|
|
טוב לנעול
למה לנעול? בגלל שהם חושבים שאין "אלוהים"?
כל אחד יכול לכתוב את דעותיו באופן חופשי.
לעניין:
לדעתי הוא צודק אם אנחנו "העם הנבחר" למה זה מגיע לנו? בשואה, גלעד שליט ובכל הפיגועים.
עכשיו יבואו כולם ויגידו:
"זה בגלל שלא כולם צדיקים"
ועכשיו אני אתן לכם הוכחה שאי אפשר להגיד אחרת:
יש מספר רב של רבנים שמתו, איפה "אלוהים"? אם הם היו כל כך צדיקים איפה אלוהים שעזר להם?
למה אתם לא מאמנים בה' ?
בגלל השואה והפיגועים וגלעד ?
זה מה שאני שונא אצל אנשים שכול דבר הם מאשמים את ה'
גלעד נחטף שהיה בתוך טנק!! עם נשק !! ושיכל להציל את עצמו .
יש פיגוע ?? ה' הם לא בא להציל אותנו אז הוא אשם.
כול עוד עם ישראל חי יש ה'
הוכחה שה' איתנו
הוכחה שה' הוציא את גלעד
![]()
בטח שהוא נחשב
התכוונתי שעצם העובדה שקורים אסונות לעם ישראל היא לא סתירה לאמונה באלוהים וההוכחה לכך היא שגם בתנ"ך קרו אסונות לעם ישראל. זה לא חשוב אם אתה מאמין בתנ"ך, מה שחשוב הוא שהם מאמינים בתנ"ך ובסיפוריו, הכוללים גם אסונות וחורבן (שלא סותרים את האמונה באלוהים). אז איך בדיוק אתה מוכיח שאלוהים לא קיים?
אני רק רוצה לוודא, זה האלוהים שלך:
"The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully."
אין אפשרות להוכיח או לא להוכיח משהו שלא קיים. אבל עצם הראיות לאסונות של העם עומדים לרעת הרעיון של אל כל יכול.
זה כל כך פשוט איתכם אנשים, אני רק צריך להמשיך להביא את כל הירידות של החבר הדמיוני שלכם שיש באינטרנט.
והנה התשובה שלך:
![]()
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.