קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

כמה שאלות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים לא הוגנים, די לבכות.

ברירת מחדל כמה שאלות

אז יש אחת (אני יודע לאן אתם חושבים שזה הולך, אז לא, זה לא ONEITIS, פשוט היא משהו כמו המטרה שלי עכשיו), היא כזה HB8 ואני צריך עוד לשפר את הכישורים שלי הרבה בשביל להשיג אותה כחברה, למרות שלפעמים השיחות שלנו זורמות בפייסבוק, ובמציאות זה יותר כמו "שלום-שלום" אז קיצור אין לי מושג אם היא מעוניינת או לא, ואם לא, איך אני גורם לה להתעניין בי בלי להראות נזקק מידי וחפרן כשאני מנסה כל הזמן לדבר איתה? אני קורא פה הרבה אבל אני לא מצליח לזכור את הכל בזמן אמת. וגם, מה אני עושה כשאני שולח לה הודעה בפייסבוק והיא לא עונה? אני יודע שפייסבוק זה לא טוב ועדיף במציאות אבל לא יודע למה אני בכל מקרה מדבר איתה בפייסבוק, אל תדאגו אני אפסיק לדבר איתה בפייסבוק. אה ושאלה אחרונה, איך אני יוצא מהFRIEND ZONE ואיך אני לא נכנס אליו מלכתחילה? תודה רבה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

כשאשר אתה מתעסק בפיתוי אתה עוקצני , מציג ערך , קרוב רחוק , מסתורי , מפתיע .. אתה תצא מהfriendzone לבד כי אתה יוצר משיכה , ובחורות מזהות את זה בשניה ( זה אפילו לא במודע אצלהן ) , אם יש לכם כבר שלום שלום אז תנסה לזרום מזה לשיחה ( אני מדבר כשאתה נתקל בה פנים מול פנים ) תשתדל להראות קצת הומור קצת עניין וקצת טיזינג ופלירטינג , כי דרך הפייסבוק קשה מאוד לעשות את הדברים האלה , אתה לא רוצה להראות חופר ? אל תחפור ! תשלח הודעות במינון לא גבוה מדי.. ועשה זאת עם עניין לא עם שאלות של איפה את ? מה עושה ? אלא על תחומי עניין משותפים אולי על איזה סטטוס מצחיק שהיא רשמה , כל דבר כזה יכול להיות פיסת מידע שתעזור לך לנהל שיחה מעניינת ומרגשת ולהמנע משיחה בנאלית וצפויה שהיא בטח ניהלה כבר עם מאות בנים ולמדה לא לענות .

מקווה שעזרתי וגם במעט . (-:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים לא הוגנים, די לבכות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Magical צפיה בהודעה
    כשאשר אתה מתעסק בפיתוי אתה עוקצני , מציג ערך , קרוב רחוק , מסתורי , מפתיע .. אתה תצא מהfriendzone לבד כי אתה יוצר משיכה , ובחורות מזהות את זה בשניה ( זה אפילו לא במודע אצלהן ) , אם יש לכם כבר שלום שלום אז תנסה לזרום מזה לשיחה ( אני מדבר כשאתה נתקל בה פנים מול פנים ) תשתדל להראות קצת הומור קצת עניין וקצת טיזינג ופלירטינג , כי דרך הפייסבוק קשה מאוד לעשות את הדברים האלה , אתה לא רוצה להראות חופר ? אל תחפור ! תשלח הודעות במינון לא גבוה מדי.. ועשה זאת עם עניין לא עם שאלות של איפה את ? מה עושה ? אלא על תחומי עניין משותפים אולי על איזה סטטוס מצחיק שהיא רשמה , כל דבר כזה יכול להיות פיסת מידע שתעזור לך לנהל שיחה מעניינת ומרגשת ולהמנע משיחה בנאלית וצפויה שהיא בטח ניהלה כבר עם מאות בנים ולמדה לא לענות .

מקווה שעזרתי וגם במעט . (-:
    תודה רבה, עזרת מאוד. אז רק תאמר לי, שנינו במקצוע בחירה של מוזיקה (אני מנגן בגיטרה והיא שרה, יש עוד כמה נגנים וזמרות), אז נגיד לשאול אותה על שיר חדש אם הוא קשה או משהו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

כן תחומי עניין משותפים זה דבר מעולה והוא עוזר להשתמש ברגש של קירבה , שייכות וחיבור .
    שאלה כמו שהצגת יכולה להיות לא רעה , אם אתה מנגן והיא שרה .. אתה יכול להגיד לה משהו כמו " מעניין אותי כמה טוב את שרה והאמת שאני די מאמין בך , מה את אומרת נבצע איזה שיר ביחד " דוגמא שאתה גם מאתגר אותה להרשים אותך גם מציג ערך וגם יוזם פגישה.
    חשוב שתדע שהדבר הכי חשוב זו המסגרת , תהיה עם ביטחון עצמי תדבר לאט וברור , תנועות גוף שמקרינות ביטחון ואדם שיודע מה הוא רוצה מעצמו , רוב גדול מהתקשורת שלנו בכלל לא מועברת דרך המילים שיוצאות לנו מהפה , זה אתה יודע אני מאמין ( אני לא מדבר על להיות בנאדם רציני מדי ) צריך לדעת לשלב את זה עם אופי קליל , אדם נהנתן .

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

חחחחחחחחח ONEITIS! זה בדיוק מה שיש לך אם אין זרימה תמשיך הלאה יש מלא בחורות שוות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect