קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו אותי בלי סיבה
    על ידי almog290 בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 15:23
  2. שאלה לאלה שיש להם מחשב כף יד
    על ידי TheCollector בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 14:55
  3. תלונה|מקלל אותי בלי סיבה
    על ידי Knife Master בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-08-2007, 12:51
  4. תלונה|מפקח שמאשים אותי בלי סיבה.!!
    על ידי ron_13 בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 11:06
  5. שאלה בנוגע לגן עדן - משהו שמסקרן אותי
    על ידי MeToRaF בפורום יהדות
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 14:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

שאלה לאלה שקרה להם וחלום שביאס אותי בלי סיבה מוצדקת...

ברירת מחדל שאלה לאלה שקרה להם וחלום שביאס אותי בלי סיבה מוצדקת...

שלום,
    קודם כל על המעמד שלי:
    חברים יש לי 2 שהם רק בבצפר ואחד מהם הוא חבר סבבה אנחנו נפגשים בבתים מסתובבים בשבת הכל ''טוב ויפה''
    בכיתה בנות 'שונאות' אותי ולא מתקרבות אלי או שיחות וכאלה למה?
    כי זה משהו שאני עושה יש לי משהו באופי אני לפחות יודע את הבעיה וקצת קשה לי להשתלט עליה וזה גם לא משהו כל כך חמור סתם משהו קטן אבל אני בטוח שזה בגלל זה. אני יכול לפתור את זה אבל קשה לי,אבל עזבו זה לא משנה עכשיו.

קיצור מכירים שיש את הארבע/חמש בנות האלה בכיתה שהם כאילו בוא נגיד...הכי שוות? ושוות זה לא רק יפות אני לא מתאהב ביופי מה אני חרא?

קיצור לא יודע איך זה קרה אבל התאהבתי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזקקקקקק באחת מהם.....
    נעצור כאן שניה, ואני יגיד שאני לא מכוער או משהו כזה ואני יודע את זה ותעבירו אצלכם בראש נושא של לחשוב שאני רק חושב ככה, אבל בעיה קטנה: אני קצת שמן, לא בצורה דרסטית אתם יודעים קצת אני אפילו עושה ספורט דרך אימון של אומנות לחימה ספציפית כלשהיא....

אז נתחיל בשאלה מאלה שהיו במצב שלי: (זה השאלה לאלה שקרה להם)
    האם הייתם במצב שלי והצלחתם לצאת ממנו? ז''א האם הייתם במצב שבנות 'שנאו' אתכם והצלחתם איכשהו להפוך את זה ולשנות את דעתן עליכם? מה אני בעצם רוצה לדעת מהשאלה הזאת: אם יש מישהו שהצליח לעשות את זה, ואיך.

עכשיו אני יספר לכם את החלום שביאס אותי ואני לא יודע למה:
    זוכרים את החבר הזה שסיפרתי לכם עליו? ההוא היותר טוב, הוא אחלה גבר ואני אוהב להיות בחברתו (כן התבטאות של חנון לא ידעתי איך להגיד)

קיצור, וזוכרים את הילדה הזאת שאמרתי לכם שהתאהבתי ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזק ב''אחת מהם'' (האחת מהם הזאת זוהי מי שהתאהבתי בה והיא 'תופיע' בחלום)

אוקיי אלה בעצם שני הדמויות שהופיעו בחלום, והחלום:
    לא יודע איך הגענו לשם (אתם יודעים חלומות אוהבים לעשות את זה) אבל שלושתנו היינו בחדר, אני הילדה והחבר, שתיהם היו על המיטה שהייתה שם הם שכבו רחוקים אחד מהשני וכאילו בתנוחה של נחים ממשהו (יד מקופלת שהכף יד מתחת לראש ומביטים למעלה) וכולנו סתם יושבים ומדברים לא זוכר על מה, פתאום החלום הקפיץ אותי כמה 'סצנות' קדימה וה''מצלמה'' (שזה אני נראה לי, יכול להיות שאני בכלל לא הופעתי בחלום) התקרבה קצת יותר למיטה ופתאום אני קולט שהחבר שלי שוכב מעל הילדה עם הפנים שלו לכיוון הפנים שלה, ואני שומע את עצמי אומר לו (והיא כאילו לא יודעת שאני שם ולא שומעת מה אני אומר) ''אחי לך על זה היא שלך נשק אותה!''

ואז הוא מתקרב למתחת למצח שלה עם הפה ואני שוב אומר לו ''נו!'' ואז זה התחיל (ואת זה אני זוכר במעורפל) הנשיקה בתחילה בחלק העליון של הפנים שלה, ירד לחלק האמצעי ואז לפה, מכאן אני רק יודע שהם כאילו 'התנשקו-ביחד' ולא זוכר מה היה פתאום הסתובבנו ברחוב זה קרה כמו פלאשבק אבל זה בחיים זה לא קרה אז זה לא back...פשוט באם באם באם באם והתעוררתי מבואס מהתחת, אני לא מבין למה אני מבואס! היא בכלל לא הייתה איתי ולא היינו קרובים!!!! אנחנו בכלל לא מדברים בכיתה וכמו שאמרתי 'שונאת' אותי ואין לי דיבור איתה! כמו עם כל הבנות! אם היא הייתה חברה שלי או קרובה אז זה סיבה מוצדקת להיות מבואס/עצבני על זה שהוא כביכול 'לקח' אותה...אבל למה אני מבואס בגלל זה?

ועוד שאלה לפני סוף החפירה:
    למרות שמישהו שאני מכיר גם חובש כיפה (כיפה סרוגה כמו שלי לא גדולה בגודל רגיל כזה) ויש לו חברה, הבנות עלולות לחשוב עלי שאסור לי חברה או משהו כזה אז בכלל לא ידברו איתי או יצרו איתי קשר? נכון?
    כי פעם אחת ישבתי בשיעור מתמטיקה וישבתי בצד של שולחן של מישהו, והמורה אמר לי שאני יכנס לשולחן וישב רגיל ליד מישהו, השולחנות היחידים שהיו פנויים היו שהילדה הזו יושבת בשלוחן לבד ושולחן אחר שיושבת בו לבד חברה שלה...
    טוב אז אמרתי למורה בסדר שניה ואז הילדה (מהחלום ) שואלת אותי ''מה אסור לך לשבת ליד בנות?'' אמרתי לה ''מה פתאום למה?''
    ועברתי לידה, אחרי שלוש דקות חברה שלה אמרה לי ''אכפת לך לעבור לכאן ויעל (שם בדוי של הילדה מהחלום ) תעבור לידי?''
    אמרתי בסדר כמובן וברור שהתבאסי אחושילינג....כן כן מה אתם חושבים שהסיבה לזה?

סליחה על החפירה ואם אפשר תשובות לשאלות..

2. קישורים ממומנים

קיצור למה התעצבנתי שחבר שלי התעסק איתה?
    זה ממש דפוק ואידיוטי אני יודע.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

לא הבנתי, פירטת את החלום המוזר (מבחינתי) הזה יותר מידי.
    בוא תסביר שוב את החלום ההוא בקצרה אני בטוח שאף אחד לא הבין מה אתה רוצה בקשר לחלום...
    לגבי השאלה הראשונה לא...לא קרה לי מצטער תאלץ כנראה לחכות קצת...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

שמע זה לא קרה לי אבל אני יכל לתת לך כמה הצעות.
    קודם כל החלום שלך אומר כמה דברים. שאתה מאוהב בה אבל אתה מדחיק את עצמך לא להיות מאוהב בה מסיבות מסוימות (יכל להיות שאתה מפחד לאהוב אותה). וגם שאתה מפחד מאוד שהחבר ההוא יאהב אותה. ובגלל שאמרת לו "לך על זה" זה בגלל שאת מדחיק את עצמך לא לאהוב אותה. אבל תכניס טוב טוב לראש שכל מה שאמרתי זה יכל להיות רק בתת מודע ואתה לא תסכים עם מה שאמרתי. ולכן חשוב לדעת שחלומות נוצרים מהמחשבות של אדם (חוץ מזמנים מסויימים או שזה חוזר על עצמו שיכל להיות שזה אומר משהו על החיים בעתיד אבל זה כבר נושא בפני עצמו). קיצר אל תפחד מחלומות כאלה כי זה רק ממה שאתה חושב בראש.
    לגבי בנות. אם תפתח גוף יפה במיוחד (אני מתכוון לאימון של שנתיים לפחות. ופעמיים ביום כמה שעות) ותראה שאתה לא אדם שפל אלא אחד שמכבד את עצמו ונותן הרגשה טובה לאחרים שהם יותר טובים ממך. אנשים כבר יסתכלו עליך אחרת. אבל תדע כלל "אם תברח מהבנות הם ירדפו אחריך" ואחרי האימונים הם יעשו שמיניות באוויר בשבילך.
    בהצלחה אחי.

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    שמע זה לא קרה לי אבל אני יכל לתת לך כמה הצעות.
    קודם כל החלום שלך אומר כמה דברים. שאתה מאוהב בה אבל אתה מדחיק את עצמך לא להיות מאוהב בה מסיבות מסוימות (יכל להיות שאתה מפחד לאהוב אותה). וגם שאתה מפחד מאוד שהחבר ההוא יאהב אותה. עד כאן מסכים איתך. ובגלל שאמרת לו "לך על זה" זה בגלל שאת מדחיק את עצמך לא לאהוב אותה. השורה האחרונה זה יש מצב אתה צודק קורה לי משהו כזה... אבל תכניס טוב טוב לראש שכל מה שאמרתי זה יכל להיות רק בתת מודע ואתה לא תסכים עם מה שאמרתי. ולכן חשוב לדעת שחלומות נוצרים מהמחשבות של אדם (חוץ מזמנים מסויימים או שזה חוזר על עצמו שיכל להיות שזה אומר משהו על החיים בעתיד אבל זה כבר נושא בפני עצמו). קיצר אל תפחד מחלומות כאלה כי זה רק ממה שאתה חושב בראש.
    לגבי בנות. אם תפתח גוף יפה במיוחד (אני מתכוון לאימון של שנתיים לפחות. ופעמיים ביום כמה שעות) ותראה שאתה לא אדם שפל אלא אחד שמכבד את עצמו ונותן הרגשה טובה לאחרים שהם יותר טובים ממך אבל אז אני כאילו פחות מהם אז מה הקטע פה? אנשים כבר יסתכלו עליך אחרת. אבל תדע כלל "אם תברח מהבנות הם ירדפו אחריך" ואחרי האימונים הם יעשו שמיניות באוויר בשבילך.
    בהצלחה אחי.
    תודה אבל אתה חושב שהאימונים זה קל? שנתיים? אני כבר יתחתן עוד שנתיים (גיל 15) ואני עדיין מחפש תשובה לאלה שקרה להם ששינו את המצב שלהם, תודה.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    אני קראתי ברפרוף את מה שכתבת מהסיבה הפשוטה, אני לא חושב שחלומות צריכות להשפיע על חייך.
    חלום זה חלום והוא איננו מציאותי ונדיר שעל מה שאתה חולם בסוף קורה.
    אם אתה נותן לחלומות להשפיע זה משנה לך את כל הדעות והמחשבות לרעה בדר"כ ובמיוחד לפי מה שאתה מספר.
    ואתה חושב שתתחתן עוד שנתיים? אז אני יכול להגיד לך שאתה לא תתחתן, ואולי במקרה הטוב בעוד 8-10 שנים.
    אל תצפה למאוחר.
    תחייה את החיים ואל תתן לפנטזיות ומחשבות רחוקות או חלומות להשפיע עליך.
    בהצלחה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה אבל אתה חושב שהאימונים זה קל? שנתיים? אני כבר יתחתן עוד שנתיים (גיל 15) ואני עדיין מחפש תשובה לאלה שקרה להם ששינו את המצב שלהם, תודה.
    אחי יש לך עוד לפחות 5 שנים להתחתן. (אלא אם אתה רוצה להרוס את חייך מוקדם. אני מתכוון שלהתחתן מוקדם זה "להרוס" אבל אם תתחתן בזמן מתאים זה נקרא לבנות חיים חדשים ויפים. תחשוב על זה. לך תתחלי לפרנס משפחה בזמן שאתה יכל לצאת ולהכיר את העולם. זה שיעבוד)
    בכל אופן אפשר להמשיך להתאמן גם אחרי חתונה. אבל תדע לך שזה קביעות רצינית ויצא לך סיפוק גדול מאוד. זה שווה אפילו את השלוש שנים.

ציטוט נכתב במקור על ידי A kind of Magic צפיה בהודעה
    שלום לך,
    אני קראתי ברפרוף את מה שכתבת מהסיבה הפשוטה, אני לא חושב שחלומות צריכות להשפיע על חייך.
    חלום זה חלום והוא איננו מציאותי ונדיר שעל מה שאתה חולם בסוף קורה.
    אם אתה נותן לחלומות להשפיע זה משנה לך את כל הדעות והמחשבות לרעה בדר"כ ובמיוחד לפי מה שאתה מספר.
    ואתה חושב שתתחתן עוד שנתיים? אז אני יכול להגיד לך שאתה לא תתחתן, ואולי במקרה הטוב בעוד 8-10 שנים.
    אל תצפה למאוחר.
    תחייה את החיים ואל תתן לפנטזיות ומחשבות רחוקות או חלומות להשפיע עליך.
    בהצלחה.
    אחי יש לך עוד לפחות 5 שנים להתחתן. (אלא אם אתה רוצה להרוס את חייך מוקדם. אני מתכוון שלהתחתן מוקדם זה "להרוס" אבל אם תתחתן בזמן מתאים זה נקרא לבנות חיים חדשים ויפים. תחשוב על זה. לך תתחלי לפרנס משפחה בזמן שאתה יכל לצאת ולהכיר את העולם. זה שיעבוד)
    בכל אופן אפשר להמשיך להתאמן גם אחרי חתונה. אבל תדע לך שזה קביעות רצינית ויצא לך סיפוק גדול מאוד. זה שווה אפילו את השלוש שנים.
    אל תגידו לי שבאמת חשבת שאני באמת מתחתן עוד שנתיים...זה הייה בצחוק זה היה כאילו הגזמה של קצת זמן חחחח איך קניתם?
    קיצור נחזור לנושא:
    אוקיי אז לא חלומות אבל אתם באמת מאמינים שאני יצליח לשנות את הדעה של האנשים/ות עלי?

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

אל תגידו לי שבאמת חשבת שאני באמת מתחתן עוד שנתיים...זה הייה בצחוק זה היה כאילו הגזמה של קצת זמן חחחח איך קניתם?
    קיצור נחזור לנושא:
    אוקיי אז לא חלומות אבל אתם באמת מאמינים שאני יצליח לשנות את הדעה של האנשים/ות עלי?
    תראה בתור אחד שסבל מזה, סיטגמות זה משהו שקשה מאוד מאוד לשנות. אני אישית לא הצלחתי, אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך, זה אפשרי מאוד.
    לי לא היה מספיק את הרצון לעשות את זה, נכנעתי.
    אם תרצה הכל אפשרי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

קיצור נחזור לנושא:
    כמובן שאתה יכל.
    אין דבר בלתי אפשרי. יש משפט שאומר "אין דבר העומד בפני הרצון" זה אומר שאם אתה רוצה לעשות משהו אין מי שיעמוד נגדך. (כמובן רק אם אתה חכם. אני לא מתכוון שאם לא נולדת חכם אז אחלת אותה. אתה יכל ללמוד מאנשים חכמים שגדולים ממך והם יעזרו לך. קשה מאוד להסתדר לבד. זה עבודה כפולה ברגע שמהו יכל לומר לך את זה בשניה)
    קיצר אחי תהיה אדם נחמד לאנשים וכך גם הם יהיו נחמדים אליך. כלל "מה שאתה מקרין לעולם זה מה שחוזר אליך" אם תצעק "דפוק" ההד יחזיר לך "דפוק".
    בהצלחה אחי.

כמובן שאתה יכל.
    אין דבר בלתי אפשרי. יש משפט שאומר "אין דבר העומד בפני הרצון" זה אומר שאם אתה רוצה לעשות משהו אין מי שיעמוד נגדך. (כמובן רק אם אתה חכם. אני לא מתכוון שאם לא נולדת חכם אז אחלת אותה. אתה יכל ללמוד מאנשים חכמים שגדולים ממך והם יעזרו לך. קשה מאוד להסתדר לבד. זה עבודה כפולה ברגע שמהו יכל לומר לך את זה בשניה)
    קיצר אחי תהיה אדם נחמד לאנשים וכך גם הם יהיו נחמדים אליך. כלל "מה שאתה מקרין לעולם זה מה שחוזר אליך" אם תצעק "דפוק" ההד יחזיר לך "דפוק".
    בהצלחה אחי.
    וואי חכם מה שאמרת בסוף...מאוד חכם!
    אבל לפעמים אנשים מחזירים לי רע על טוב... אבל זה לא כולם אולי זה סוג של אנשים....

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

וואי חכם מה שאמרת בסוף...מאוד חכם!
    אבל לפעמים אנשים מחזירים לי רע על טוב... אבל זה לא כולם אולי זה סוג של אנשים....
    הרעיון הוא שכל אחד יתקן את עצמו. ואם אחד מחזיר רע סימן שהוא לא תיקן את עצמו והוא הבעיה. רק שלא אנחנו צריכים לתקן אותו.
    אני יתן לך דוגמה: היה אדם אחד שהיה עסוק במחשב על איזה פרויקט מסובך. והיה דרוש לזה המון ריכוז רק שהבן שלו הקטן תמיד הפריע לו. "אבא תן לי.. משעמם לי..." וכו... עד שהוא התעצבן. ואז עלה לו רעיון לראש. הוא לקח דף גדול שהיה מצולם עליו את המפה של כל העולם. הוא חתך הוא אותו למלא חתיכות קטנות ובחיוך גדול נתן לבן שלו ואמר לו "בני בא נראה אותך מסיים את הפזל הזה" וברוגע הוא חזר לעסקיו. אחרי חצי שעה הבן שלו בא אליו "אבא סיימתי" אביו נדהם למשמע אוזניו אבל הכן בנו סיים את כל המפה אמר לו אביו " בני איך סיימת את זה לבד ועוד בתוך חצי שעה? אתה בקושי יודע איך נראה הרחוב שלך? וסיימת את כל העולם לבד? מאיפה אתה מכיר את אמריקה ואסיה וכו.."? אמר לו בנו "אבא היה מצויר מאחורה דמות של אדם. השלמתי את האדם וכך יצא שהשלמתי את העולם".
    המסר הוא "שאם נתקן את האדם העולם יתוקן לבד" כל אדם יתקן את עצמו ובכך כולם יהיו מתוקנים ולא ע"י שנתקן את אחרים.

איך הכתיבה? יש לי עתיד של סופר?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Driving me nuts- בתירגום חופשי זה מסיע אותי אגוזים

חלום מורכב מרצונות חוויות ותת מודע והמוח מרכיב ״סרטון״ וזהו חלום בד״כ נמשך בין 2-6 שניות. וכנראה שהרבה מהחלום שאתה מתאר לא היה בכלל אבל בתת מודע שלך זה מה שראית מהמון חלומות שהצטברו בשינה והרכבת לבד סרט אז אין לך ממה להתבאס.
    זה היה בנוגע לחלום.

בנוגע למי שאתה..אל תחפש מי יאהב אותך אל תכריח אנשים לאהוב אותך.
    אתה צריך לאהוב את עצמך לפני שאוהבים אותך ומי שלא מקבל אותך כפי שאתה כנראה שיש סיבה.
    אם בכל זאת אתה רוצה לשנות תתחיל כל יום לנהל ״יומן״ חוויות של איפה היום קיבלת יחס חיובי ואיפה קיבלת יחס שלילי, לפי זה תבנה את עצמך

משתמש משקיע האוואטר של Gots
    לייקים
    324
    נקודות
    2

שלום,
    קודם כל על המעמד שלי:
    חברים יש לי 2 שהם רק בבצפר ואחד מהם הוא חבר סבבה אנחנו נפגשים בבתים מסתובבים בשבת הכל ''טוב ויפה''
    בכיתה בנות 'שונאות' אותי ולא מתקרבות אלי או שיחות וכאלה למה?
    כי זה משהו שאני עושה יש לי משהו באופי אני לפחות יודע את הבעיה וקצת קשה לי להשתלט עליה וזה גם לא משהו כל כך חמור סתם משהו קטן אבל אני בטוח שזה בגלל זה. אני יכול לפתור את זה אבל קשה לי,אבל עזבו זה לא משנה עכשיו.

קיצור מכירים שיש את הארבע/חמש בנות האלה בכיתה שהם כאילו בוא נגיד...הכי שוות? ושוות זה לא רק יפות אני לא מתאהב ביופי מה אני חרא?

קיצור לא יודע איך זה קרה אבל התאהבתי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזקקקקקק באחת מהם.....
    נעצור כאן שניה, ואני יגיד שאני לא מכוער או משהו כזה ואני יודע את זה ותעבירו אצלכם בראש נושא של לחשוב שאני רק חושב ככה, אבל בעיה קטנה: אני קצת שמן, לא בצורה דרסטית אתם יודעים קצת אני אפילו עושה ספורט דרך אימון של אומנות לחימה ספציפית כלשהיא....

אז נתחיל בשאלה מאלה שהיו במצב שלי: (זה השאלה לאלה שקרה להם)
    האם הייתם במצב שלי והצלחתם לצאת ממנו? ז''א האם הייתם במצב שבנות 'שנאו' אתכם והצלחתם איכשהו להפוך את זה ולשנות את דעתן עליכם? מה אני בעצם רוצה לדעת מהשאלה הזאת: אם יש מישהו שהצליח לעשות את זה, ואיך.

עכשיו אני יספר לכם את החלום שביאס אותי ואני לא יודע למה:
    זוכרים את החבר הזה שסיפרתי לכם עליו? ההוא היותר טוב, הוא אחלה גבר ואני אוהב להיות בחברתו (כן התבטאות של חנון לא ידעתי איך להגיד)

קיצור, וזוכרים את הילדה הזאת שאמרתי לכם שהתאהבתי ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזק ב''אחת מהם'' (האחת מהם הזאת זוהי מי שהתאהבתי בה והיא 'תופיע' בחלום)

אוקיי אלה בעצם שני הדמויות שהופיעו בחלום, והחלום:
    לא יודע איך הגענו לשם (אתם יודעים חלומות אוהבים לעשות את זה) אבל שלושתנו היינו בחדר, אני הילדה והחבר, שתיהם היו על המיטה שהייתה שם הם שכבו רחוקים אחד מהשני וכאילו בתנוחה של נחים ממשהו (יד מקופלת שהכף יד מתחת לראש ומביטים למעלה) וכולנו סתם יושבים ומדברים לא זוכר על מה, פתאום החלום הקפיץ אותי כמה 'סצנות' קדימה וה''מצלמה'' (שזה אני נראה לי, יכול להיות שאני בכלל לא הופעתי בחלום) התקרבה קצת יותר למיטה ופתאום אני קולט שהחבר שלי שוכב מעל הילדה עם הפנים שלו לכיוון הפנים שלה, ואני שומע את עצמי אומר לו (והיא כאילו לא יודעת שאני שם ולא שומעת מה אני אומר) ''אחי לך על זה היא שלך נשק אותה!''

ואז הוא מתקרב למתחת למצח שלה עם הפה ואני שוב אומר לו ''נו!'' ואז זה התחיל (ואת זה אני זוכר במעורפל) הנשיקה בתחילה בחלק העליון של הפנים שלה, ירד לחלק האמצעי ואז לפה, מכאן אני רק יודע שהם כאילו 'התנשקו-ביחד' ולא זוכר מה היה פתאום הסתובבנו ברחוב זה קרה כמו פלאשבק אבל זה בחיים זה לא קרה אז זה לא back...פשוט באם באם באם באם והתעוררתי מבואס מהתחת, אני לא מבין למה אני מבואס! היא בכלל לא הייתה איתי ולא היינו קרובים!!!! אנחנו בכלל לא מדברים בכיתה וכמו שאמרתי 'שונאת' אותי ואין לי דיבור איתה! כמו עם כל הבנות! אם היא הייתה חברה שלי או קרובה אז זה סיבה מוצדקת להיות מבואס/עצבני על זה שהוא כביכול 'לקח' אותה...אבל למה אני מבואס בגלל זה?

ועוד שאלה לפני סוף החפירה:
    למרות שמישהו שאני מכיר גם חובש כיפה (כיפה סרוגה כמו שלי לא גדולה בגודל רגיל כזה) ויש לו חברה, הבנות עלולות לחשוב עלי שאסור לי חברה או משהו כזה אז בכלל לא ידברו איתי או יצרו איתי קשר? נכון?
    כי פעם אחת ישבתי בשיעור מתמטיקה וישבתי בצד של שולחן של מישהו, והמורה אמר לי שאני יכנס לשולחן וישב רגיל ליד מישהו, השולחנות היחידים שהיו פנויים היו שהילדה הזו יושבת בשלוחן לבד ושולחן אחר שיושבת בו לבד חברה שלה...
    טוב אז אמרתי למורה בסדר שניה ואז הילדה (מהחלום ) שואלת אותי ''מה אסור לך לשבת ליד בנות?'' אמרתי לה ''מה פתאום למה?''
    ועברתי לידה, אחרי שלוש דקות חברה שלה אמרה לי ''אכפת לך לעבור לכאן ויעל (שם בדוי של הילדה מהחלום ) תעבור לידי?''
    אמרתי בסדר כמובן וברור שהתבאסי אחושילינג....כן כן מה אתם חושבים שהסיבה לזה?

סליחה על החפירה ואם אפשר תשובות לשאלות..
    אחי תכתוב נורמלי לא מבינים כלום !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect