המספר הראשון הוא: 3370#*
המספר השני הוא: #06#*
המספר הראשון הוא: 3370#*
המספר השני הוא: #06#*
".It always seems Impossible until it's done"
|
|
ואוו תודה מאיפה השגתה את זה ?!
פרשתי היה טוב ושיהיה טוב,
צריך חודש וותק בשביל לנהל
ואוו מגניב אני ינסה תראשון מתישהו.![]()
מנהל פורום HaxBall לשעבר.
זה לא עובד בכלל...
זה עוד אחד מהשטויות פייסבוק
בברכה,
חגי.
הראשון לא עובד, השני כן.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
הראשון לא עובד ולא יעבוד
זה עבד אולי לפני 10 שנים
לגבי השני:
1. אין מה לעשות עם המספר הסידורי של המכשיר כלכך. ברגע שאתה מתקשר למוקד התמיכה במידת הצורך יגידו לך להקיש #06#*. ואני שוב מזכיר - במידת הצורך. אין פה מה להסתיר, זה לא עוזר לך בדרך כלשהי, מה גם ש"תודיעו שהטלפון נגנב וזה המספר הסידורי" חארטה, המערכות שם חכמות הרבה מעבר למה שנראה לאנשים. המערכת יודעת באיזה מכשיר הסים של הלקוח כולל המספר הסידורי, הדגם, הגרסאת תוכנה שמותקנת במכשיר ולעיתים אפילו הצבע שלו חח
2. אין כלכך דרך "לחסום" מכשיר במידה והוא אבד, רק אם מישהו מצא אותו ולא הוציא את הסים (מה שלא סביר) במקרה כזה חברת הסלולר תוכל לנעול את המכשיר מרחוק אבל אין דבר שלא ניתן לפריצה :]
אף אחד גם לא מסתיר 144, זה רשום באינטרנט בכל חור ואפילו באתרים של החברות עצמן :\
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
במכשירים הישנים זה לא היה ככה פעם.
היה אפשרות עם קוד כלשהו במכשיר ישן לערוך את המספר של השיחות חירום כגון : 100, 101, 102.
שאילו שיחות חינם ואפשרות לערוך אותם במכשיר עם קוד כלשהו, לערוך למספר שאתה בוחר ואז להתקשר למספר כלשהו בחינם, וזה היה מופיע כשיחת חירום.
אני זוכר לפני כמה שנים שזה היה עובד והיום אני לא יודע.
כן בדקתי אצלי על ה GALAXY הדבר היחיד שעובד אצלי זה רק המספר סידורי
".It always seems Impossible until it's done"
^^
כמה שאתה צודק![]()
פרשתי היה טוב ושיהיה טוב,
צריך חודש וותק בשביל לנהל