קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך לשנות צלילי אי סי קיו תהנו
    על ידי tip tip בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 10:52
  2. תוכנה|איך לשנות את מסך הכניסה של וינדוס XP / VISTA
    על ידי shlomi7570 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 12:38
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 14:23
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 18:19
  5. בקש | צריך עזרה איך לשנות את האיי פי
    על ידי inflictioN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-05-2006, 15:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

טכנאי רכב קרבי משורין! (איך לשנות?!)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל טכנאי רכב קרבי משורין! (איך לשנות?!)

אני מתגייס סוף החודש הזה ושיבצו אותי (באסמס) לתפקיד הזה וקראתי שזה תפקיד שכל המפגרים הולכים אליו (ערסים עם בעיות משמעת ואפילו תיק פלילי) ושזה בין התפקידים הגרועים בצבא.
    אני ממש לא מעונין בתפקיד הזה.
    יש לי נתוני קצונה אז קיוותי לתפקיד קצת יותר הולם.

עכשיו השאלה היא מה אפשר לעשות? יש לי שבועיים לגיוס ומתוכם שבוע אני לא אהיה בארץ זה משאיר לי את השבוע האחרון רק לערער.. מה אפשר לעשות? אפשר לשלוח פקס כבר עכשיו על זה? (שישי/שבת)
    ואם כן, מה להגיד?

אין מצב שאני הולך לתפקיד הזה.

בבקשה תענו מהר זה דחוף ביותר!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

UUUPP זה דחוף :\

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

מה הפרופיל שלך מה הקבא שלך
    בגדול אתה צריך משהו שיפסול אותך מחימוש שאני לא כל כך זוכר אבל פטור נעליים פטור שמנים פטור אבק פטור מהחיים וכו' אם אתה מבין את כוונתי
    אתה צריך פטור שיפסול לך את המקצוע שהגעת אליו
    ואם זה לא עובד תנסה לצאת דרך קב"ן למרות שזה יותר מסובך אבל זה יכול להיות אפשרי
    או בדרך הקשה שזה להילחם בצבא(עריק משתמט סירוב קורס וכדומה) לאכול ממנו בולבול עד שתתרגל לבולבול והוא יתרגל אליך ויתפשר איתך על תפקיד אחר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Flash צפיה בהודעה
    מה הפרופיל שלך מה הקבא שלך
    בגדול אתה צריך משהו שיפסול אותך מחימוש שאני לא כל כך זוכר אבל פטור נעליים פטור שמנים פטור אבק פטור מהחיים וכו' אם אתה מבין את כוונתי
    אתה צריך פטור שיפסול לך את המקצוע שהגעת אליו
    ואם זה לא עובד תנסה לצאת דרך קב"ן למרות שזה יותר מסובך אבל זה יכול להיות אפשרי
    או בדרך הקשה שזה להילחם בצבא(עריק משתמט סירוב קורס וכדומה) לאכול ממנו בולבול עד שתתרגל לבולבול והוא יתרגל אליך ויתפשר איתך על תפקיד אחר
    פרופיל 64
    קבא ודפר קצונה (מינימום של קצונה לא זוכר מה זה)

שמעתי שם זה כל הערסים המגעילים
    לשלוח פקס יעזור? לרשום שאני עם נתוני קצונה ושאני לא אממש את הפונטציאל שלי דברים כאלה..
    יום שבת מקבלים פקסים? (אם אשלח עכשיו הם יראו את זה מחר נכון?)

וזה בכלל אפשרי לשנות שבועיים לפני?

תודה רבה!

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

לשלוח פקס ? מה בדיוק תרשום שמה שלדעתך ה"פוטנציאל" שלך לא ימומש בתור חימושניק?
    לא יעזור! הם הרי החליטו שתיהיה בחימוש לפי הפוטנציאל שלך :| תיכול גם להיות קצין בחימוש

ערסים מגעלים? לרוב בחימוש זה רוסים לפי הכרתי איתם, בדרך כלל ערסים מגעילים(הכוונה לאלה שדוקרים אותך מחוץ לאצטדיון טדי, כן?) הם בדרך כלל יוצאים מהצבא על איי התאמה כי בצבא ובחימוש צריך משמעת והם לא אוהבים לשמן טנקים ולא אוהבים שאומרים להם מה לעשות(כי חימוש זה יכול להיות קריעת תחת) או ששורדים איכשהו מוצאים לעצמם תפקיד קל שלא מזיינים להם הרבה את השכל ומשחררים אותם ב-11

ככה שחימוש יכולים להיות גם אחלה חברה והרבה רוסים לא ערסים מגעילים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Flash צפיה בהודעה
    לשלוח פקס ? מה בדיוק תרשום שמה שלדעתך ה"פוטנציאל" שלך לא ימומש בתור חימושניק?
    לא יעזור! הם הרי החליטו שתיהיה בחימוש לפי הפוטנציאל שלך :| תיכול גם להיות קצין בחימוש

ערסים מגעלים? לרוב בחימוש זה רוסים לפי הכרתי איתם, בדרך כלל ערסים מגעילים(הכוונה לאלה שדוקרים אותך מחוץ לאצטדיון טדי, כן?) הם בדרך כלל יוצאים מהצבא על איי התאמה כי בצבא ובחימוש צריך משמעת והם לא אוהבים לשמן טנקים ולא אוהבים שאומרים להם מה לעשות(כי חימוש זה יכול להיות קריעת תחת) או ששורדים איכשהו מוצאים לעצמם תפקיד קל שלא מזיינים להם הרבה את השכל ומשחררים אותם ב-11

ככה שחימוש יכולים להיות גם אחלה חברה והרבה רוסים לא ערסים מגעילים
    אז איך בכל זאת אני יכול לשנות תפקיד? (לפני הגיוס. אם בכל זאת יגייסו אותי לזה אני אבקש קבן וכאלה.)
    כי אין מצב שאני הולך לתפקיד הזה (סמוך עלי אני לא בנוי לזה)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כחימושניק במפקדת חיל החימוש, אל תחשוב לכיוון של שינוי, כי ההחלטה התקבלה. אם ישנו כל רגע לפי רצונותיו של החייל- זה לא היה צבא.
    אין מה לעשות אולי אתה לא הכי מרוצה מהשיבוץ אבל תנסה להוציא את המירב.
    אם אתה באמת חושב שאתה איכותי יותר מרוב האנשים שמגיעים לחימוש (אני לא חושב ככה משום שכמות גדולה שמגיעים לחימוש הם הנדסאים עתודאים) אז צא לקצונה בחיל והוכח זאת לי ולעצמך.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי מדריך קדם-צבאי צפיה בהודעה
    כחימושניק במפקדת חיל החימוש, אל תחשוב לכיוון של שינוי, כי ההחלטה התקבלה. אם ישנו כל רגע לפי רצונותיו של החייל- זה לא היה צבא.
    אין מה לעשות אולי אתה לא הכי מרוצה מהשיבוץ אבל תנסה להוציא את המירב.
    אם אתה באמת חושב שאתה איכותי יותר מרוב האנשים שמגיעים לחימוש (אני לא חושב ככה משום שכמות גדולה שמגיעים לחימוש הם הנדסאים עתודאים) אז צא לקצונה בחיל והוכח זאת לי ולעצמך.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר.
    שמע יחתיכת צבוע מסריח אתה מעצבן אותי פשוט אני חייב להגיב, לא יודע אם זה התפקיד שלך בצבא אבל אתה פותח אשכולות שאנשים יתגייסו לחימוש, רשום לך בפרופיל "חיל החימוש טכנולוגיה במלוא העוצמה" בשביל למשוך אזרחים תמימים לחיל המסריח האפור והמגעיל שנקרא חימוש?

אני בחיל החימוש מספיק זמן וכל מי שרואה את ההודעה הזאת שלא יקשיב פשוט למפגר הזה שמנסה להחדיר מוטיבציה באזרחים פשוט אל תעשו את הטעות הזאת ואל תתגייסו לחימוש, תאמינו לי עדיף לא להתגייס בכלל זה לא שווה כלום להיות בחיל האפור הזה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    I Dont Thinks So...
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים לא מתוקים, תוסיף סוכר.

לשלוח פקס?, מה זה נראה לך לשכת עבודה?, לך ללשכת גיוס תהפוך שם את כל המקום כל יום וכל לילה, עד שתפגש עם כל הגורמים שיש, מקסימום תהיה משתמט חודש ואז תתגייס תהיה יומיים בכלא ואז תהיה משובץ לגיוס אחר.
    "במקום להתפלל שיהיה לך טוב בגן העדן, תפסיק לעשות לעצמך גיהנום..."
    עופר לוי הפנומן, הזמר הגדול ביותר שידעה מדינת ישראל מאז ומעולם, הכת של עופר לוי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עדי, בגלל שאתה לא מרוצה איפה שאתה זה לא אומר שכל החיל לא מרוצה- תפנים את זה!
    כמו בכל חיל יש אנשים שמגיעים למקומות יותר טובים ופחות טובים, מה שרק אמרתי שיקח את זה למקומות יותר טובים, הוא לא ממש רוצה כנראה להיות טכנאי של מערכות רכב אז יש לו אפשרות לצאת לקצונה.
    חוץ מקשרים חזקים לא משנה מה הוא יעשה הוא לא יוכל לשנות את השיבוץ, אם אתה כל כך מבין בחיל אולי אתה תייעץ לו איך לשנות את השיבוץ. אני במפקדה ואני אומר לך שאי אפשר לא ניתן לא קיים לשנות עכשיו שיבוץ.
    מה שכן למצוא איפה הוא יכול כן לעשות תפקיד טוב ואיכותי, ואם יש לו אפשרות לצאת לקצונה שינסה מקסימום יחתום ויתור אם הוא לא מרוצה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עדי, בגלל שאתה לא מרוצה איפה שאתה זה לא אומר שכל החיל לא מרוצה- תפנים את זה!
    כמו בכל חיל יש אנשים שמגיעים למקומות יותר טובים ופחות טובים, מה שרק אמרתי שיקח את זה למקומות יותר טובים, הוא לא ממש רוצה כנראה להיות טכנאי של מערכות רכב אז יש לו אפשרות לצאת לקצונה.
    חוץ מקשרים חזקים לא משנה מה הוא יעשה הוא לא יוכל לשנות את השיבוץ, אם אתה כל כך מבין בחיל אולי אתה תייעץ לו איך לשנות את השיבוץ. אני במפקדה ואני אומר לך שאי אפשר לא ניתן לא קיים לשנות עכשיו שיבוץ.
    מה שכן למצוא איפה הוא יכול כן לעשות תפקיד טוב ואיכותי, ואם יש לו אפשרות לצאת לקצונה שינסה מקסימום יחתום ויתור אם הוא לא מרוצה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי adiii0 צפיה בהודעה
    שמע יחתיכת צבוע מסריח אתה מעצבן אותי פשוט אני חייב להגיב, לא יודע אם זה התפקיד שלך בצבא אבל אתה פותח אשכולות שאנשים יתגייסו לחימוש, רשום לך בפרופיל "חיל החימוש טכנולוגיה במלוא העוצמה" בשביל למשוך אזרחים תמימים לחיל המסריח האפור והמגעיל שנקרא חימוש?

אני בחיל החימוש מספיק זמן וכל מי שרואה את ההודעה הזאת שלא יקשיב פשוט למפגר הזה שמנסה להחדיר מוטיבציה באזרחים פשוט אל תעשו את הטעות הזאת ואל תתגייסו לחימוש, תאמינו לי עדיף לא להתגייס בכלל זה לא שווה כלום להיות בחיל האפור הזה.
    תקשיב כבר אמרתי שאין מצב שאני עושה את התפקיד הזה.
    כל מקום שבדקתי (חברים של אבא שלי, באינטרנט ואפילו אתה) אומרים שזה תפקיד מסריח ושאין לי מה לחפש שם.

שלחתי את הפקס לפני שבוע אני אתקשר מחר לבדוק מה עם זה. אם הפקס לא יעזור לדעתי יש לי 2 ברירות-
    1) לעלות פרופיל ולהיות קרבי (נכון? אם אני ביום גיוס אבקש לעלות פרופיל [אחרי שאני כבר אהיה חייל כביכול והפזם יתחיל לדפוק] הם ישחררו אותי הביתה עד לגיוס קרבי?) או שעדיף לי לעלות פרופיל לפני.

2) לא ללכת לקורס = כלא או לדבר עם קבן

זה כמובן אם הפקס לא יעבוד.
    איזה עוד אפשרויות יש לי בשביל לשנות תפקיד?

תודה רבה
    נערך לאחרונה על ידי Gag; 21-01-2012 בשעה 15:56.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הפקס לא מה שיכנע את קצין המיון, אלא אם כן יש לך קשרים.
    תעלה פרופיל? זה גם לא ממש ישנה את השיבוץ, כי פשוט יוכלו לשלוח אותך למקומות קרביים כאיש חימוש.
    (אם אתה בכל זאת רוצה להעלות פרופיל תעשה את זה עכשיו לפני הגיוס זה יהיה יותר פשוט).
    ולא יוציאו אותך מתפקיד בגלל שאתה רוצה להיות קרבי, יש הרבה תפקידים קרביים בחיל- הכי טוב שיוכלו לעשות בשבילך זה לשבץ אותך לאחד התפקידים הללו.
    כלא\ קבן- לא ממש ממליץ, החלטה שלך.
    חוץ ממה שהזכרת לא חושב שיש עוד דרכים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הפקס לא מה שיכנע את קצין המיון, אלא אם כן יש לך קשרים.
    תעלה פרופיל? זה גם לא ממש ישנה את השיבוץ, כי פשוט יוכלו לשלוח אותך למקומות קרביים כאיש חימוש.
    (אם אתה בכל זאת רוצה להעלות פרופיל תעשה את זה עכשיו לפני הגיוס זה יהיה יותר פשוט).
    ולא יוציאו אותך מתפקיד בגלל שאתה רוצה להיות קרבי, יש הרבה תפקידים קרביים בחיל- הכי טוב שיוכלו לעשות בשבילך זה לשבץ אותך לאחד התפקידים הללו.
    כלא\ קבן- לא ממש ממליץ, החלטה שלך.
    חוץ ממה שהזכרת לא חושב שיש עוד דרכים.
    תשמע אני מבין שאתה רוצה עוד חיילים לחיל הזה
    אבל זה או שאני משנה תפקיד או שאני משתמט

אתה יכול לעזור לי בלהגיד איך אפשר להתגייס לתפקיד אחר (אפילו טבח או ספר צבאי) במקום לדחוק אותי לפינה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אומר לך תאמת, בלי קשרים הסיכוי אפסי, וזה לא ספציפי לחיל הזה - ככה עובד הצבא.
    לגבי ספר צבאי, אני יכול להגיד לך שאם תעבור הכשרה של ספרות לפני הצבא ותביא תעודה שסיימת קורס ספרות, אז יקחו אותך להיות ספר.
    לגבי טבח, אני לא יודע..

גאג אתה חושב שאם תעלה פרופיל ותלך לקרבי אז תאכל פחות חרא? אז זהו שלא... תנקה הרבה שירותים ומקלחות, תאכל אבק ובנוסף תפתח קריירה כDJ צבאי(משפשף צלחות...)במקרה הטוב... ובמקרה הרע תשתתף בפעילות מבצעית ותפצע/תהרג... התפקיד הזה שקיבלת הוא ממש לא למפגרים, היו חבר'ה שהכרתי שהיו מכונאים עם קב"א 56 גם, אז זה לא סוף העולם, והעובדה שכל העולם מספר לך כמה התפקיד הזה לא טוב, יכול להיות שהם לא מתאימים לזה, אבל אין סיבה שאתה גם לא מתאים לזה...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,174 | הודעות: 8,203,767 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect