אם מישהו פה יודע על מקום [עדיף בארץ ולא משלוחים מחו"ל] שמוכר סיגריות אלקטרוניות + הנוזל עצמו ולא רק פילטרים בכמה שיותר זול אז בבקשה, קישור או מספר טלפון יהיו מאוד מועילים .
אם מישהו פה יודע על מקום [עדיף בארץ ולא משלוחים מחו"ל] שמוכר סיגריות אלקטרוניות + הנוזל עצמו ולא רק פילטרים בכמה שיותר זול אז בבקשה, קישור או מספר טלפון יהיו מאוד מועילים .
|
|
אטרף זה לא יד 2...
אם אתה רוצה יכולים להגיד לך מאיפה לקנות, איפה הכי זול וכ'ו. אסור לסחור פה ומי שימשיך, כנראה שיענש.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אני עדיין צריך תשובה . כמו כן אם יש פה מישהו עם משתמש באיביי שייצור איתי קשר בפרטי .
בשביל מה לך לקנות את השטות הזאת ? בשביל להפסיק לעשן ? בשביל הפוזות ?
עם כל העניין בלהפסיק לעשן, פשוט תפסיק לעשן וזהו בלי לבזבז כסף מיותר מי הצד.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
יש לי משתמש בEBAY , כמו כן אם אתה מעוניין לרכוש סיגריות אלקטרוניות שלח לי הודעה פרטית.
^^
אלה מה בטח בשביל פוזות, 2-3 שימושים וזה יהיה זרוק מתחת למיטה, תקנה אחי שיהיה מזל טוב.
אם אתה קונה את זה כדי לעשן במקומות ציבוריים, כדאי שתוותר עכשיו ותחסוך לך את הכאב ראש. נכון, זה מותר, אבל רבע מאנשים יגידו לך להפסיק לעשן ואז תצטרך להסביר לכל אחד ואחד מהם שזו סיגריה אלקטרונית, ושאר האנשים לא יגידו לך מילה אבל יסתכלו עליך כאילו אתה איזה ערס עבריין.
אפשר להבין מה בדיוק הקטע שלך ולמה אתה מבלבל את השכל כלכך הרבה סתם? אם זה כלכך מעניין אותך אני קונה את זה כי מאז שהפסקתי לעשן אני מוצא את עצמי אוכל יותר ואני לא אוהב את זה, ואני חושב שדבר כזה יכול להיות לי אחלה פתרון לבעיה שאני מוצא את עצמי משועמם בבית ובמקום להדליק סיגריה לוקח איזה משהו לאכול, לראות אם זה תחליף . העיקר להגיד פוזות .
זה לא יעזור לך לא משנה כמה תאמין בזה, אתה צריך פשוט להגביל את עצמך בדברים האלו,
לאכול 3 פעמים ביום גג, לעשות ספורט בעיקר לשחות זה מעולה לריאות, עם הזמן ההרגל יעלם.
LI LA LO
DEALEXTREME
משלוח חינם.. 3 דולר סיגריה דולר אחד ל20 פילטרים