|
|
א' כפי שנאמר בהרבה מקומות-יוקר המחייה.
ישראל היא אחת המדינות היקרות ביותר בעולם למחייה.
לא נראה לי שאפשר לרכוש מכוניות בEbay
בכל מקרה..
לא ייתכן שמכונית תעלה בארץ 300K ש"ח ובחו"ל היא תעלה 50K $
ישראל גנבים ! , מי שמזלזל בי ביגלל כל האשכולות שפתחתי על זה שאני מבזבז כסף ושלא יגיב עלמה שאני כותב עכשיו .
זה ידוע הכל פה מסריח מעלים מחירים כמו מים כל יום מעלים את הדלק החינוך יורד והכל נהיה מסריח יותר מיום ליום .
לפי דעתי צריך להפגין על הדלק על החינוך על הכל כל הדברים שראש הממשלה והשרים המפגרים שלו שיתחילו להזיז תתחת שלהם בימקום לשבת כל היום במשרד .
כל הפרסומות של הוט על הטבלט הכל זה שקר בפרצוץ אתה בסוף משלם על הטבלט כולם שקרנים הכל פרוטקציות האח הגדול מבוים כל הבתי משפט הדוחים האלה אין צדק . כל מכונית שעולה בארצות הברית 100,000 אלף בארץ עולה מיליון איפה הצדק איפה ? כל הבנקים רמאים הכל זבל !
צודק!!!! בסוף יוצא שהחרדים הקוקסינלים האלה מקבלים כסף בחינם (איפה יש דבר כזה בעולם?!?! כסף בחינם) עם ה20 ילדים שלהם
ועוד הרבים השרמוטות האלה 30 אלף שקל בחודש * 120 רבנים !!!!!!! לא אכפת לי שאלוהים יקלל אותי לא צריך להתפלל רק כושילירבאק אל תפגעו בכסף שלי ובזכויות שלי! למה אני צריך לעבוד והם יקבלו בחינם?!?! אני לא קניתי מהם התפללויות - כופים עליי לקנות את זה !!!!!
נמאס!!!!!!!!!!1 צריך לעשות עם זה משהו!!!!!!!!
מוכר ברזים מוסמך
צודק נמאס כבר שילכו לעבוד הזבלים האלה מי הם ביכלל כל היום בישיבה המסריחה שלהם יורקים על ילדות מסכנות .
שיצאו מהארץ שלנו החרות האלה מקבלים 1000 שקל מהמדינה נוסעים לי על אוטו משנת 1900 ומתלוננים מה טוב בהם ?
עם הם רוצים לנסוע על X6 או על פורש 911 שילכו לעבוד ולא ילכו לישיבה מסריחה מה קרה מה הם נכים ????
העיקר מרביצים לילדים שלהם מאיפה הבושה מביישים את ארץ ישראל !!
להרביץ לבן שלך ? בשר מבשרך !! שיתביישו להם המזדיינים האלה שילכו לעזעזאל .
מה קרה לא טוב להם פה ?! שילכו מפה מפגרים ההורים שלנו עובדים חלק מרוויחים הרבה חלק פחות אבל הם עובדים ראבק !!
מה הם לא יכולים לעבוד? משעממם להם אז הם יורקים על ילדות ?
לפי דעתי צריך לעשות הפגנה נגד כל החרדיים והדתיים המסריחים האלה שיתחילו לעבוד הנצלנים האלה .
ביום שאיזה דתי ירק עלי או יקלל אותי הוא מת במום אני שורף לו תבית ומפרק אותו במכות מתחיל לעצבן כל המדינה המסריחה הזאותי הכל נהיה חרא !