קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה לגבי כמה דברים בלינוקס, כנסו בבקשה..
    על ידי infected hell בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 15:05
  2. עזרה לגבי המזייף העלה...מי שעוזר מקבל נק'...
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 22:57
  3. [עזרה]לגבי Quake 4
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 17:28
  4. [קונה] עזרה לגבי התחברות לאתר ... 100 נקודות
    על ידי Alonh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 19:38
  5. צריך עזרה לגבי מוטורולה אי 1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 23:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

עזרה לגבי מיסטרי מטוד A1

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחיים תחייה תחיים,כי בחיים ,בחיים לא תצא בחיים :)

Exclamation עזרה לגבי מיסטרי מטוד A1

היי.
    אני רוצה לצאת מחר לסארג ראשון אז התחלתי לקרוא קצת ממיסטרי מטוד טוב נו סיימתי את כל חלק A1 והבנתי שם הכל חוץ מדבר אחד ואני מקווה שתעזרו לי:"הפתיחה" אני יודע שלרובכם זה כבר חפר מפה ועד להודעה חדשה אבל אני מקווה שתעזרו לי
    מה אני צריך להגיד לקבוצה כדי שאני יצור איתה אינטראקציה ותשומת לב כדי שאני יתקדם הלאה???.אני יודע שיש את המשפט הישיר והעקיף וזה הכל.ואני מודה שאני קצת בלחץ כי זאת תיהיה פעם ראשונה שאני יתחיל אם מישהי
    אם תוכלו להסביר לי קצת על משפטי הפתיחה אני אשמח ואם תוכלו לתת לי כמה טיפים ללא להיות מזה לחוץ(מלנהל שיחה אם בחורה) אני גם אשמח(זאת פעם ראשונה שלי והחלטתי שאני פשוט צריך לעזור אומץ ולהתחיל אם בנות אם הן לא באות אליי)
    מקווה שתעזרו לי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים לא הוגנים, די לבכות.

מה שנראה לי הכי טוב זה להגיע עם שאלה של דעה, לדוגמא, "איזה צבע מתאים לי יותר, אדום או ירוק?" ומשם תפתח את השיחה אם אתה מכיר את שאר השלבים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

קודם כל יש הבדל בין "אם" ל"עם":
    אם - מילת תנאי (אם לא תתחיל עם בחורות תשאר אפס)
    עם - מילת הוספה (אתה הולך להתחיל עם בנות)

דבר שני, שאתה הולך להתחיל עם בחורה, אתה צריך לעבוד על עצמך לפניי. חשוב מאוד שלא תיהיה בלחץ מזה, שתקח את זה ככיף ולא כחלק ממשהו שאתה מרגיש כצורך לעשות... אין ספק שזה צעד מלחיץ אבל כמו שאתה יודע להרגיע את עצמך לפני מבחן, ככה תעבוד על עצמך לפניי.
    המשפט הכי טוב שאני יכול לומר לך זה שבנות הם רק בני אדם הם לא יותר טובות ממך ולא שונות ממך. אתה בסה"כ צריך להתנהג כמו בחור נורמלי ורגיל שהם היו רוצות להכיר. החיים שלך ישתנו רק לטובה אם תתחיל בזה עכשיו, זה זמן מתאים לפי הגיל שרשום לך בהודעה.
    תסתכל על הבחורות שאתה רוצה להתחיל איתן, ואל תחשוב על שום משפט לפני. לך אליהן, ותגיד את הדבר הראשון שעולה לך בראש. שום פתיח ושום כלום. ככה אתה תיהיה אתה ותבין שעד עכשיו פשוט חיכית כדי לעשות משהו שאתה לא צריך ללמוד, יש לך את זה אתה רק צריך להתחיל להשתמש בזה...

בהצלחה
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

עזוב רגע להבין מה להגיד בשביל ליצור סיטואציה שהן נמשכות אליך ובלה בלה בלה.

מספיק קשה לבן אדם להתגבר על הפחד שלו ולגשת לבחורה שהוא לא מכיר ולהתחיל איתה.
    לסארג' הראשון שלך, שים לך מטרה רק לפתוח שיחה.
    תכין לעצמך כמה משפטים, כמו "סליחה, מה השעה?" או "יש לך מושג אם יש פה בקניון חנות כזאת וכזאת?".
    אתה יכול אפילו להחליט שאתה מתחיל עם 10 סטים או מטרות בסארג' הזה.

והעיקר - תזכור: המטרה שלך היא רק לפתוח. אם פתחת והשיחה נגמרה במבוכה, ואתה מרגיש דפוק, תזכיר לעצמך שכן הצלחת, מעל ומעבר בעצם.
    ושוב, תזכור: המטרה שלך היא רק לפתוח, לא להצליח להמשיך לדבר איתה.
    תעשה את זה בשלבים, תדחיק את הרצון שלך להצליח להשיג הכול בסארג' הראשון וב10 הבאים לצורך העניין, אתה תדפוק את ההתקדמות שלך.

בסארג'ים הבאים, בהתאם למה שהצלחת בסארג' הראשון, אתה יכול לשים לעצמך מטרות מלבד לפתוח איתה, כמו לזכור לחפש סימני משיכה ממנה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אוקיי קודם כל אני רוצה להגיד תודה לכולם!!
    בזכותכם ובזכות העידוד והאומץ שלקחתי על עצמי פתחתי היום 15 סטים (ספרתי) .
    הבעיה שלי היא כזאת :אני פותח סט ומשתלב לקבוצה אבל אז אני לא מרכז העיניינים וכאילו אחרי שאני פותח סט אני יוצא ממנו כי פשוט לא הולך לי ולא כזה מתייחסים אליי ואני לא יודע מה לעשות אז אני עוזב את הסט וממשיך הלאה.בסוף בסט האחרון פתחתי עם 2 בנות וילד אחד והצלחתי להצחיק את אחת הבנות אבל אחרי איזה 3 דקות לא ידעתי איך להמשיך וניהיה לי ולהן משעמם וראיתי שבסוף אף אחד לא משתף איתי פעולה אז נדפק לי גם הסט הזה. אבל מה שיצא לי מכל הסיפור הוא שנעלם לי הפחד גישה ובסט האחרון כבר לא הרגשתי אותו בכלל ולא הייתי בלחץ .אם אני יסכם הכל יצאו לי כמה דברים מזה שניגשתי:עבר לי הלחץ ופחד הגישה,בין סט לסט היה לי שיפור כי בסטים הראשונים דיברתי לאוויר ואנשים לא התייחסו אליי ולקראת הסוף התחילו להתייחס אליי בנות(בסטים אחרונים).אבל אחרי שאני פותח סט איך אני מתקדם?אני תמיד נתקע אחרי הפתיחה אין לי מה להגיד ואז מוותרבבקשה תעזרו לי כמו שעזרתם לי אתמול.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

הבעיה שלך היא בעיה מאוד מוכשרת. מלא אנשים לא יודעים איך לעבור מהפתיח שלהם לשיחה נורמלית בין אנשים.
    אתה נתקע כי אין לך על מה לדבר איתם, והדבר היחידי שיעזור לך כאן הוא אימון וניסיון.
    אתה תצבור ניסיון בלהעביר את האינטרקציה מהכרות לשיחה מעניינת, והבעיה תעלם. אתה תתאמן, תצליח פעם אחת מתוך 5, ואז פעמיים מתוך 5 וכך האלה.
    בקיצור מה שאני מציע לך זה להתאמן על זה ספציפית. כמו שהתאמנת ספציפית על לפתוח וזאת הייתה המטרה שלך, עכשיו המטרה שלך זה להעביר את השיחה מהפתיח למשהו אחר מעניין יותר. תתרכז בזה.
    טיפ: כשאתה מנסה להעביר את האינטרקציה לשיחה מעניינת, תדמיין שאתה מדבר עם חברים שלך
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    הבעיה שלך היא בעיה מאוד מוכשרת. מלא אנשים לא יודעים איך לעבור מהפתיח שלהם לשיחה נורמלית בין אנשים.
    אתה נתקע כי אין לך על מה לדבר איתם, והדבר היחידי שיעזור לך כאן הוא אימון וניסיון.
    אתה תצבור ניסיון בלהעביר את האינטרקציה מהכרות לשיחה מעניינת, והבעיה תעלם. אתה תתאמן, תצליח פעם אחת מתוך 5, ואז פעמיים מתוך 5 וכך האלה.
    בקיצור מה שאני מציע לך זה להתאמן על זה ספציפית. כמו שהתאמנת ספציפית על לפתוח וזאת הייתה המטרה שלך, עכשיו המטרה שלך זה להעביר את השיחה מהפתיח למשהו אחר מעניין יותר. תתרכז בזה.
    טיפ: כשאתה מנסה להעביר את האינטרקציה לשיחה מעניינת, תדמיין שאתה מדבר עם חברים שלך
    תודה רבה אני ינסה להתמקד בזה עד שאני יצליח ואז אני יתקע אם עוד מכשול שאצטרך לעבור P:
    נערך לאחרונה על ידי Game_Play; 23-01-2012 בשעה 21:07.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,433 | הודעות: 8,151,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect