תחת!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Lucky Strike תחת! לשכן שלי יש מכונית עם מדבקה ענקית של לקי סטרייק על כל האוטו
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס לשכן שלי יש מכונית עם מדבקה ענקית של לקי סטרייק על כל האוטו תשיג לי ממנו אחת אחי ושלח לי בדואר אני ישים על האוטו זה דווקא יתאים על האוטו שלי
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס לשכן שלי יש מכונית עם מדבקה ענקית של לקי סטרייק על כל האוטו או שתשאל אותו מאיפה הוא השיג כזאת ודבר איתי
נכתב במקור על ידי Lucky Strike תשיג לי ממנו אחת אחי ושלח לי בדואר אני ישים על האוטו זה דווקא יתאים על האוטו שלי זה לא מדבקה בגול שאפשר לישלוח הוא יבואן סיגריות קודם היה לו על כל המכונית מדבקה של פאל מאל זה הוא מזמין מאיזה מוסך בתל אביב תמונה:
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס זה לא מדבקה בגול שאפשר לישלוח הוא יבואן סיגריות קודם היה לו על כל המכונית מדבקה של פאל מאל זה הוא מזמין מאיזה מוסך בתל אביב תמונה: אההה ינעל ראבק חחחחח
נכתב במקור על ידי Lucky Strike אההה ינעל ראבק חחחחח שלא יהיה אנשים באזור שלי אני יצלם לך את האוטו כי פעם באתי לצלם עוד אז עם הפאל מאל ואיזה מישו צעק עלי מרחוק "מה אתה מצלם" XD רצתי כמו משוגע
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס שלא יהיה אנשים באזור שלי אני יצלם לך את האוטו כי פעם באתי לצלם עוד אז עם הפאל מאל ואיזה מישו צעק עלי מרחוק "מה אתה מצלם" XD רצתי כמו משוגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנשים זבל יש בעולם הזה.. צלם אותה בהזדמנות אח שלי ותראה לי יאללה אני זז לישון אחי אני קם עוד איזה 3 שעות לילה טוב נשמה
בוקר טוב!
חוקי הפורום