שפת גוף נכונה
מחקרים מראים שתקשורת בין אישית מורכבת באופן הבא:
שפת גוף 55% , טון דיבור 38% , תוכן הדברים 7% , אז איך זה בעצם משפיע עלינו?
כאשר אתה ניגש לבחורה , ומתחיל לדבר איתה , במידה ואתה לחוץ , מהסס , מרגיש לא בנוח
או כל דבר אחר , לא משנה מה תגיד , הבחורה שמולך תרגיש את זה , וחלון ההזדמנויות שלך איתה יסגר.
שפת גוף , במיוחד בנושא של אומנות הפיתוי , הוא לדעתי הדבר שמשפיע הכי הרבה על סיכויי ההצלחה שלך עם נשים.
שפת גוף חיובית , בטוחה , רגועה , שמשדרת עוצמה , תמשוך אלייך אנשים , לא משנה על מה אתה מדבר , תחשוב על זה בצורה כזאת:
יצא לך להיות בסביבה של מישהו , שלא משנה כמה שטויות הוא מדבר , אנשים עדיין אוכלים כל מה שהוא אומר עם כפית , ואז מבקשים עוד?
זה כוחה של שפת הגוף , וטון דיבור נכון , לא משנה על מה תדבר , ברגע שתדע לשדר , מעבר למילים , את מה שתרצה , התוצאות יהיו מדהימות מעבר לכל ציפיה שקיימת אצלך כרגע בראש.
נוכחות מינית – אולי אחד הכלים המעניינים ביותר , כאשר אתה משדר , בלי לדבר , נוכחות מינית חזקה , המשיכה של נשים אלייך היא מדהימה , הנה כמה חוקים, שיעזרו לך למקסם את הנוכחות המינית שלך.
פחות זה יותר- זוז רק כשאתה באמת צריך , ותגיב בדיליי
- תאט את התנועות שלך , כאילו אתה זז מתחת למים
- התנועה שלך צריכה להיות ברורה , ואתה צריך לזוז עם מטרה
שדרג את הנוכחות שלך- האמן בתוך עצמך שאתה מחזה לצפות בו
- משוך תשומת לב לכל צעד שלך בעזרת קשר עין חזק , ודיליי בתגובות שלך
- תמיד תיראה כאילו יותר נוח לך מהסובבים אותך , תישען אחורה כשאתה עומד, ושחרר את הידיים שלך כשאתה יושב . שדר כאילו אתה לא מודאג מכלום , אתה לא צריך ולא רוצה שום דבר.
שליטה עצמית ואיפוק - כאשר אתה מראה שליטה עצמית , אתה מצהיר הצהרה , אני לא כמו האחרים
שליטה עצמית היא דבר הכרחי כאשר אתה ניגש לבחורות , אי אפשר לצפות את ההתנהגות של הבחורה ולפעמים היא מנסה לשחק איתך , ולבדוק אותך , ועלייך לדעת להיות מוכן למקרים כאלה.
התגובות הרגועות והמאופקות ביותר הם גם הטובות ביותר
תאר לעצמך סיטואציה , אתה ניגש לשולחן שבו יושבות 2 בחורות יפייפות , אתה שואל שאלה
ואז אחת מהם מסובבת את הראש אלייך , לאט , ואומרת:
למה אתה מדבר אלינו?!
בחור רגיל היה בורח ומתחבא , או אומר משהו מפגר , אבל לא אנחנו ..
התגובה המושלמת בסיטואציה כזאת היא , פשוט לחייך , להרים את הגבות ולקחת את הראש קצת אחורה , ממש כמו שהיית עושה עם ילד בן 4 היה מעליב אותך ואומר שהוא רוצה להרביץ לך , ואז תגיב בקול רגוע , "יש לך הרבה ביטחון , אני אוהב את זה" ,
שום דבר לא מרגש אותך.
כוחו של חיוך – לא אחד מהחיוכים המפחידים האלה , חיוך של אני יודע מה אני עושה , אי אפשר לערער אותי , כאשר אין לי מה להגיד אני תמיד העדיף לחייך ולהסתכל על כולם כאילו אני מבין משהו שהם לא מבינים , אנשים משתגעים מזה , ומנסים לפענח אותך , ובנות משתגעות מזה במיוחד , התאמן על החיוך שלך , ובנות יפלו לרגלייך
האט – אל תדבר כזה מהר , כשבחורה שואלת אותך שאלה , קח שנייה או שתיים לפני שאתה מגיב , תזרוק את החיוך שדיברנו עליו קודם , כאילו הם שאלו אותך איזה שאלה מלוכלכת .
שמור על שפת גוף פתוחה , אל תשב בצורה סגורה , הראה שנוח לך , האט את התנועות והתגובות שלך , זוז עם מטרה , כל אלה יאפשרו לך להגיע לתוצאות מדהימות , תתאמן מול המראה על שפת הגוף שלך כאשר אתה מדבר , יושב , או כל סיטואציה אחרת , שפת גוף נכונה היא כח אמיתי שאי אפשר לעמוד בפניו.