קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הייתי שמח לקבל חווה דעת..
    על ידי אסף ברששת בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-04-2010, 20:41
  2. [שאלה]בעתצם שני שאלות:\
    על ידי .Eliran. בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-01-2008, 11:32
  3. [שאלה] בעצם שני שאלות בקשר לניהול...
    על ידי Rezox בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-10-2007, 05:19
  4. [עזרה]יש לי שני שאלות חשובות על CS1.6
    על ידי komermore בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 15:03
  5. יש לי שני שאלות חשובות !
    על ידי America Yoss בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-06-2007, 18:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

שני שאלות שמאד מעסיקות אותי, הייתי שמח לקבל תשובות (20 )

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל שני שאלות שמאד מעסיקות אותי, הייתי שמח לקבל תשובות (20 )

אהלן חבר'ה,
    יש לי שתי שאלות, אחת קצת מפריעה והשנייה דיי מכשילה אותי, אני רוצה להתקדם אבל בלי תשובה עלייה קשה לי מאד.
    אז ככה:
    1- יצא לי השבוע להיות עם 3 בחורות. 3 הבחורות אמרו לי אחרי כמה דקות של שיחה (חצי שעה של הכרות בערך) שקשה להן לקרוא אותי.
    אני לא יודע איך לאכול את זה. בהתחלה קצת נבהלתי מזה, אבל מיד החזרתי "נו, זה דבר מצויין.., ככה לא תגלי את הכוונות הנסתרות שלי ", וגם פחדתי שזה אומר שהן לא נמשכות אליי או משהו, אבל עד מהרה הבנתי שזה לא עוצר אותן. שכבתי עם שניים מהן.
    אני פשוט לא מצליח להבין מה זה אומר "אני לא מצליחה לקרוא אותך". כאילו אני בלתי צפוי? אני מסתורי? אני מדבר לא ברור? אני גורם להן לחשוב על דברים אחרים? מה זה אמור להביע? זה אומר שהן נמשכות יותר? נמשכות פחות? אני לא הצלחתי להבין.
    עוד דבר, בהתחלה חשבתי שהראשונה שאמרה לי את זה, היא סתם פשוט קצת מבולבלת או משהו כי היא נפרדה מחבר שלה לפני חודש..אבל אחריה גם היו עוד 2..ועוד באותו השבוע. מה זה צריך להיות? אני לא מצליח לקלוט...

2- שהוא גם דיי קשור לשאלה הראשונה.
    הבנתי גם את כל סימני העניין, וגם הבנתי אותם עוד לפני שקראתי. זה דיי ברור כשבחורה מתעניינת במה שאתה אומר, זה אפילו קל להבין את זה.
    אבל מה הסימנים לזה שבחורה נמשכת אלייך? איך אפשר להבין שהיא נמשכת אלייך מינית בעזרת קריאה של שפת הגוף שלה?
    ברור שאם בחורה מסתכלת לך על השפתיים זה אחד מסימני המשיכה..או שאם היא תנשך את השפתיים כשהיא תסתכל עלייך..זה ברור. אבל איזה עוד סימנים יכולים לבוא? אני בטוח שבחורה שנמשכת לא תתחיל לשחק לעצמה בציצים או משהו..

תודה מראש, אני מצפה לתשובות רציניות

2. קישורים ממומנים

לשאלתך הראשונה, אין פה שום דבר רע. מיסתוריות אפשר למנף לטובתך מאוד. מה גם זה מחזק את הקשר בינך לבין הבחורה כשהיא כן מגלה עליך משהו.
    אל תפחד, ענית מצויין למה שהיא אמרה. אני קצת מתעלם מאמירות כאלה, כי זה משאיר קצת מתח באוויר. ואם שכבת עם שתי בחורות, כנראה שמשהו ממה שאתה עושה עובד, אז תמשיך עם זה.

ולשאלה השניה: בדרך כלל זאת תחושה כללית. עזוב סימנים ספציפיים. תחושת הבטן שלך תמיד הכי טובה. אם אתה מרגיש שהיא רוצה אותך, היא רוצה אותך. ואם לא, היא תרצה אותך בעתיד
    בדרך כלל בחורות ימשכו את תשומת הלב שלך בכוונה אם הן רוצות אותך או משהו ממך. בין אם זה להתערב בשיחה שלך עם בן אדם אחר, או לספר משהו שמעלה את הערך שלה מולך.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

איך תגיד לי... שכבת עם שניים מהן, ואתה לא יודע דברים בסיסיים כאלו?

קודם כל, כשבחורה אומרת שהיא לא מצליחה לקרוא אותך - ברוב המקרים זה מצויין, בחורות נמשכות לבחורים שהן לא מצליחות לקרוא.

דבר שני - למי חשוב בכלל מה היא אומרת?! - היא צוחקת איתך? היא עונה לשיחות? מתנשקת? שוכבת? מוצצת? - יופי... מה אתה צריך להתעסק עם כל דבר קטן...

לגבי השאלה השניה, תחפש בלנקיה "רשימת סימני משיכה ועניין" - אם אתה כבר מכיר את הרשימה אז אני יכל להגיד לך שהבנה עמוקה ודקה יותר של הדברים באה עם הנסיון בלבד, ככל שיותר תתנסה ככה ההבחנה שלך עד לפרטים הקטנים תשתפר.

מה שאתה עוד יכל לעשות זה לקרוא ספר על שפת גוף, זה יענה לך על השאלות בטוח וחוץ מזה זה מעניין מאוד.

יש לך גם ספרים בארץ בעברית (חפש באחת הספרייות או תקנה) ויש לך ספרים באנגלית (תמצא באינטרנט).

.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    תחושת הבטן שלך תמיד הכי טובה. אם אתה מרגיש שהיא רוצה אותך,.
    תחושת בטן מטעות אותך וגורומות לך או להתנהג כמו מניאק שחושב שכולם חולות עליו ולהציק לבנות או ללפלפ שאין לו מושג מתי בחורה אומרת לו "קח אותי"

התשובה שלך נוגדת את כל מה שאנחנו מנסים לעשות פה (להשתפר בלפתות נשים)

בכל מקרה... כמ סימנים שאני יכול לחשוב עליהם
    תסתובב, תתרחק ממנה, ותנסה לשים לב אם היא מסתכלת לך בעינים .. בעקר כשאתם -לא קרובים- ו-לא מדברים-, אם למשל היא מדברת עם מישהו אחר אבל זורקת לך מבטים
    -חוץ מזה, יש מן קטע כזה שהיא מורידה מבט רק לשנייה, יעני מסתכלת קצת למטה ואז מחזירה מבט
    -מן הסתם חיוך, וצחקוקים, לא צחוק רועם מבדיחה אלא צחקוק פלרטטני כזה (אתה ודע למה אני מתכוון)
    -היא נוגעת בך יותר
    -נגיע בשיער (זהירות יכול להראות גם על סתם מתח או שעמום)
    -מסתכלת לך על השפתיים
    -משחקת עם הפירסינג שלה בלשון יותר מהרגיל (רוצה שתנשק אותה)

האהוב עלי הוא ציטות מסרט.... "היא עדין נשארת בסביבה שלך"

תשים לב אבל יותר להתנהגות כללית ולא רק לסימנים קטנים
    ושים לב לעינים ולמבטים, וכמו שכבר אמרתי הבדיקות הכי טובות זה כשאתה עוזב אותה לכמה דקות, או לפחות מפסיק לדבר לכמה דקות (ברגע הנכון) ונותן לשקט לבנות מתח מיני

מקווה שעזרתי קצת, אני אנסה לחשוב על עוד
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 22-01-2012 בשעה 03:24.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה רבה לשנייכם. דיי הרגעתם אותי עם השאלה הראשונה..אבל עדיין קצת העניין של סימני המשיכה נשאר אצלי בסימן שאלה גדול.
    סימני עניין זה דבר טוב, אבל גם יכול להוביל לאיזור הידידות. סימני משיכה זה רק יכול להיות דבר טוב, ולדעת מה הסימנים האלה יכול מאד לשפר..

אגב, Mario- שאלת איך. עם אחת פשוט שנינו גמרנו לבד חצי בקבוק של After Shock והיינו שיכורים שאין דברים כאלה..אז..זה נגמר יפה . ועם השנייה פשוט הכל זרם כמו שצריך וגם קיבלתי כל הזמן מהחברים מסביב כל מיני מחמאות אז היא קיבלה עליי רושם מטורף כבר מההתחלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    תחושת בטן מטעות אותך וגורומות לך או להתנהג כמו מניאק שחושב שכולם חולות עליו ולהציק לבנות או ללפלפ שאין לו מושג מתי בחורה אומרת לו "קח אותי"

התשובה שלך נוגדת את כל מה שאנחנו מנסים לעשות פה (להשתפר בלפתות נשים)
    בסופו של דבר, גם בן אדם שמחפש סימנים בשביל להבין אם הבחורה מעוניינת או לא, ילמד לקבל תחושת בטן ויתעסק בלחפש דברים ספציפיים פחות.
    אפשר להגיד, שזה כמו שאמרת, פחות לחפש התנהגות ספציפית ויותר התנהגות כללית. זה דורש אינטליגנציה רגשית, וכמו שאמרת אתה יכול לטעות לפעמים, מצד שני הבטחון העצמי שלך לא תלוי באותם סימנים ספציפיים ולדעתי זה הרבה יותר חשוב מלהשתפר בלפתות נשים.
    אני כן יכול להסכים, שפיקאפר מתחיל צריך לחפש סימנים ספציפיים בשביל לפתח את היכולת הזאת, שמן הסתם לא נבנית בלילה אחד.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    פיקאפר מתחיל צריך לחפש סימנים ספציפיים בשביל לפתח את היכולת הזאת, שמן הסתם לא נבנית בלילה אחד.
    זאת בדיוק הייתה הפואנטה שלי, מן הסתם שבסופו של דבר אתה מריח מבחורה אם היא רוצה אותך

אבל הבן אדם שאל שאלה ספציפית, כנראה שלו אין את תחושת הבטן הזאת
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

מזאת אומרת לדעתי(אולי זה בגילאים האלה ככה) קל מאוד לשים לב למשיכה.
    אתה רואה איך היא מסתכלת עלייך, אם אתה מרים את המבט ורואה שהיא הסתכלה עלייך ומסיטה מבט, אם היא משחקת בשיער ובאותו זמן קשובה וקצת מתרגשת ועושה שטויות או אם היא נוגעת בך ומחפשת תירוצים לזה לתת כאפות קטנות או דברים כאלה רוב הפעמים מסמלים התעניינות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה יודע, סימני התעניינות זה לא בהכרח סימנים למשיכה.. זה יכול מהר מאד להוביל לאיזור הידידות אם לא תגיע איתה למשיכה. ואיך יודעים שהגעת למשיכה? אתה צריך לחפש סימני משיכה...הבנו?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect