קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלושה חוקים שכולם צריכים לדעת - אל תגידו שלא אמרתי!
    על ידי SlaydeR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-02-2008, 19:09
  2. עידכון וחיזוק חוקים לפורום משחקי אונליין! חובה כניסה!
    על ידי Future בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 11:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מס' חוקים שכולם צריכים לדעת, חובה כניסה!

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ברירת מחדל מס' חוקים שכולם צריכים לדעת, חובה כניסה!

כמה חוקים שאני רואה שאתם לא מיישמים, נגמרה הקייטנה(למרות תחילתו של הקיץ).

1. כותרות
    ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    אהלן

תקשיבו אנשים אין לי גם ככה יותר מדי זמן בפורום הזה (לא מזמן נכנסתי לתפקיד קצין)
    אתם רואים שאין יותר מדי הקפדה על חוקים ספאם וכאלה זה כי אני לא אוהב לשחק בקקי..הזמן שלי יקר מדי בשביל זה.
    מי שעושה יותר מדי שטויות פשוט יקבל באן...

מה שכן כל כותרת שלא יהיה רשום בה משהו שקשור לתוכן של הפוסט אני נועל ואם קופץ לי לעין שם של משתמש שעשה את זה כמה פעמים אני מרים טלפון לאור ומבקש יפה שיעיף אותו מפה.

לא כזה קשה ואין לי כוח לעבור פוסט פוסט ולראות כותרות כמו "בלה בלה כנסו" .

תתעסקו בעיקר לא בחרטות. המטרה שלי בפורום הזה זה לעזור לכם ושתעזרו ותעזרו (שחקו עם הניקוד תבינו את משמעות 2 המילים) אחד בשני ולשני. אני גם לא רוצה כאן ילדים קטנים ובגלל שזה פורום שחייבים להיות ולהתנהג בו בבגרות בגלל התוכן שלו , אני לא מתעסק במשמעת.

אל תגרמו לי להתעסק בשטויות.

תשאלו שאלות תביעו דעה מצד שני שמרו על החוקים.

1o1x.

2. הבהרה בקשר לפורום
    ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    אהלן ,

מבחינתי הפורום הזה , הוא הפורום הכי חשוב והכי רציני באטרף.
    חשוב לי שהוא ישמור על הרמה הכי גבוהה שיש , וירשמו בו רק דברים רציניים.(יש מקום לצחוק , אבל לא בלי קשר ובלי טאקט).

אחד שירשום משהו מפגר , או יקלל , או ידבר שטויות כאן , מקבל באן מידיי בלי לאזהרה ל24 שעות .

עכשיו בקשה , אין לי הרבה זמן על המחשב במקרה עכשיו אני בגימלים , אבל כשאני לא יהיה פה , אני מצפה לחזור לשאלות , מאמרים ,וכל מיני חומרים שאתם שמתם . תתחלקו בידע שאתם מוצאים , ככה נלמד כולנו.

תשקיעו כאן חבר'ה , זה פורום שיכול לתת לכם הרבה.

אוהב אתכם,
    1o1x.

3. מי שלא יחפש לא יהיה פה.
    לפני כל שאלה/בקשה/הצעה/ כל נושא שאתם פותחים, חלה חובה על כל אחד ואחד ממכם לחפש בפורום!
    משתמש שיפתח נושא כשהתשובה/נושא/הורדה נמצאת בפורום הזה או באחד משאר הפורומים בקטגוריה, יקבל אזהרה ואשכולו ינעל.
    שימו לב, יש לינקיה !!!
    נמאס להאכיל אותכם בכפית ולחפש בשבילכם, תתחילו לחפש בעצמכם.

4. חוקי הפורומים הכללים
    לא מזמן נכתבה הכרזה חדשה ע"י המפקח שלכם, חובה לקרוא אותה.

5. אין לקלל!
    משתמש שיקלל יעוף מפה.

6. אין להקפיץ נושאים.
    חל איסור מוחלט על הקפצת נושאים מעמוד 3 והלאה ו/או חודש מיום פרסומם.
    כמו כן, אין להגיב בנושאים מהלינקיה.

7. אין להספים.
    אין לכתוב הודעות סתמיות ולא קשורות לנושא.

8. אין לעשות דאבל/טריפל/וכו' פוסט.
    אין להגיב 2/3/וכו' הודעות ברצף!
    השתמשו בכפתור העריכה.

9. אנחנו לא פורום ייעוץ זוגי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הפורום לאט לאט מתמלא בהודעות ספציפיות, הבחורה הזאת שאתם מדברים איתה שבוע או הבחורה ההיא שהיא ידידה שלכם או ההיא שלא הולך לכם איתה.

זו לא המטרה. אם יש בחורה שניסיתם משהו שלמדתם והוא לא עבד עליה, אתם מוזמנים לכתוב את הסיטואציה ואנחנו ננסה לעלות על מה לא בסדר במה שעשיתם, אבל אם אתם סתם רוצים לשאול איך להכניס למיטה את הידידה שלכם מכיתה ד', זה לא המקום.

זה לא פורום פסיכולוגיה בגרוש, אני מאוד מעריך את הסיפורים של כל אחד ממכם, אבל הפוסטים על כמה קשה לכם בחיים לא מעניינים אותנו. בשביל זה יש פורומים אחרים. אותנו מעניין רק דבר אחד - אם אתה מעוניינים או לא מעוניינים ללמוד "פיקאפ". אם אתם מעוניינים, אתם תקבלו את כל העזרה שרק אפשר, אם אתם סתם פה בשביל לבלבל את המוח (או כמו שראיתי באיזו תגובה "אין לי כוח ללמוד את כל הנגים והשטויות האלה"), תצאו בבקשה.

אני אישית מחרים הודעות של אנשים שאני לא חושב שבאמת רוצים ללמוד.

אם אתם מחפשים תרופת פלא, משפט קסמים, שורת פיקאפ אולטימטיבית - היא לא קיימת.

אני חוזר ואומר - פיקאפ אומר לצאת החוצה ולהתחיל עם בחורות, לא להמשיך לדבר עם אותה הבחורה במשך שלושה חודשים ואז לשאול אותנו אם צריך לגשת אליה בצורה עקיפה או ישירה, ואם לתת לה נגים. זה לא הרעיון. הפיקאפ מתרכז ב10-12 שעות הראשונות של ה"קשר" שלכם, אם עברתם אותן, הסיכוי שתקבלו ממני תשובה יורד משמעותית.

אם היא לא זורמת, היא לא זורמת, לכו לבחורה אחרת - זו התשובה היחידה שאני מוכן לתת לכם.

עוד הערה קטנה - מעכשיו (11/7/2010) לא מבקשים דברים בפורום הספציפי הזה. מאמרים אפשר למצוא בפורום מאמרים - סרטונים בפורום סרטונים. אם אתם רוצים דעה על חומרי הדרכה או מאמרים או אולי להוסיף משהו שיש לכם דעה עליו - אתם מוזמנים.

לכל שאלה/בקשה/הצעה וכו', מוזמנים לפנות אליי לפרטי, כל הודעה תקבל תשובה (יש כבר כמה שיודעים).

שיהיה לנו ולכם בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי InSane; 11-07-2010 בשעה 19:43.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

עודכן.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברירת מחדל חוק חדש - כולם נכנסים

16.01.2012
    המצב הנוכחי ממש לא ניראה לי: יותר מידי שאלות על בחורות ספציפיות, תשובות ממוחזרות וכו'.

הפורום הוא לשיפור ופיתוח עצמי,
    כשאתם נתקעים על מישהי אחת אתם לא מוכנים להשתפר ולא מנסים להשתפר, מה שנוגד את המטרה של הפורום הזה.
    ולכן, משתמש שיפתח נושא על בחורה ספציפית/oneitis ולא יהיה מוכן בכלל לחשוב על לצאת עם בחורות אחרות,
    הנושא ינעל והוא מקבל באן ליום, פעם הבאה הוא חוטף באן לשבוע, ואם הוא ממשיך באן לצמיתות.
    אין פשרות, דברים כאלה רק מורידים את הרמה של הפורום ולא מעלים אותו, מה גם שענינו על השאלות האלה מליון פעם.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 18-01-2012 בשעה 20:55.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    16.01.2012
    המצב הנוכחי ממש לא ניראה לי: יותר מידי שאלות על בחורות ספציפיות, תשובות ממוחזרות וכו'.

הפורום הוא לשיפור ופיתוח עצמי,
    כשאתם נתקעים על מישהי אחת אתם לא מוכנים להשתפר ולא מנסים להשתפר, מה שנוגד את המטרה של הפורום הזה.
    ולכן, משתמש שיפתח נושא על בחורה ספציפית/oneitis ולא יהיה מוכן בכלל לחשוב על לצאת עם בחורות אחרות,
    הנושא ינעל והוא מקבל באן ליום, פעם הבאה הוא חוטף באן לשבוע, ואם הוא ממשיך באן לצמיתות.
    אין פשרות, דברים כאלה רק מורידים את הרמה של הפורום ולא מעלים אותו, מה גם שענינו על השאלות האלה מליון פעם.
    לא מסכים.... שאלה בנוייה היטב על מקרה ספציפי שקורה שם היא שאלה שמגיע שיענו עליה
    בעייה שרוב השאלות פה הם על ידידים ידידות... אבל בגדול שאלות כלליות לא שוות כלום
    שאלות ספציפיות יענו על ידי בתשובה ספציפית

אני מאד לא אוהב שאלות כלליות מדי, כי התשובת עליהם הם גם ממש כלליות ואף אחד לא הבין שום דבר ואף אחד לא למד שם דבר

אני רוצה שאלות ספציפיות על מקרים שקורים לכם או קראו לכם

אני מסכים לעומת זאת לגבי ידידים ידידות "אנחנו מכירים כבר חצי שנה והחלטתי להתחיל איתה" זה טיפה מוזר
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 23-01-2012 בשעה 15:01.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אפשר גם פשוט לנעול - לא צריך להתעופף ולחלק באנים .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    לא מסכים.... שאלה בנוייה היטב על מקרה ספציפי שקורה שם היא שאלה שמגיע שיענו עליה
    בעייה שרוב השאלות פה הם על ידידים ידידות... אבל בגדול שאלות כלליות לא שוות כלום
    שאלות ספציפיות יענו על ידי בתשובה ספציפית

אני מאד לא אוהב שאלות כלליות מדי, כי התשובת עליהם הם גם ממש כלליות ואף אחד לא הבין שום דבר ואף אחד לא למד שם דבר

אני רוצה שאלות ספציפיות על מקרים שקורים לכם או קראו לכם

אני מסכים לעומת זאת לגבי ידידים ידידות "אנחנו מכירים כבר חצי שנה והחלטתי להתחיל איתה" זה טיפה מוזר
    זה בדיוק מה שאני מדבר עליו, אם לא הייתי מספיק ברור, הינה הבהרה טובה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    אפשר גם פשוט לנעול - לא צריך להתעופף ולחלק באנים .
    אני לא רוצה להתחיל לנעול מליון אשכולות, צריך שזה יהיה ברור.
    חוץ מזה שזה שיחה לפורום שלנו אבל בכללי אני לא רוצה שיהיה בפורום הזה אשכולות על oneitis כי זה סתם מוריד מהרמה של הפורום ולא מוביל להתקדמות כללית של הפורום ואישית של פותח האשכול.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 23-01-2012 בשעה 23:02.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ברירת מחדל אטרף הוא לא לוח מודעות!

פשוט כמו שזה נשמע, מי שיפרסם פה קישור לרווח אישי כמו קורס כלשהו, מייל, ספר או אנאערף - האשכול ימחק והמשתמש יקבל באן,
    ראו אוזהרתם.
    ".It always seems Impossible until it's done"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,636 | הודעות: 8,173,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect