קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה משפטים מצחיקים בשיחה עם בחורהה D:
    על ידי DeadByApril בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-06-2010, 03:54
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-04-2010, 03:36
  3. [משפטים] כמה משפטים מצחיקים :D
    על ידי Maor בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-10-2008, 14:02
  4. [משפטים] כמה משפטים מצחיקים על החיים
    על ידי ofirka בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-08-2008, 21:33
  5. כמה משפטים מצחיקים! וכמה לחיים!
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 20:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

כמה משפטים מצחיקים ובדיחות

משתמש מתקדם האוואטר של -Dp-
    שם פרטי
    דולב
    לייקים
    96
    נקודות
    209
    משפט מחץ
    Do You No Him?

ברירת מחדל כמה משפטים מצחיקים ובדיחות

בנות זה כמו יין, משתבחות עם השנים
    -------------------------------------------------------------
    בנות זה כמו יין, צריך לנעול אותם במרתף
    -------------------------------------------------------------------
    מותק, לפני שאת מסתכלת לי בעיניים, קודם תסדרי גבות
    -----------------------------------------------------------------------------
    "משתמש יקר, חתימתך עוברת על חוקי הפורום ולכן הוסרה" גם אני משתמש יקר
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    גם לי קורה שכולם צורחים בכיתה ואז אתה מנסה לדבר עם חבר שלך ואתה צועק ופתאום כל הכיתה משתוקקת
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת.היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה.פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות.בטעות היא מגיעה לרובע הערבי.מגיעה לקיוסק ומבקשת משהו לשתות.שואל אותה המוכר: "בכית?"האישה: "כן, בעלי מת"המוכר שואל שוב: "בכית?"האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומותהמוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?"האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גבירתי בכית או בקבוק???"
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ערבי אחד הולך למכון יופי, אז המוכרת שואלת אותו: עשית בוק ?אז הערבי עונה: מה, מריחים?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------איש אחד שטף כלים בבית, פתאום אישתו נכנסה, הבעל הוציא רובה, ירה בה, והלך לעשן סיגרייה בגינה. איזה מדינה מוזרה, איזה גבר שוטף כלים?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    האישה:..."אתה יודע בעלי אתה מזכיר לי יכטה" ..הבעל:....."מה זה בגלל העייניים הכחולות שלי" ?האישה:..."לא" !הבעל:....."זה בגלל הבגדים שלי שהם יפים כמו המפרסים" ?האישה:...."לא!" הבעל:....."זה בגלל שערי שתמיד עף ברוח" ?האישה:...."לא" !הבעל:....."אז למה?" האישה:...."כי כל פעם שאני רואה אותך בא לי להקיא"
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ילד חירש שואל: איך כותבים אנציקלופדיה?עונים לו: כמו שאתה שומע
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    שני ילדים קבלו 0 במבחן , הלכו אל המורה שלהם ושאלו אותו :" איך זה יכול להיות ששנינו קיבלנו 0 ?! " המורה אמר : " התשובות שלכם זהות " אז הם אמרו לו : " זה קורה .. "אז המורה אמר : " גם אני חשבתי , עד שהגעתי לשאלה 21וראיתי שאחד רשם אני לא יודע את התשובה .. והשני רשם גמאני לא.."
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    איך אחמדינג'אד מבקש מאשתו שתלך מפה ?- טיל כימי פה..
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    כל הזמן אומרים לי "תמיד תסתכל על הדברים היפים בחיים"..מאז, אני תמיד מסתובב עם מראה
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    פרסי גוסס שוכב על מיטתו , וכל המשפחה שלו בוכה סביבו ..הוא מתאמץ ושואל -"עדי פה?" ענו לו שכן. - "טלי פה? "ענו לו שכן.""יוסי פה?" ענו לו שכן. - "דנה פה?" ענו לו שכן."חגית פה?" ענו לו שכן.פתאום הוא קם עצבני: "אז למה לעזאזל האור בשירותים דולק?!"
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מי שהולך עם ראש מורם, סימן שאין לו אייפון
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    לשים טייץ מעל בגד גוף מעל חצאית מעל מכנס מעל סוודר מעל מעיל ומגפיים.....ולהזכר שיש לך פיפי
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני כבר התבגרתי - לא משקר ב1 באפריל, משקר מתי שבא לי
    פרשתי
    אתחבר מדי פעם..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של 60noy
    שם פרטי
    יעלולו
    לייקים
    326
    נקודות
    1,216
    משפט מחץ
    בשביל לטפס צריך לעלות

כל הזמן אומרים לי "תמיד תסתכל על הדברים היפים בחיים"..מאז, אני תמיד מסתובב עם מראה

אני כבר התבגרתי - לא משקר ב1 באפריל, משקר מתי שבא לי

• חחחחחחחח הרגת אותי עם הפרסי!!
    כדורגל בשכונה ....

גול באנגליה:גוווולל
    גול באפריקה:גוללללללללללללל
    גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
    גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!

משתמש כבוד האוואטר של ArieI
    לייקים
    463
    נקודות
    934

חצי מפה כבר מוכרים לי, אך בכל זאת בדיחות נחמדות, תודה

משתמש מתקדם האוואטר של -Dp-
    שם פרטי
    דולב
    לייקים
    96
    נקודות
    209
    משפט מחץ
    Do You No Him?

ציטוט נכתב במקור על ידי -Activity- צפיה בהודעה
    חצי מפה כבר מוכרים לי, אך בכל זאת בדיחות נחמדות, תודה
    בכיף
    נערך לאחרונה על ידי -Dp-; 30-01-2012 בשעה 14:53.
    פרשתי
    אתחבר מדי פעם..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect