בנות זה כמו יין, משתבחות עם השנים
-------------------------------------------------------------
בנות זה כמו יין, צריך לנעול אותם במרתף
-------------------------------------------------------------------
מותק, לפני שאת מסתכלת לי בעיניים, קודם תסדרי גבות
-----------------------------------------------------------------------------
"משתמש יקר, חתימתך עוברת על חוקי הפורום ולכן הוסרה" גם אני משתמש יקר
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
גם לי קורה שכולם צורחים בכיתה ואז אתה מנסה לדבר עם חבר שלך ואתה צועק ופתאום כל הכיתה משתוקקת
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת.היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה.פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות.בטעות היא מגיעה לרובע הערבי.מגיעה לקיוסק ומבקשת משהו לשתות.שואל אותה המוכר: "בכית?"האישה: "כן, בעלי מת"המוכר שואל שוב: "בכית?"האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומותהמוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?"האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גבירתי בכית או בקבוק???"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ערבי אחד הולך למכון יופי, אז המוכרת שואלת אותו: עשית בוק ?אז הערבי עונה: מה, מריחים?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------איש אחד שטף כלים בבית, פתאום אישתו נכנסה, הבעל הוציא רובה, ירה בה, והלך לעשן סיגרייה בגינה. איזה מדינה מוזרה, איזה גבר שוטף כלים?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
האישה:..."אתה יודע בעלי אתה מזכיר לי יכטה" ..הבעל:....."מה זה בגלל העייניים הכחולות שלי" ?האישה:..."לא" !הבעל:....."זה בגלל הבגדים שלי שהם יפים כמו המפרסים" ?האישה:...."לא!" הבעל:....."זה בגלל שערי שתמיד עף ברוח" ?האישה:...."לא" !הבעל:....."אז למה?" האישה:...."כי כל פעם שאני רואה אותך בא לי להקיא"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ילד חירש שואל: איך כותבים אנציקלופדיה?עונים לו: כמו שאתה שומע
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שני ילדים קבלו 0 במבחן , הלכו אל המורה שלהם ושאלו אותו :" איך זה יכול להיות ששנינו קיבלנו 0 ?! " המורה אמר : " התשובות שלכם זהות " אז הם אמרו לו : " זה קורה .. "אז המורה אמר : " גם אני חשבתי , עד שהגעתי לשאלה 21וראיתי שאחד רשם אני לא יודע את התשובה .. והשני רשם גמאני לא.."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
איך אחמדינג'אד מבקש מאשתו שתלך מפה ?- טיל כימי פה..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כל הזמן אומרים לי "תמיד תסתכל על הדברים היפים בחיים"..מאז, אני תמיד מסתובב עם מראה
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
פרסי גוסס שוכב על מיטתו , וכל המשפחה שלו בוכה סביבו ..הוא מתאמץ ושואל -"עדי פה?" ענו לו שכן. - "טלי פה? "ענו לו שכן.""יוסי פה?" ענו לו שכן. - "דנה פה?" ענו לו שכן."חגית פה?" ענו לו שכן.פתאום הוא קם עצבני: "אז למה לעזאזל האור בשירותים דולק?!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מי שהולך עם ראש מורם, סימן שאין לו אייפון
--------------------------------------------------------------------------------------------------
לשים טייץ מעל בגד גוף מעל חצאית מעל מכנס מעל סוודר מעל מעיל ומגפיים.....ולהזכר שיש לך פיפי
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני כבר התבגרתי - לא משקר ב1 באפריל, משקר מתי שבא לי

ציטוט ההודעה