נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 01-02-2012 בשעה 15:57.
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
|
|
אני מכבד את הרצון שלך אני לא פה הרבה זמן אבל אני בקהילה המון זמן .. , ואני יכול להבין ב100% למה אתה מתכוון,אנשים בכללי איבדו את הראש שלהם בתוך כל התחום הזה שנקרא פיקאפ , הם מתרחקים מאוד ממה שפיקאפ אמור להיות , והופכים להיות זומבים של טכניקות ואוננות מנטלית , אני רואה את הטרנד הזה הרבה מאוד זמן ,אבל בגלל שאתה מישהו שכן רואה את הבעיה הזאת, ובכל זאת יש לך איזשהו כח גם אם הוא קטן(ניהול הפורום הזה , וסמכות) , אולי אתה כן יכול להשפיע בצורה כלשהי על ידי כתיבת חוקים ברורים ואכיפה שלהם.. אבל אני יכול להבין למה התייאשת , אז שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר לעשות.
להגיד לכם את האמת אני עוזב בגלל שפתאום הבנתי איזה סוג אנשים באמת מסתובב ב"קהילת הפיקאפ"
וזה לא אנשים שאני מתחבר עליהם בשיט
אני טוב עם נשים, ויש גברים שמקנאים בי ונשים מתחילות איתי ומפלרטטות איתי ושוכובת איתי
ואני ממש נהנה מזה
רק שאני עושה את זה כל-כך לא כמו ש"מקובל" פה... וכל כך לא בדרך חשיבה שהולכת פה
קיצר כל העניין הזה נראה לי ילדותי... כמו שאמרתי כבר... אני אוהב נשים, לא גברים אחרים שאוהבים נשים
שמחתי לעמוד לשרותך
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
אני לא כותב פה הרבה אבל קראתי את התגובות שלך, ובאמת עזרת לי להבין המון דברים. אתה עוד מהאחדים שבאמת יודעים פה משהו.. קצת עצוב.
שאלה רצינית!
זה בגללי?!
כאילו פאק, אחי, הייתי חולה ועייף באותו היום. רציני .
ואל תעזוב. אתה גאון, אני אוהב את מה שאתה כותב, זה מלא חוכמה.
למרות שאתה לא אוהב את כל הדברים של המוטיבציה - אתה נותן לי ולעוד אנשים המון מוטיבציה.
אתה זה הגאונות פה בפורום.
אתה משנה אנשים.
יש פה מלא חנבצים וילדים קטנים, אבל אתה משנה אנשים במה שאתה כותב - לטובה.
ביקורת על מה שהם עושים - זה מעולה. אבל למה לעזוב?
תגיב פה אולי פחות (גם ככה בקושי יש נושאים מעניינים) אבל תגיב איזה פעמיים בשבוע .
WE WILL MISS YOU אם תעזוב. אל תעזוב לגמרי!
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
יאללה עכשיו גם אני סופית עוזב אני יודע שיהיה לכם קשה בלעדיי אבל אני חייב להתקדם בחיים אני רוצה שעוד 20 שנה יהיה לי חברה משלי עם בניין ענק ו-500 עובדים שלי ושעוד 200 שנה אנשים יצטטו משפטים שלי כמו אלברט איינשטיין
אם למישהו יש המלצות למשפטים שיגרמו לילדי פורומים לצטט אותי עוד 100-200 שנה מוזמן לכתוב לי בפרטי או כאן.
Slats Slats Slats...
נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-10-2012 בשעה 17:53.
האוכ' של הקהילה פה זבל , פשוט זבל . על כול בן אדם אחד שאשכרה פותח בנות יש 10 שרק כותבים .
1. הדבר הכי מעצבן זה אנשים שלוקחים את אותם רוטינות חרושות שכול העולם ואחותו פותח איתם ואז באים לבנות אם אותו פתיח חרוש של "מי משקר יותר ..."
, ו"אני צריך מתנה ... " ואז מתפלאים שלא הולך להם אחרי שבאותו היום היו עוד 300 "אמני פיק אפ " אם אותם פתיחים חרושים מהאינטרנט .
(הפעם האחרונה שהייתי בעזריאלי היה שם מעל ל10 אנשים שזהיתי ודיברתי איתם שהם ב"פיק אפ " תנחשו מה הפתיח האהוב אליהם)
2.החוסר יכולת של אנשים להגיע להישגים בעצמם ... ללא שילעסו להם את החומר . במקום להיות 99% בשטח ו1% בפורום אנשים 99% בפורום ו1% בשטח .
שהייתי אפס עם בנות ויצאנו לים להתחיל עם בנות מ6 בבוקר עד 6 בערב בחופש הגדול חרשנו ברמות על ... פחד גישה ? היה לי כאב רגליים פתחנו ביום איזה 100 בנות הפה שלי כבר כאב מלהריץ פתיחים .
כואב לי לראות מה נהיה מהפורום הזה
א מסכים, תמיד יש דם חדש ואנשים טובים
אם משהוא קרא את הספר המשחק הוא יכול להבין איך אנשים נשאבים ומפסיקים לצאת עם בנות ומתרכזים בדברים אחרים
בכל מיקרה אם יש פה אנשים רציניים בגילאי 22 מאזור המרכז אז אני מחפש ווינג
יש אפשרות לשמור על קשר?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בוקר טוב אני הבנתי את זה אחרי כמה חודשים בקהילה הזאת וזה לא רק הפורום הזה ממש לא זה כלללל התחום הזה, משו שאמור להיות טבעי ופשוט הפכו לאיזה משו הזוי ובמקום לעשות מה שגבר צריך לעשות הם מתעסקים בקקה ובסגידה לסניה ובלפתוח סטים בצורה מטרידה (נודר שמהצד זה נראה מטריד)
אולי באמת אתה לא כובע...
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-02-2012 בשעה 01:48.
קראתי הכל.והדבר היחידי שיש לי לומר זה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
אולי זה טיפה ילדותי,מטופש,ולא מספק אבל סורי לא יכולתי להתאפק![]()