ישששששש הבנתי איך פורצים סטימים פרצתי כבר שתי סטימים תוך חצי שעההה ישש כמה רציתי את זה
ישששששש הבנתי איך פורצים סטימים פרצתי כבר שתי סטימים תוך חצי שעההה ישש כמה רציתי את זה
|
|
בעזרת איזה תוכנה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
עם אותה תוכנה ויששששש הצלחתי גם להפעיל עם הקאפצ'ה אני פשוט גאוןןןןןןןןןןןןןןן חחחח ישששששששששששש לא האמנתי שאני יצליח כאלו דברים לבד
יש מצב אתה פורץ לי אני יתן לך נק'.
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
נחמד שהצלחת, אחרי שמבינים את בסיס הפריצה הכל פשוט.
השתמשת בקאפצ'ה קילר?? אם כן באיזה הגדרות בסוף השתמשת כדי שהוא יזהה?
אחי למי שעוזר לי באשכול עם הקאפצ'ה פה אני ילמד אותו לפרוץ בלי קאפצ'ה שזה גם בן זונה וככה פרצתי תמשתמשים רק הקטע בלי קאפצ'ה שצריך לעשות הפסקות או רשימה ממש גדולה של פרוקסי טוב כי אחרי פעמיים שזה מנסה בכל פרוקסי זה מבקש קאפצ'ה אבל עם יש לך רשימה ארוכה וטובה עד שזה יסיים אותה פעמיים ויתחיל מההתחלה הקאפצ'ה תעבור אבל אני מעדיף לדעת עם קאפצ'ה קיצר כנס לאשכול שלי עם תעזור לי תקבל הסבר
חחחחח אני הסברתי לך את הקטע עם הפרוקסי ועם הקאפצ'ה שמופיעה ונעלמת אבל אני יודע בדיוק כמוך ככה שאני לא יכול ממש לעזור לך אבל אני אשמח אם תסביר לי איך הצלחת בסוף
אחי לא הבנת הכול אצלי עובד פיקס רק בא לי להפעיל את זה עם קאפצ'ה והתמונה לא יוצאת לי ברורה מבין ואני צריך שמישהו יעזור לי לסדר תהגדרות שזה יקלוט תתמונה ואחי אני או שמביא תמדריך למי שעוזר לי עם התמונת קאפצ'ה או שמוכר בעד דברים כמו כסף בפייפל כסף אמיתי נקודות צ'יפים בפוקר או דברים מעניינים
אז איך פרצת לסטים אם לא פיענחת את הקאפצ'ה?
אחי אפשר גם בלי קאפצ'ה אבל אחרי שזה מנסה כל פרוקסי פעמיים זה מפסיק לסרוק כי מתחילה הקאפצ'ה מבין אבל אצלי יש רשימה של 1600 פרוקסים טובים ומהירים ועד שזה מסיים אותם נגמרת הקאפצ'ה כי לוקח לה בערך חצי שעה להעלם מהפרוקסי אבל אני מעדיף ללמוד לפענח תקאפצ'ה כדי לא להסתבך בעתיד