לאחר שבועיים של עבודה ושל סבלנות, הצלחתי סוף סוף להפעיל את סירי באייפון 4 ללא תקלות. וגם ללא פרוקסי !
מישהו פה גם הצליח?![]()
לאחר שבועיים של עבודה ושל סבלנות, הצלחתי סוף סוף להפעיל את סירי באייפון 4 ללא תקלות. וגם ללא פרוקסי !
מישהו פה גם הצליח?![]()
|
|
אחי לא הצלחתי עשית מ spire?
לא איזה ספייר איזה אבטיח, אני מדבר על דרך בלי פרוקסי חחח רוצים אני אעלה תמונות להוכיח לכם
תוכל להסביר איך עושים ראיתי פה איזה מדריך הרס לי תאייפון הייתי צריך לעשות ריסיטביג
בינתיים אני לא יכול לפרסם את זה, אני אחכה עוד קצת אוודא שהכל תקין ושאין בעיות ואז אני אפרסם.
נערך לאחרונה על ידי chrisamar; 04-02-2012 בשעה 16:57.
נערך לאחרונה על ידי -LioR-; 04-02-2012 בשעה 20:11.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
מה הקטע עם הכותרת כל פעם שאני עושה נושא האחראי מתחיל לחפור ולאיים עם הקטע, חלאס אל תשגעו. תזרמו קצת. מקסימום תשנה את הכותרת מה הבעיה? למה להזהיר ולאיים? תירגעו וקצת פרופורציה...יאלה עכשיו בטח תתנו לי באן. (כרגיל,,,,)
נותנים לכם לנהל ואז תופסים מזה ומתחילים להעיף משתמשים, ד"א אני פה עוד מלפניך, אז אם כבר תכבד אותי קצת
ושאתה תבין, טכנית- אני זה שעשיתי את כל הצעדים עד שהצליחה לעבוד הסירי הזאת. בפועל, אני לא המצאתי את השיטה אלא לקחתי אותה ממקור כלשהו (אתר).
מדובר על טוויק שמורידים מסידיה, לאחר מכן מתקינים CRT ומתחילים לחגוג. וזה בלי פרוקסי ובלי ספייר. וכן זה לא מזויף , סירי המלאה.
נערך לאחרונה על ידי chrisamar; 04-02-2012 בשעה 23:33.
http://www.iphonestuffs4u.com/how-to...without-proxy/
בעיה להביא אתר?
מעולם לא נתנו לך כאן באן על דברים כאלה, יישם את הדברים שכתבת בעצמך - תרגע ותכנס לפורפורציות.
יש כאן חוקים שנועדו לשמור על סדר ואחידות של האשכולות, כגון חוק התיוג.
זה נועד על מנת שלכולנו יהיה נוח ומידע מקדים על תוכן האשכול. לא משנה מי פה לפני מי, מגיע לך הרבה כבוד אבל אתה לא מעל החוקים. המנהל ערך את הכותרת וסה"כ העיר לך על מנת שלהבא תמנע ממנו את העיסוק המיותר בכותרת שלך. הוא עשה את זה בדרך עדינה והעיר ברכות. לא קיבלת אזהרה ובוודאי שלא באן.
מקווה שהובנתי כראוי,
המשך שבוע מהנה של גלישה מרתקת בפורום![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
חחחחחחחח אם זה היה פייסבוק הייתי נותן לך לייקחח לא משנה
![]()