רציתי לדעת,יש לי ב14 לפברואר יומולדת מה עדיף לי לקנות IPOD ,IPAD,או IPHONE 4S
אני רוצה לגלוש בו בWIFI ולהוריד משחקים מה הכי טוב?
והאם להתחבר לWIFI עולה כסף?
רציתי לדעת,יש לי ב14 לפברואר יומולדת מה עדיף לי לקנות IPOD ,IPAD,או IPHONE 4S
אני רוצה לגלוש בו בWIFI ולהוריד משחקים מה הכי טוב?
והאם להתחבר לWIFI עולה כסף?
|
|
לפי דעתי כדאי לך לקנות IPHONE 4S, בגלל שיש לו סירי, מעבד A5 כפול ליבה, מצלמה 8MP +HDR ועוד הרבה דברים (יש לו פריצה גם).
ב- IPAD השימוש הוא לעבודה בעיקר, והוא משמש מעין "לפטופ" לעבודה שלך.
IPOD הוא מכשיר שמתאים לילדים בעיקרו, והוא משמש כמכשיר למשחקים ואפליקציות. אפשר גם לגלוש באינטרנט.
להתחבר ל-WIFI לא עולה כסף
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
לפני יומיים קניתי אייפון 4s ואני מבסוט עליו רצח עוד לפני שפרצתי אותו אפילו..(:
"אין שום דבר רע בלנסות לא למותולהיות אגרסיביים זו רק צורה של זהירות..."
אני אישית ממליץ לך לקנות אייפון 4S,זה בדיוק כמו אייפוד ואייפד (רק מסך יותר קטן מאייפד) וזה גם פלאפון אז חבל סתם להתחיל להיסחב עם 2 מכשירים אם תקנה אייפוד/אייפד...
ל4S יש גם סירי שזה קצת שימושי (בעיקר חופר XD) והוא יותר מהיר מהאייפון 4,אם אתה הולך על מכשיר של אפל קנה אייפון 4S,גם בקרוב יוצא אייפד 3 אז חבל סתם לקנות עכשיו את 2 ולהתבאס אחרי שייצא ה-3.
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
זה מאוד תלוי,
כעקרון אני מציע לך אייפון 4S, הוא בעל מעבד A5 כפול ליבה, מצלמה 8MP. עם Siri וקיימת לו פריצה.
iPad הוא טאבלט גדול, מסך באיכות גבוה, משחקים מיוחדים לו. אך הוא לא נוח (לדעתי).
iPod לא שווה כרגע, משום שעדיף לך לקחת אייפון 4S.
גלישה בWIFI היא ללא תשלום, אך יש רשתות בעלות הגנה, זאת אומרת רשתות עם סיסמא.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
כן, אך רק מהאינסטולוס או מפה: www.apptracker.org
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
IPHONE 4S לגמרי !