אהלן חבר'ה,
יש לי שתי שאלות, אחת קצת מפריעה והשנייה דיי מכשילה אותי, אני רוצה להתקדם אבל בלי תשובה עלייה קשה לי מאד.
אז ככה:
1- יצא לי השבוע להיות עם 3 בחורות. 3 הבחורות אמרו לי אחרי כמה דקות של שיחה (חצי שעה של הכרות בערך) שקשה להן לקרוא אותי.
אני לא יודע איך לאכול את זה. בהתחלה קצת נבהלתי מזה, אבל מיד החזרתי "נו, זה דבר מצויין.., ככה לא תגלי את הכוונות הנסתרות שלי", וגם פחדתי שזה אומר שהן לא נמשכות אליי או משהו, אבל עד מהרה הבנתי שזה לא עוצר אותן. שכבתי עם שניים מהן.
אני פשוט לא מצליח להבין מה זה אומר "אני לא מצליחה לקרוא אותך". כאילו אני בלתי צפוי? אני מסתורי? אני מדבר לא ברור? אני גורם להן לחשוב על דברים אחרים? מה זה אמור להביע? זה אומר שהן נמשכות יותר? נמשכות פחות? אני לא הצלחתי להבין.
עוד דבר, בהתחלה חשבתי שהראשונה שאמרה לי את זה, היא סתם פשוט קצת מבולבלת או משהו כי היא נפרדה מחבר שלה לפני חודש..אבל אחריה גם היו עוד 2..ועוד באותו השבוע. מה זה צריך להיות? אני לא מצליח לקלוט...
2- שהוא גם דיי קשור לשאלה הראשונה.
הבנתי גם את כל סימני העניין, וגם הבנתי אותם עוד לפני שקראתי. זה דיי ברור כשבחורה מתעניינת במה שאתה אומר, זה אפילו קל להבין את זה.
אבל מה הסימנים לזה שבחורה נמשכת אלייך? איך אפשר להבין שהיא נמשכת אלייך מינית בעזרת קריאה של שפת הגוף שלה?
ברור שאם בחורה מסתכלת לך על השפתיים זה אחד מסימני המשיכה..או שאם היא תנשך את השפתיים כשהיא תסתכל עלייך..זה ברור. אבל איזה עוד סימנים יכולים לבוא? אני בטוח שבחורה שנמשכת לא תתחיל לשחק לעצמה בציצים או משהו..
תודה מראש, אני מצפה לתשובות רציניות![]()

", וגם פחדתי שזה אומר שהן לא נמשכות אליי או משהו, אבל עד מהרה הבנתי שזה לא עוצר אותן. שכבתי עם שניים מהן.
ציטוט ההודעה