שבאו מאוכלוסיות ששמו דגש יותר על לימוד יראו תוצאות טובות יותר. הרבה מהזוכים אמרו שחונכו
    ללימוד מגיל קטן, וזה מראה את התוצאות בשטח.

*חשוב לי להשים את הדגש בין אהבה ללימוד, לאהבה למערכת הלימוד. דוגמא טובה לזה היה איינשטיין.
    יש הבדל גדול בין תרבות ש״חשוב ללמוד״ לבין עם שמצווה ללמוד.
    אני רוצה שתספר לי על עם שלא משנה אם אתה דייג, תופר, בן מלך או פועל בניין כשאתה חוזר הביתה אתה יושב ולומד.
    אני יכול להבין למה אתה אוהב יותר את הטיעון האבולוציוני אבל אני לא חושב שאתה יכול לקרוא לטיעון הזה ״ הטיעון הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי ״

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי ממוחשבת צפיה בהודעה
    על השאלה אם אלוהים קיים או לא קיים אי אפשר לתת תשובה חד משמעית - איש באמונתו יחיה.
    אבל - מעניין אותי לדעת מה גורם לכם להאמין או לא להאמין בקיומו.
    אשמח לפתוח כאן בדיון מרתק בנושא.

שבת שלום!
    נתנו פה הרבה תשובות יפות שהם מתאימים עד לימינו. היום זה מאוד פשוט לדעת שיש אלוהים מכיוון שאנשים חוקרים את העולם וכולם יודעים שאין כזה דבר שהעולם בא מפיצוץ או כל מיני דברים כאלה. היום זה כבר הוכח שהם שטויות. אז האנשים של פעם לא היו חכמים?! לא הם גם ידעו זאת (החכמים) אבל היה אז אינטרס נגד היהודים שאין אלוקים וכו.. אבל היום שאין כבר את הצומי הזה כבר מודים ויודעים שאין דבר כזה חייב להיות שמשהו עשה פה את הכל בהשגחה. הפרפר שצורת כנפיו כפרצוף כדי להפחיד את טורפיו. ושהעולם במיקום מדוייק לא רחוק ולא קרוב לשמש (כדי שלא ישרף ושלא יקפא) וכל גלגל החיים שיש היום זה בוודאי מבורא עולם. איינשטיין כתב מפורש שהעולם נעשה ע"י משהו חכם ולא סתם באיזה פוקס.
    אבל אנחנו מאמינים כי כך גדלנו שיש אלוקים בשמיים שדואג לנו לכככככל דבר. ואם המצב היום שפשוט לדעת שיש בורא עולם זה אומר שאנחנו בירדת הדורות.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

-"הבדל גדול בין תרבות ש״חשוב ללמוד״ לבין עם שמצווה ללמוד."
    אני לא רואה הבדל. הפעולה הסופית והתוצאה היא אותו הדבר.הלמידה. מה שחשוב ומשנה זה מה לומדים ואיך לומדים.
    אבל אולי זה רק אני...
    -על עם? בשלוף אני אגיד שתסתכל על היפנים.
    -"הטיעון הכי מטומטם" מתייחס לעובדה שיש הבדל בין מצווה ללימוד, והרגל ללימוד.
    -לא הבנתי למה התכוונת על הטיעון האבולוציוני?

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    נתנו פה הרבה תשובות יפות שהם מתאימים עד לימינו. היום זה מאוד פשוט לדעת שיש אלוהים מכיוון שאנשים חוקרים את העולם וכולם יודעים שאין כזה דבר שהעולם בא מפיצוץ או כל מיני דברים כאלה. היום זה כבר הוכח שהם שטויות. אז האנשים של פעם לא היו חכמים?! לא הם גם ידעו זאת (החכמים) אבל היה אז אינטרס נגד היהודים שאין אלוקים וכו.. אבל היום שאין כבר את הצומי הזה כבר מודים ויודעים שאין דבר כזה חייב להיות שמשהו עשה פה את הכל בהשגחה. הפרפר שצורת כנפיו כפרצוף כדי להפחיד את טורפיו. ושהעולם במיקום מדוייק לא רחוק ולא קרוב לשמש (כדי שלא ישרף ושלא יקפא) וכל גלגל החיים שיש היום זה בוודאי מבורא עולם. איינשטיין כתב מפורש שהעולם נעשה ע"י משהו חכם ולא סתם באיזה פוקס.
    אבל אנחנו מאמינים כי כך גדלנו שיש אלוקים בשמיים שדואג לנו לכככככל דבר. ואם המצב היום שפשוט לדעת שיש בורא עולם זה אומר שאנחנו בירדת הדורות.
    אתה מדגים חוסר ידע בצורה מצויינת.
    טוב, נתחיל:
    "זה מאוד פשוט לדעת שיש אלוהים"- לא, זה לא "פשוט לדעת". כדי לדעת צריך הוכחות. יהוה דואג שלא לספק לנו כאלה
    ולכן אין סיבה להאמין בו.
    " וכולם יודעים שאין כזה דבר שהעולם בא מפיצוץ [...] היום זה כבר הוכח שהם שטויות. "- אף אחד לא מתיימר להגיד
    את זה. אבל זה ממש לא
    שטויות. ה"מפץ הגדול" לא היה פיצוץ, ואם אתה כותב את זה אתה רק מראה כמה אתה לא יודע.
    זה סלנג שתפס. מדובר על הנקודה הסינגולרית שהתרחבה ובתהליך נבנה היקום המוכר לנו.
    "חייב להיות שמשהו עשה פה את הכל בהשגחה."- לא, לא חייב.
    "שהעולם במיקום מדוייק"- החיים הגיעו בגלל המיקום של כוכב הלכת שלנו, לא בגלל החיים הכוכב נמצא במיקום שלו.
    שהוא אגב אליפסי כך שכדור
    הארץ מתקרב לשמש ומתרחק מהשמש במהלך השנה. תגדיר "מדוייק"...
    "אבל אנחנו מאמינים כי כך גדלנו"- בדיוק. ופה הבעיה. אתה מאמין כי אמרו לך. לא היה שום תהליך של חשיבה או
    בדיקת עובדות הוא הוכחות, או
    אפילו ספק בספר שאתה קורא. זאת לא גדולה, זו בורות.
    ובבקשה אל תצטט אנשים בצורה שגוייה. במיוחד אנשים שמגיע להם הרבה כבוד על הידע שהורישו לנו.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 19-01-2012 בשעה 17:01.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

-"הבדל גדול בין תרבות ש״חשוב ללמוד״ לבין עם שמצווה ללמוד."
    אני לא רואה הבדל. הפעולה הסופית והתוצאה היא אותו הדבר.הלמידה. מה שחשוב ומשנה זה מה לומדים ואיך לומדים.
    אבל אולי זה רק אני...
    -על עם? בשלוף אני אגיד שתסתכל על היפנים.
    -"הטיעון הכי מטומטם" מתייחס לעובדה שיש הבדל בין מצווה ללימוד, והרגל ללימוד.
    -לא הבנתי למה התכוונת על הטיעון האבולוציוני?
    בטח שיש הבדל. כל העמים מבינים שלימודים זה דבר חשוב, ובכל זאת רק בעם ישראל לומדים כולם לאורך אלפי שנים. אם דיברת על מבחן המציאות זו ההוכחה הטובה ביותר.

היפנים? כל מה אתה מדבר בכלל? הבדלי המעמדות ביפן כל כך משמעותיים שבכפרים אנשים לא יודעים בכלל קרוא וכתוב. היית רוצה שדייגים חוזרים הביתה ומתחילים ללמוד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    בטח שיש הבדל. כל העמים מבינים שלימודים זה דבר חשוב, ובכל זאת רק בעם ישראל לומדים כולם לאורך אלפי שנים. אם דיברת על מבחן המציאות זו ההוכחה הטובה ביותר.

היפנים? כל מה אתה מדבר בכלל? הבדלי המעמדות ביפן כל כך משמעותיים שבכפרים אנשים לא יודעים בכלל קרוא וכתוב. היית רוצה שדייגים חוזרים הביתה ומתחילים ללמוד.
    הסכמתי עם דבריך עד עכשיו,אבל כאן אני נאלץ להתנגד.

בארץ,במיוחד בבתי הספר ובתיכונים יש לעג גדול ללימודים עצמם,לתלמידים המשקיעים ולמערכת כולה, אין שום עידוד של למידה באווירה הנוכחית בבתי הספר, וממש לא נתקלתי בתרבות למידה של ה"עם היהודי" אותה אתה משבח בדבריך.

ולגבי מבחן ההיסטורי,העם היהודי החל להגיע רק במאה האחרונה,להגיע להישגים . והלימודים נפוצו רק בקרב אלה שיצאו ממסגרות הדת והתפנו ללימודים כלליים במוסדות המחקר והאוניברסטאות האירופיות,כלומר היהודים האשכנזים.
    אין ספק שבקרב היהודים הייתה תרבות של למידת כתבי קודש והתפלספות בהם, אך השאלה אם בתקופות אלו היהודים קידמו את העולם מבחינה טכנולוגית או מדעית,והתשובה היא לא,היהודים לא היו בחוד החנית של הידע בתקופות מוקדמות יותר.

לסיכם,אני לא מסכים עם ההכללה הגרופת שתיארת כאן.
    חברים, שימו לב-משתמשים אישיים לאתרי פורנו הם רק למכירה.
    אם אין לכם נקודות או כסף, בבקשה לא לפנות בפרטי ולהסתפק בפרסומים שלי בפורום סיסמאות סקס,תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

-

אתה מדגים חוסר ידע בצורה מצויינת.
    טוב, נתחיל:
    "זה מאוד פשוט לדעת שיש אלוהים"- לא, זה לא "פשוט לדעת". כדי לדעת צריך הוכחות. יהוה דואג שלא לספק לנו כאלה
    ולכן אין סיבה להאמין בו.
    " וכולם יודעים שאין כזה דבר שהעולם בא מפיצוץ [...] היום זה כבר הוכח שהם שטויות. "- אף אחד לא מתיימר להגיד
    את זה. אבל זה ממש לא
    שטויות. ה"מפץ הגדול" לא היה פיצוץ, ואם אתה כותב את זה אתה רק מראה כמה אתה לא יודע.
    זה סלנג שתפס. מדובר על הנקודה הסינגולרית שהתרחבה ובתהליך נבנה היקום המוכר לנו.
    "חייב להיות שמשהו עשה פה את הכל בהשגחה."- לא, לא חייב.
    "שהעולם במיקום מדוייק"- החיים הגיעו בגלל המיקום של כוכב הלכת שלנו, לא בגלל החיים הכוכב נמצא במיקום שלו.
    שהוא אגב אליפסי כך שכדור
    הארץ מתקרב לשמש ומתרחק מהשמש במהלך השנה. תגדיר "מדוייק"...
    "אבל אנחנו מאמינים כי כך גדלנו"- בדיוק. ופה הבעיה. אתה מאמין כי אמרו לך. לא היה שום תהליך של חשיבה או
    בדיקת עובדות הוא הוכחות, או
    אפילו ספק בספר שאתה קורא. זאת לא גדולה, זו בורות.
    ובבקשה אל תצטט אנשים בצורה שגוייה. במיוחד אנשים שמגיע להם הרבה כבוד על הידע שהורישו לנו.
    כמה שאתה חכם. שפע של חכמה נוזל מאוזניך. אני למדתי את החומר הזה 100 פעם ונבחנתי עליו.
    אם אני אומר לך שחייב להבין שיש אלוקים אז תאמין לי כי אני רואה את זה בעניים.
    לא מאמין לי? שאל אנשים חכמים. (לא את הפרופסורים המשועממים האלה באוניברסיטה)
    דרך אגב צורת הגישה שלך מאוד לא יפה. זה צורה מאוד מתנשא (כאילו אתה אפס ואני יודע). כדי לך לשנות אותה בשביל חיים טובים יותר לעצמך.
    ואל תגיד לא התכוונתי כי כוונות זה במקום אחר (בראש שלך ונשאר שם).

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי scoobydoo צפיה בהודעה
    הסכמתי עם דבריך עד עכשיו,אבל כאן אני נאלץ להתנגד.

בארץ,במיוחד בבתי הספר ובתיכונים יש לעג גדול ללימודים עצמם,לתלמידים המשקיעים ולמערכת כולה, אין שום עידוד של למידה באווירה הנוכחית בבתי הספר, וממש לא נתקלתי בתרבות למידה של ה"עם היהודי" אותה אתה משבח בדבריך.

ולגבי מבחן ההיסטורי,העם היהודי החל להגיע רק במאה האחרונה,להגיע להישגים . והלימודים נפוצו רק בקרב אלה שיצאו ממסגרות הדת והתפנו ללימודים כלליים במוסדות המחקר והאוניברסטאות האירופיות,כלומר היהודים האשכנזים.
    אין ספק שבקרב היהודים הייתה תרבות של למידת כתבי קודש והתפלספות בהם, אך השאלה אם בתקופות אלו היהודים קידמו את העולם מבחינה טכנולוגית או מדעית,והתשובה היא לא,היהודים לא היו בחוד החנית של הידע בתקופות מוקדמות יותר.

לסיכם,אני לא מסכים עם ההכללה הגרופת שתיארת כאן.
    התופעות שאתה מתאר בארץ ככל הנראה מתרחשות אצל מקומות שבהם לא שמים דגש על קיום תורה ומצוות, כי איפה שכן שמים דגש מו הסתם נותנים למצוות לימוד התורה חשיבות.

אני טוען שאחת הסיבות להצלחת היהודים בתקופה הזאת בקידמה הטכנולוגית היא פועל יוצא של הרגלי למידה של אלפי שנים. בלי שום קשר למה למדו או לאיזו מטרה. אתה לא חייב להסכים אבל אני חושב שהדעה הזאת היא סבירה ביותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    התופעות שאתה מתאר בארץ ככל הנראה מתרחשות אצל מקומות שבהם לא שמים דגש על קיום תורה ומצוות, כי איפה שכן שמים דגש מו הסתם נותנים למצוות לימוד התורה חשיבות.

אני טוען שאחת הסיבות להצלחת היהודים בתקופה הזאת בקידמה הטכנולוגית היא פועל יוצא של הרגלי למידה של אלפי שנים. בלי שום קשר למה למדו או לאיזו מטרה. אתה לא חייב להסכים אבל אני חושב שהדעה הזאת היא סבירה ביותר.
    המצב במערכת החינוך הדתית ממלכתי אינו שונה בהרבה, אולי יש יותר נכונות ללמידה, אך פחות נכונות לקבל את התכנים הריאלים שגם הם חשובים לצד לימודי דרך ארץ ותורה, ככה שיש איזשהו איזון בין שני הדברים.

אולי אתה צודק, אני טוען שאין לזה משקל רב, לדעתי עצם היציאה מהמסגרת הדתית דרבנה את היהודים ללמוד הכול ומהר, מן תחושה של "השלמת פערים" עם החברה המערבית המתהווה שמחוץ לכולל.

יש לי הערה קטנה לגבי הסיומת של דבריך, אתה רושם בסך הכול באופן מכובד, הפריעה לי ההערה שלך בסוף ההדועה שדעתך סבירה יותר, אני מעדיף לסכם שיש לנו שתי דעות מנוגדות ושניהן סבירות
    חברים, שימו לב-משתמשים אישיים לאתרי פורנו הם רק למכירה.
    אם אין לכם נקודות או כסף, בבקשה לא לפנות בפרטי ולהסתפק בפרסומים שלי בפורום סיסמאות סקס,תודה

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

המצב במערכת החינוך הדתית ממלכתי אינו שונה בהרבה, אולי יש יותר נכונות ללמידה, אך פחות נכונות לקבל את התכנים הריאלים שגם הם חשובים לצד לימודי דרך ארץ ותורה, ככה שיש איזשהו איזון בין שני הדברים.

אולי אתה צודק, אני טוען שאין לזה משקל רב, לדעתי עצם היציאה מהמסגרת הדתית דרבנה את היהודים ללמוד הכול ומהר, מן תחושה של "השלמת פערים" עם החברה המערבית המתהווה שמחוץ לכולל.
    יש לי הערה קטנה לגבי הסיומת של דבריך, אתה רושם בסך הכול באופן מכובד, הפריעה לי ההערה שלך בסוף ההדועה שדעתך סבירה יותר, אני מעדיף לסכם שיש לנו שתי דעות מנוגדות ושניהן סבירות
    סבירה ביותר**
    זה לא אומר שהכי הכי סבירה, התכוונתי שיש סברה טובה שעומדת מאחוריה.

כמובן אני יכול להבין אם אתה לא מקבל את הסיבה הזאת.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

מה ת'מדבר,
    בבתי ספר דתיים אתה תמצא גאונים,
    ואילו בבתי ספר חילוניים אתה תמצא גאון אחד ושלושה מתחזים.

מבחינת הדתיים יש הרבה יותר מוכנות ללמוד,
    המורים איכותיים יותר.

דבר שני,
    העם היהודי אומנם לא היה חוד החנית הטכנולוגית בתקופות מוקדמות יותר,
    אב~~~ל, הוא בהחלט ידע להביא לנו משלים נהדרים.

ולא אני לא ציני, הסיפורים של התנ"ך יכולים ללמד גם אנשים מנוסים בחיים.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה לא יודע למה אבל מצהיר שאין לזה קשר לאלוקים? גדול.

מצוות היהדות ברובן הן לא מטלה כפייתית, אלא סדר יום לאיש היהודי,
    ככזו, מצוות העברת הידע מאב לבנו נעשית כאורח חיים מדורי דורות ולכן העמידה את היהודים בראש פרמידת הידע.

זה היה ככה מאז ומתמיד, ובשונה מהסברה שלך לא מבוססת, יש היסטוריה מכובדת של יהודים בעמדות מפתח ויועצי מלכויות, לא במקרה.

סקובי, המצב בתיכונים בארץ לא סותר את האמור, אלא מהווה הוכחה לכך שדרושה הצמדות מחדש לתורה ואידיאולגיית עם ישראל.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אתה לא יודע למה אבל מצהיר שאין לזה קשר לאלוקים? גדול.

מצוות היהדות ברובן הן לא מטלה כפייתית, אלא סדר יום לאיש היהודי,
    ככזו, מצוות העברת הידע מאב לבנו נעשית כאורח חיים מדורי דורות ולכן העמידה את היהודים בראש פרמידת הידע.

זה היה ככה מאז ומתמיד, ובשונה מהסברה שלך לא מבוססת, יש היסטוריה מכובדת של יהודים בעמדות מפתח ויועצי מלכויות, לא במקרה.

סקובי, המצב בתיכונים בארץ לא סותר את האמור, אלא מהווה הוכחה לכך שדרושה הצמדות מחדש לתורה ואידיאולגיית עם ישראל.
    חחח
    תראה מזה, אני מגן על הדתיים ועל התנך ואתה מתפרץ עלי ככה,
    תומך בדת, שונא ת'דת - פראגער תמיד ישנא אותי לא משנה מה.

תודה לך פראגער.

--------

בקשר למה שאמרת, אני אשמח לשמוע על אילו תגליות מדעיות אחראי העם היהודי,
    בתקופות שהיוונים מדדו את אורך כדו"א?

הריי, כתבת בעצמך:
    ולכן העמידה את היהודים בראש פרמידת הידע.
    היהודים עומדים בראש פירמדת הידע במאה העשרים ואחת, ובמאה בעשרים,
    איפה הם היו לפניי זה?

:\
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-01-2012 בשעה 19:10.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,636 | הודעות: 8,198,229 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect