|
|
אי אפשר לדעת...
כל אחד והאמונה שלו.
מנהל פורום HaxBall לשעבר.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 31-01-2012 בשעה 21:08.
אלוהים קיים, והוא כל כך טוב שהוא דאג להרוג את כל החוטאים האלו:
reason, u no haz it!
נערך לאחרונה על ידי firya; 01-02-2012 בשעה 01:39.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
לפי האמונה של הדתיים כל היהודים שמתו בשואה הם הרוגי מלכות, כלומר מגיעים אוטומטית לגן עדן לא משנה כמה הם חטאו בחייהם.
משהו שאני לא מבין, כי לפי ההגיון הזה היטלר הוא אדם טוב.
אז גם יהודים שהלשינו הולכים לגן עדן?
בטח היה מכות בגן עדן...
אה שיט, מכות זה רע. יצאו מזה נקי?
פששש יפה, דפקו ת'מערכת...
שמתם לב שכשקורים דברים טובים, אף אחד לא מודה לאלוהים, אבל בכל פעם שקורים דברים רעים, מיד מאשימים את אלוהים?
אתה מנסה להיות רציני??
בן אדם שיוצא מניתוח אחרי 15 שעות ונשאר בחיים: "ישתבח שמו לעד".
ילד נהרג משריפה בבניין: "אלוהים עובד בדרכים נסתרות".
אלוהים לא חוטף קרדיטים לדברים רעים.
הנה משהו מטומטם אתם מציינים כל הזמן. "אלוהים הרג אותם בסבל וייסורים כדי שיגיעו לגן עדן". סבבה, אבל למה? אלוהים הוא זה שייצר את המקומות האלו, והוא זה שקבע את הקרטריונים של כל אחד להגיע אלייהם, אז מה הסיבה להתעלל בהם כשהוא יכול לדאוג שהם יחיו אחלה חיים וכשיגיע זמנם לשלוח אותם לגן עדן?
ג'ים ג'פריז (נשבע לכם שסטנדאפיסטים חכמים בהרבה ממאמינים שיצא לי לראות): "מה כל כך מיסתורי בלהתנהג כמו fucking asshole"??
(אני שונא את הגיוון הזה של עברית, אי אפשר לתרגם דברים בעוצמתיות כזאת)
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אם באמת מעניין אותך תשמע תשיעור הזה:
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?mediaid=9254
קראתי את מה שרשום שם, ובאופן אישי אני חושב שצריך לסטור לך על שהצגת את זה בכלל. זלזול נוראי בכל אחד מהמסכנים שנספו.
אלוהים יצר את כל האסונות
אנחנו האשמים
איפה היה אלוהים במבול ?
הוא יצר הכל שאלה מטופשת איפה הוא היה
תשאל איפה הוא עכשו למה איפה הוא היה
עכשו אתה יודע איפה הוא ? שאתה מתחשבן על דברים שקרו עבר
לא אתה סתם מעוניין לזרוק לאוויר שאלה שמראה כמה קצת אתה חושב
אלוהים אחראי להכל. אלוהים אחראי גם לבני האדם ולמה שהם עושים. בסיפור יציאת מצרים אלוהים השפיע על פרעו כדי שלא ייתן לבני ישראל לצאת ממצרים.
כדי שהוא יוכל לעשות לנו הוקוס פוקוס.
אז אם אלוהים (על פי הספר שלך) יכול להשפיע על אנשים, הוא באופן ישיר אחראי לכל האסונות בעולם. אם מישהו רצח, הוא אשם, הוא היה יכול למנוע את זה. אם ילד חלה בסרטן ומת בייסורים, אלוהים יכל לרפא אותו, אם משפחה נשרפה למוות, נחש מי היה אחראי לשריפה....