קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] כשמנסים לשחק אותה ברצלונה
    על ידי -HAIM- בפורום סרטונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-04-2012, 21:36
  2. [דיון]לשחק אותה קשה להשגה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 15:55
  3. ניו אורלינס עשויה לשחק באוקלוהומה סיטי
    על ידי LinkinH בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:09
  4. שיקו חייק : פעמיים לא חוזרים על אותה טעות
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

לשחק אותה רגיש ותומך או מניאק בנוגע לרגשות שלה?

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation לשחק אותה רגיש ותומך או מניאק בנוגע לרגשות שלה?

אז היה לי מקרה הערב,
    דיברתי בפייסבוק עם אחת שיש לי איתה קטע והיינו חברים, בקיצור היא כתבה לי "אני עצובה"
    ואני כמעט בטוח שהיא דלוקה עלי.

בכל מקרה, כתבתי לה משהו שנון כזה כדי לא לשחק אותה מניאק יותר מידי שלא אכפת לא אבל גם לא יותר מידי gay friend

ואז היא כתבה לי "אבל אני עצובה"

ואז פשוט סגרתי ת'פייסבוק והלכתי כי לא היה לי כח

הקטע הוא שאם הייתי מתחיל לתחקר אותה "למה את עצובה? מה קרה? את בסדר?" זה יותר מידי gay friendzone וזה יכול להתחיל לה מחשבות של "וואלה הוא יותר חברה טובה מאשר גבר"

אבל פתאום היא באה ביציאה של "נעלבתי מאוד, אמרתי לך פעמיים שאני עצובה ופשוט לא אכפת לך"

אז מה דעתכם?
    איך אני אמור להתנהג בעתיד עם עוד בחורות? יש כאלה ויש אחרות? כולם מחפשות את היחס הזה או שדווקא לפעמים עדיף להתעלם או ההפך להתעניין?

תודה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

הייתם חברים ועכשיו אתם ידידים?
    אז את החבר ההומו שלה עכשיו הא?
    טוב אם זה עושה לך טוב תמשיך.
    אם לא את צריך ליצור את המשיכה שהייתה לכם מחדש...
    אם אתה מניאק זה לא אומר לה כלום אתה צריך לאתגר אותה להראות התעניינות מהוססת..
    משהו בסגנון...
    "מה קרה מאמי? זה קצר כן? אני די עסוק..."
    חוסר נגישות זה דבר מושך מאוד תהיה הלהבה שאליה נמשך העש או החוט שאחריו רודף החתול XD חחחחחחחחח אני דפוק...
    קיצר לעתיד שלך תלמד להראות התעניינות ממוקדת אבל מהוססת במידה.. אתה יודע מה אתה רוצה אתה רק לא בטוח שהיא יכולה לספק את זה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

"ברור שאיכפת לי.."
    "אז למה אתה לא מתעניין?"
    "כי את משדרת שאת לא רוצה שאני יתעניין.."
    "איך?"
    "מה אני אמור לעשות עם זה שאת אומרת לי "אני עצובה" ? "

ברצינות אחי, אתה לא יכול לבוא לפורום על כל שטות שצצה לך בפייסבוק. בכל מקרה, עדיף שתצא מהפייסבוק ותבקש ממנה תמספר שלה בכלל.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אחי תשחרר קצת מכללי המשחק לרגע, תחשוב בהיגיון אל תלך עם הראש בקיר. הבנאדם עצוב, לזרוק נאג לא במקום כרגע. אני לא אומר להפוך להיותה פסיכולוג שלה אבל תתעניין קצת, תראה שאכפת לך ממנה שאתה לא סתם חרא בנאדם שמשתין על כולם מלמעלה.
    אם היא באמת דלוקה עליך כמו שאתה אומר, והיא אמרה לך "אני עצובה", שזה רמיזה ענקית לכך שתשאל אותה מה קרה, אז זה אומר שהיא רוצה לספר לך. כן, דווקא לך! . קרה לי מקרה דומה אגב אתמול. יש לי ידידה שיש ביננו מתח תמידי, אני לא עושה עם זה כלום כי יש לי חברה אבל בוא נשים את זה בצד כרגע. היא אומרת לי "אפשר לשאול אותך משהו?" אני עונה לה "מה" ואז היא מתחילה לספר לי שיש מישהו שמתחיל איתה והיא לא רוצה אותו (טאמ טאמ טאמ) והיא שואלת אותי מה לעשות.
    אני עונה לה בפשטות: "שמעי, הייתי שמח לעזור לך אבל אם את מחפשת ידיד הומו לשיחות מהסוג הזה הגעת למקום הלא נכון. אבל בהצלחה עם הבעיה שלך!" וזהו היא לא דיברה אתי על זה יותר והכל מתנהל כרגיל.
    הנקודה שבאתי להבהיר לך זה שיכול להיות מצב שהיא תזיין לך את השכל על בנים ואז אתה תצתרך לצאת מזה, אבל אולי סתם עבר עליה יום חרא וקרה משהו אז תנסה לנחם אותה בסגנון מיוחד שרק מאפיין אותך. מקווה שהבהרתי את עצמי כמו שצריך.
    בהצלחה!

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    אחי תשחרר קצת מכללי המשחק לרגע, תחשוב בהיגיון אל תלך עם הראש בקיר. הבנאדם עצוב, לזרוק נאג לא במקום כרגע. אני לא אומר להפוך להיותה פסיכולוג שלה אבל תתעניין קצת, תראה שאכפת לך ממנה שאתה לא סתם חרא בנאדם שמשתין על כולם מלמעלה.
    אם היא באמת דלוקה עליך כמו שאתה אומר, והיא אמרה לך "אני עצובה", שזה רמיזה ענקית לכך שתשאל אותה מה קרה, אז זה אומר שהיא רוצה לספר לך. כן, דווקא לך! . קרה לי מקרה דומה אגב אתמול. יש לי ידידה שיש ביננו מתח תמידי, אני לא עושה עם זה כלום כי יש לי חברה אבל בוא נשים את זה בצד כרגע. היא אומרת לי "אפשר לשאול אותך משהו?" אני עונה לה "מה" ואז היא מתחילה לספר לי שיש מישהו שמתחיל איתה והיא לא רוצה אותו (טאמ טאמ טאמ) והיא שואלת אותי מה לעשות.
    אני עונה לה בפשטות: "שמעי, הייתי שמח לעזור לך אבל אם את מחפשת ידיד הומו לשיחות מהסוג הזה הגעת למקום הלא נכון. אבל בהצלחה עם הבעיה שלך!" וזהו היא לא דיברה אתי על זה יותר והכל מתנהל כרגיל.
    הנקודה שבאתי להבהיר לך זה שיכול להיות מצב שהיא תזיין לך את השכל על בנים ואז אתה תצתרך לצאת מזה, אבל אולי סתם עבר עליה יום חרא וקרה משהו אז תנסה לנחם אותה בסגנון מיוחד שרק מאפיין אותך. מקווה שהבהרתי את עצמי כמו שצריך.
    בהצלחה!
    רציתי לצטט.. כי סתם ללחוץ על -אהבתי- לא היה מספיק לי
    מסכים עם כל מילה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

בן כמה אתה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    בן כמה אתה?
    עוד מעט 16
    ... למה זה כל כך נשמע סיפור ילדותי ?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אל תהיה דפוק... הרבה אנשים חושב שפיקאפ זה מחייב להיות חרא בן אדם ולהתעלם מכל דבר שבת זורקת
    לדעתי אם היית פותח את זה ההפך הייתם נכנסים קצת ליותר עניין וזה גם אחלה יצירת נוחות לראות שאתה לא חרא שחושב רק על עצמו... אבל כמו שרודני אמר זה היה טוב אם זה היה במציאות... צא מהפייסבוק

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

למה שפשוט לא תזרום עם האמת שלך? אם היא בנאדם שאתה מעריך אז תקשיב לה אם לא אז לא...
    ועם כל הכבוד, תחשוב קצת על עצמך בסיטואציה הזאת... בנאדם אומר לך שהוא עצוב ואתה מתעלם? זה כמו להביא כאפה למישו באמאשלי
    הבנאדם מנסה לשתף אותך במשהו בחייו ואתה אומר "בזין שלי"? לא נשמע לך.. לא חברי במיוחד?
    אני חושבת שיש דבר קצת יותד גרוע מfriends zone וזה no-zone at all .וואלה בחורה או בנאדם באופן כללי שמכבד את עצמו אפילו קצת לא בדיוק ישמח להכניס בנאדם שמתעלם מהרגשות שלו לחיים שלו. נשמע הגיוני, לא?

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    למה שפשוט לא תזרום עם האמת שלך? אם היא בנאדם שאתה מעריך אז תקשיב לה אם לא אז לא...
    ועם כל הכבוד, תחשוב קצת על עצמך בסיטואציה הזאת... בנאדם אומר לך שהוא עצוב ואתה מתעלם? זה כמו להביא כאפה למישו באמאשלי
    הבנאדם מנסה לשתף אותך במשהו בחייו ואתה אומר "בזין שלי"? לא נשמע לך.. לא חברי במיוחד?
    אני חושבת שיש דבר קצת יותד גרוע מfriends zone וזה no-zone at all .וואלה בחורה או בנאדם באופן כללי שמכבד את עצמו אפילו קצת לא בדיוק ישמח להכניס בנאדם שמתעלם מהרגשות שלו לחיים שלו. נשמע הגיוני, לא?
    SexyBeer, אומנות הפיתוי עוסקת במשיכה ולא באיך להיות בן אדם.
    את מנסה ללמד אותו נימוסים והליכות ולא בדיוק מה שאומנות הפיתוי מבוססת עליו.

המשפט האחרון שלך... מאוד מאוד מאוד הגיוני... אבל לצערנו לא ככה נשים עובדות.
    זה לא באמת מה שאתן רוצות... את תשקרי לי ולכולנו כשתעני לתגובה שלי...

פיקאפ לא מחייב להתנהג באופן דוחה פיקאפ מחייב להציג ערך גובהה משל הסובבים אותך על מנת למשוך תשומת לב ובסופו של דבר את הבחורה שאתה רוצה.
    אז כן... אם הוא יגיד לה "אני לא שם זין על מה שקרה לך" כנראה שהוא לא ישיג כלום...
    אבל אם הוא יגיד משהו בסגנון... "מאמי אני ממש רוצה לשמוע מה קרה אבל אני מאוד עסוק כרגע... דברי איתי בפלא עוד שעה..." כנראה שהוא ישיג משהו נכון?

"אני מאוד עסוק כרגע" - לא נובע מתוך אי התחשבות אלא מתוך הצגת ערך גבוהה של בן אדם שיש לו מטרות והוא בדרך להשיג אותן, אי נגישות היא דבר מושך... אנחנו רוצים את הדברים שאנחנו לא יכולים להשיג.

לצערי הרב... למדתי בדרך הקשה שלא מספיק לזרום ולהיות אתה עצמך אתה צריך להיות עצמך הכי טוב שיש, עצמך משופר... והדגש הוא - עד שהיא שלך.
    כשהיא שלך תהיה שוב אתה בטוב וברע תהיה חבר שלה תקשיב לה וכשהיא ממש אוהבת אותך גם אם כבר אין לך את אותם רגשות בדיוק כמו בהתחלה כשיש פרפרים בבטן תהיה הגבר שהיא רוצה שתהיה ותאהב אותה... כי זאת מערכת יחסים והיא צריכה להיות מבוססת על כבוד הדדי.

בהצלחה לכולם.

אם אתם לא מסכימים איתי ספרו לי על זה
    אני עלול להיות עסוק מידיי בישביל לבדוק את זה בזמן הקרוב כי אני אבלה עם חברה שלי
    אבל אני אבדוק את זה מתישהו...

חחחחח
    יום טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect