קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 21:54
  2. מה הוא רוצה?
    על ידי russian vodka בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-05-2006, 20:15
  3. מה הוא רוצה?
    על ידי Uiop בפורום משוב
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 00:58
  4. מה הוא רוצה?
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-01-2006, 20:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

הוא רוצה פסק זמן

ברירת מחדל הוא רוצה פסק זמן

אני וחבר שלי עוד מעט שנתיים ביחד , ולאחרונה היו לנו הרבה וויכוחים כי הוא לא הקדיש לי מספיק זמן , או יותר נכון לא הקדיש לי בכלל זמן כי הוא התעסק בכל מני עניינים שקשורים לפרוייקט שהוא עובד עליו .
    אז עשינו שיחה פנים מול פנים , והוא הסביר לי שכמו שאני רואה קשה לו לשלב , ושזה משהו שהוא רוצה לעסוק בו בעתיד ושהוא לא יכול לפספס את זה , ושאולי עדיף שלא נדבר בכלל שבוע ושזה רק יתרום .
    הוא הסביר לי שאנחנו המון זמן ביחד,ושזה נהפך לשגרה ושזה חוזר על עצמו , אז הוא רוצה קצת ריענון . להתעסק בדברים אחרים בשבוע הזה .
    שאלתי אותו אם הוא רוצה להיות איתי בכלל , הוא אמר שכן . הוא אמר שהוא לא רוצה שנפרד ושהוא אוהב אותי ושאני לא ינתח את השבוע הזה יותר מדי, שאני יקח את זה בקלילות
    אין לי הרגשה טובה בכלל . אני לא יודעת מה השבוע הזה יכול להועיל והוא אומר שזה ריענון .. הוא אמר שאם כבר השבוע הזה יכול רק להועיל .. אבל אני מפחדת
    מה אתם חושבים על המצב הזה ?

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אוקיי תני לו את מה שהוא מבקש, לא צריך בכח, למדי לשחרר, תני לו לנקות את הראש ותראי מה קורה בעוד שבוע.
    במה זה יועיל? לא מבטיח לך שזה יועיל אבל זה יכול לגרום לו להתגעגע אלייך יותר מברגיל (בשגרה כפי שהוא מציין).
    זה יכול ללכת או לכאן או לכאן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אוקיי תני לו את מה שהוא מבקש, לא צריך בכח, למדי לשחרר, תני לו לנקות את הראש ותראי מה קורה בעוד שבוע.
    במה זה יועיל? לא מבטיח לך שזה יועיל אבל זה יכול לגרום לו להתגעגע אלייך יותר מברגיל (בשגרה כפי שהוא מציין).
    זה יכול ללכת או לכאן או לכאן.
    זה נראה שהוא רוצה להפרד לדעתך ?

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lital12345 צפיה בהודעה
    זה נראה שהוא רוצה להפרד לדעתך ?
    נראה לי שהוא סה"כ רוצה לבסס את מעמדו במה שהוא עושה ובשביל זה הוא צריך להתרכז 100% במה שהוא עושה.
    עוד אפשרות היא שהוא פשוט רוצה להתגעגע אלייך ולחוות את אותה אהבה שהיתה שוב עוד פעם מחדש ולא כל הזמן שגרה,נסי פחות להעיק עליו,לא לעשות לו רגשי ולא להתעקש.

מצד שני הוא גם יכול לקחת הפסקה בכדי לראות איך הוא מרגיש בלעדייך..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    נראה לי שהוא סה"כ רוצה לבסס את מעמדו במה שהוא עושה ובשביל זה הוא צריך להתרכז 100% במה שהוא עושה.
    עוד אפשרות היא שהוא פשוט רוצה להתגעגע אלייך ולחוות את אותה אהבה שהיתה שוב עוד פעם מחדש ולא כל הזמן שגרה,נסי פחות להעיק עליו,לא לעשות לו רגשי ולא להתעקש.

מצד שני הוא גם יכול לקחת הפסקה בכדי לראות איך הוא מרגיש בלעדייך..
    הוא אמר לי שאנחנו המון זמן ביחד , ושזה חוזר על עצמו ושזה קצת משעמם אז הוא רוצה ריענון .
    הוא אמר שהשבוע הזה יכול רק להועיל , ואמרתי לו שזה יכול לעשות בדיוק את ההפך
    והוא אמר משהו כמו "לא נכון . וגם אם זה יקרה אז מה ? למרות שזה לא יקרה "
    זה מערער אותי ברמות
    כאילו , יגמר השבוע . ואז מה ? שוב יחזור אותו קשר
    אולי השבוע הזה זה באמת בשביל שהוא יתרכז במאה אחוז בפרוייקט הזה
    אבל קשה לי שהוא לא מקדיש לי הרבה זמן
    לפעמים הוא שוכח שגם אני פה .

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

הוא אמר לי שאנחנו המון זמן ביחד , ושזה חוזר על עצמו ושזה קצת משעמם אז הוא רוצה ריענון .
    הוא אמר שהשבוע הזה יכול רק להועיל , ואמרתי לו שזה יכול לעשות בדיוק את ההפך
    והוא אמר משהו כמו "לא נכון . וגם אם זה יקרה אז מה ? למרות שזה לא יקרה "
    זה מערער אותי ברמות
    כאילו , יגמר השבוע . ואז מה ? שוב יחזור אותו קשר
    אולי השבוע הזה זה באמת בשביל שהוא יתרכז במאה אחוז בפרוייקט הזה
    אבל קשה לי שהוא לא מקדיש לי הרבה זמן
    לפעמים הוא שוכח שגם אני פה .
    הלוואי שהייתי יכול לנחם אותך אבל אין לי מה להגיד, מצד שני אני יכול להגיד לך שאת שוכחת שגם הוא נמצא בקשר הזה ולא הכל צריך להתנהל כפי שאת חושבת\מרגישה.
    יכול להיות שזה רק בשביל הפרויקט, יכול להיות שהוא צריך קצת הפסקה ממך, יכול להיות שהוא רוצה לראות איך הוא מתמודד לבד, הכל יכול להיות, למה להקדים את המאוחר?
    תעברי את השבוע הזה ותראי מה קורה, חשוב מאוד שלא תעיקי עליו במהלך השבוע שהוא ביקש מנוחה, הפסקה איך שתרצי לקרוא לזה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תודה רבה אושרי
    יש פה עוד אנשים שיוכלו להביע את דעתם ? זה ממש חשוב לי

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אני דיי מסכים עם אושרי. אני אתן את נקודת מבטי על הסיפור מהצד של הבן זוג שלך כי אני דיי מזדהה איתו (יש רגעים שגם במערכת יחסים שלי עוברות לי המחשבות האלה בראש). אם אני הייתי לוקח הפסקה מחברה שלי, זה היה בשביל להבין מה אני רוצה מעצמי כרגע, ובתור מישהו שאפילו לא שנה וחצי ביחד איתה (עוד פחות ממך) אני יכול להבטיח לך שאני הייתי מתגעגע לחברה שלי אחרי יום! אם אתם באמת אוהבים אחד את השני זה לא יפגע במערכת יחסים שלכם, אני מאמין שקודם כל הוא לא שיקר לך והוא באמת רוצה להתרכז בעבודה שלו. וכן אני לא אשקר לך אולי הוא גם רוצה להבין מה הוא מעדיף כרגע- קשר או להיות רווק. הדבר הכי חשוב זה שלא תנדנדי, ולא תחפרי על הנושא ובעיקר אל תילחצי כי זה רק יעצבן אותו עוד יותר.
    תחכי שבוע בסבלנות... הכל זה לטובה.
    בהצלחה =]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

[QUOTE=koogel;7301494]אני דיי מסכים עם אושרי. אני אתן את נקודת מבטי על הסיפור מהצד של הבן זוג שלך כי אני דיי מזדהה איתו (יש רגעים שגם במערכת יחסים שלי עוברות לי המחשבות האלה בראש). אם אני הייתי לוקח הפסקה מחברה שלי, זה היה בשביל להבין מה אני רוצה מעצמי כרגע, ובתור מישהו שאפילו לא שנה וחצי ביחד איתה (עוד פחות ממך) אני יכול להבטיח לך שאני הייתי מתגעגע לחברה שלי אחרי יום! אם אתם באמת אוהבים אחד את השני זה לא יפגע במערכת יחסים שלכם, אני מאמין שקודם כל הוא לא שיקר לך והוא באמת רוצה להתרכז בעבודה שלו. וכן אני לא אשקר לך אולי הוא גם רוצה להבין מה הוא מעדיף כרגע- קשר או להיות רווק. הדבר הכי חשוב זה שלא תנדנדי, ולא תחפרי על הנושא ובעיקר אל תילחצי כי זה רק יעצבן אותו עוד יותר.

אבל מה אני יכולה לעשות בקשר לזה שהוא מרגיש שהקשר שלנו משעמם וחוזר על עצמו ?
    איך אני יכולה להכניס עניין ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    אני דיי מסכים עם אושרי. אני אתן את נקודת מבטי על הסיפור מהצד של הבן זוג שלך כי אני דיי מזדהה איתו (יש רגעים שגם במערכת יחסים שלי עוברות לי המחשבות האלה בראש). אם אני הייתי לוקח הפסקה מחברה שלי, זה היה בשביל להבין מה אני רוצה מעצמי כרגע, ובתור מישהו שאפילו לא שנה וחצי ביחד איתה (עוד פחות ממך) אני יכול להבטיח לך שאני הייתי מתגעגע לחברה שלי אחרי יום! אם אתם באמת אוהבים אחד את השני זה לא יפגע במערכת יחסים שלכם, אני מאמין שקודם כל הוא לא שיקר לך והוא באמת רוצה להתרכז בעבודה שלו. וכן אני לא אשקר לך אולי הוא גם רוצה להבין מה הוא מעדיף כרגע- קשר או להיות רווק. הדבר הכי חשוב זה שלא תנדנדי, ולא תחפרי על הנושא ובעיקר אל תילחצי כי זה רק יעצבן אותו עוד יותר.
    בהצלחה =]

כתבתי למעלה את השאלה שלי

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

כתבתי למעלה את השאלה שלי
    תראי, זה לא כזה פשוט כי אתם כבר הרבה זמן ביחד. יש לזה יתרונות וחסרונות, מצד אחד אתם מכירים אחד השני מצויין אבל מצד שני, כמו שהבן זוג שלך אמר שזאת סוג של שיגרה. (אגב לא בהכרח במובן השלילי). אם את מרגישה שהקשר הזה טיפה מתייבש, את תמיד יכולה ללכת איתו לבלות בכל מני מקומות שאתם לא רגילים ללכת לשם, זה ייתן חידוש וריענון קטן לקשר ואולי תגלי תחומי עניין שונים אצלך ואצלו. חוץ מזה אין לי הרבה מה להגיד לך אבל מאוד חשוב שלא תיהיי טלותית לגביו כי זה דיי מוריד לו ממך, תמיד טוב לקחת מרחק טיפה בשביל מתח מיני ומקום לגעגוע. אם תשאלי אותי, המפתח למערכת יחסים טובה זה האיזון בתשומת לב- לא יותר מדי ולא פחות מדי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

וואוו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:24.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליטל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    יש לך חבר נבון.
    ואת יודעת, אם אהבה מסוגלת להפוך לשגרה תסמכי על חבר שלך שגם הפרוייקט שלו יהפך בשלב כלשהו לשגרה..
    ואני מקווה שאת יודעת מה זה אומר לגבי הזוגיות שלכם.

ובכלליות שיגרה מנצחת הכל זה כבר ידוע
    מה זה אומר לגבי הזוגיות שלנו ? זה שזה נהפך לשגרה זה כבר ידוע
    אבל כל דבר הופך לשגרה ,זוגות נשואים לא חיים בתוך שגרה ?!
    מה זה אומר ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני וחבר שלי עוד מעט שנתיים ביחד , ולאחרונה היו לנו הרבה וויכוחים כי הוא לא הקדיש לי מספיק זמן , או יותר נכון לא הקדיש לי בכלל זמן כי הוא התעסק בכל מני עניינים שקשורים לפרוייקט שהוא עובד עליו .
    אז עשינו שיחה פנים מול פנים , והוא הסביר לי שכמו שאני רואה קשה לו לשלב , ושזה משהו שהוא רוצה לעסוק בו בעתיד ושהוא לא יכול לפספס את זה , ושאולי עדיף שלא נדבר בכלל שבוע ושזה רק יתרום .
    הוא הסביר לי שאנחנו המון זמן ביחד,ושזה נהפך לשגרה ושזה חוזר על עצמו , אז הוא רוצה קצת ריענון . להתעסק בדברים אחרים בשבוע הזה .
    שאלתי אותו אם הוא רוצה להיות איתי בכלל , הוא אמר שכן . הוא אמר שהוא לא רוצה שנפרד ושהוא אוהב אותי ושאני לא ינתח את השבוע הזה יותר מדי, שאני יקח את זה בקלילות
    אין לי הרגשה טובה בכלל . אני לא יודעת מה השבוע הזה יכול להועיל והוא אומר שזה ריענון .. הוא אמר שאם כבר השבוע הזה יכול רק להועיל .. אבל אני מפחדת
    מה אתם חושבים על המצב הזה ?
    לדעתי זה בכלל לא רע הבן אדם רוצה להתרכז בדבר מסוים וזה מפריע.
    ואם הוא באמת רוצה להתרכז אז לא יהיה לו זמן לחשב על מישהי אחרת.
    אני מציע שהקשר שתישמרי איתו זה שתנסי לעזור לו בפרויקט או בכל דבר שהוא רוצה ריענון בשבילו.
    ואני חושב שאם המצב נהיה שגרה זה סימן שאתם לא עובדים נכון. אם אתם יוצאים לאותו מקום כל הזמן ואותם דיבורים ואותם טלפונים אז זה באמת נהיה משעמם.
    את צריכה לדאוג שזה לא יהיה שגרה שכל פגישה וטלפון יהיה מעניין. אני מתכוון שאם מתקשרים סתם אז העונה לטלפון יודע שאין משהו מיוחד. סתם שיחה אבל אם המתקשר לא מצלצל סתם רק שיש משהו מיוחד אז העונה יודע שאם את מתקשרת סימן שיש משהו מעניין.
    אבל אם זה יהיה רק פעם בשבוע זה לא טוב כי אז הקשר חלש. לכן אחד משניכם צריך לדאוג שיהיה תמיד קשר ולא על שטויות כמו "מה נשמע... אז על מה נדבר.... תן איזה נושא.." זה ממש משעמם ואפילו מפריע לריכוז. שיהיה קשר טוב על דברים מעניינים. כמו הפרויקט. כל אדם שיש לו משהו חשוב בראש הוא אוהב שיש משהו שחולק איתו את זה ואם הוא רוצה שבוע ריענון סימן שאת לא חולקת איתו את הכאב ראש וזה לא טוב. הייתי אומר אפילו בעיה שלך. לכן אם את יכולה לעזור לו אז תעזרי ואם לא תנסי להתעניין בפרויקט אפילו אם זה לא מעניין אותך. אם הוא יראה שזה מעניין אותך הוא יתקשר אליך להראות לך כל מיני דברים יפים שיצא לו. כי הוא יודע שאת תתפעלי מזה.
    בהצלחה. תזכרי את לא צריכה להיות רק אחת שהוא אוהב אלא אחת שמעניינת אותו.
    נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 26-01-2012 בשעה 16:26. סיבה: זה לא מקום לבדיחות. (להבא לא לכתוב הערות לא במקום)

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    כמו שהרבה כתבו פה, לדעתי רק לאחר שבוע תדעי מה יקרה. אני מאמין שאם לא תרדפי אחריו השבוע, הוא עוד ישלח לך SMS, יתקשר אלייך, אולי אפילו ירצה לחזור להיפגש.
    תני לזמן לעשות את שלו, תראי מה יקרה בעוד שבוע, ואז תתני החלטה. בינתיים אני ממליץ לך לחכות, לראות לאן זה מתקדם, ואולי יצא מזה רק משהו טוב.
    תסתכלי על זה כבר טוב, ואני מאמין שיצא מזה רק טוב (גם אם אולי חלילה תיפרדו בהמשך). על כל דבר צריך להסתכל לטובה.
    יהיה בסדר אני בטוח .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,718 | הודעות: 8,198,311 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect