קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה| יצירת קבוצה רווחית בפייסבוק
    על ידי orrie.r בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-01-2011, 09:45
  2. צריך עזרה קטנה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 21:31
  3. צריך עזרה בתספורת
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 22:43
  4. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:01
  5. צריך עזרה...
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

צריך עזרה בסיטואציה עם בחורה - כרגע בפייסבוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל צריך עזרה בסיטואציה עם בחורה - כרגע בפייסבוק

אהלן. אני חדש פה. אני אספר קצת על עצמי קודם.
    אני בן 24. מאז התיכון, הקטע עם בחורות היה בא לי בתקופות. תקופות שאני מזיין מלא, ותקופות שאין לי כלום.
    לאט לאט הבנתי איזה ווייב אני צריך לשדר. למדתי איך לעשות את זה, אבל עדיין יש פעמים שזה הולך ויש שלא.
    רוב המשחק שלי קורה כשאני לבד. הכי הרבה בתחנות אוטובוס ובאוטובוס עצמו/ברחוב, ולפעמים בפאבים.
    אני לא מחפש זיונים. היו לי כבר תקופות כאלה. אני מחפש משהו רציני.

הגיע שלב שהחלטתי להפסיק להיות נתון לחסדי הקארמה, ולהבין מה קורה שם בפנים. אני קורא הרבה מאמרים, אבל אני לגמרי טובע בתוך המגוון העצום הזה (יש דברים שאני כבר יודע, יש דברים שלא מעניינים אותי).
    זאת הסיטואציה שלי:

אני סטודנט במכללה, וזה מבנה קטן מאוד, כולם מכירים את כולם.
    לפני כמה ימים, הלכתי במסדרון וראיתי ידידה מהמכללה יושבת עם עוד מישהי שאני לא מכיר. HB8, שיער שטני.
    הייתה שם עוד ידידה שלי, והמזכירה שאותה אני מכיר טוב.
    זרקתי איזה מילה ל-2 הידידות. התיישבתי. ישר נתתי לבחורה תשומת לב. "מי את?".
    היא אומרת לי איך קוראים לה, ואנחנו זורמים לדבר על כל מיני דברים. לא זוכר את התמליל של השיחה.
    לפעמים השיחה נתקעת, לפעמים היא עוברת לדבר עם הידידה ואני עם אנשים אחרים שעוברים במסדרון.
    אני מנסה להחיות את השיחה, קצת מצליח וקצת לא.
    מבחינת סימני עניין - היא שאלה אותי איך קוראים לי אחרי כמה דקות שיחה (עניין אותה). היא השקיעה בשיחה בלי ספק. אבל שפת הגוף שלה הייתה נינוחה לחלוטין, לא לכאן ולא לכאן.
    ראיתי שכולם נכנסו לשיעור ונשארתי עוד קצת. אמרתי לעצמי שאני חייב לבקש ממנה מספר. אבל משהו עצר אותי - יש מסביבי עוד 3 בחורות שאני מכיר, וגם היא מכירה. אז הפחד מדחייה התגבר.
    בזמן שאני מנסה לשכנע את עצמי לבקש ממנה מספר, אני יושב ושותק, או אומר כמה מילים בודדות, לא משהו מועיל. מה גם שאני מרגיש שלא ייצרתי מספיק משיכה. בשלב מסויים ויתרתי ונכנסתי לשיעור.
    אחרי שיצאתי מהשיעור היא עדיין הייתה שם. אבל המצב היה זהה, ככה שהפחד מדחייה נשאר אותו דבר.
    היא אמרה ביי לכולם ויצאה מהמבנה. חשבתי ללכת אחריה ולדבר איתה בחוץ. אבל הרגשתי שאם אני אעשה את זה אני אציג את עצמי כנחות ממנה (אני רודף אחריה, לבקש ממנה מספר בשקט, שאף אחד לא יהיה מסביב...)
    באותו לילה חיפשתי אותה בפייסבוק (פעם ראשונה שאני מחפש מישהי בפייסבוק בקטע כזה אגב). שלחתי לה בקשת חברות והודעה- "hey ya".
    אחרי יומיים היא אישרה אותי ורשמה לי "yoyo sup?" (אני במוזיקה שחורה, היא יודעת את זה).
    אני רושם לה:
    chillin
    its funny, everyone who talks to me at the first couple of times gotta drop that "yoyo sup".
    whatchu been up to?

לא ענתה לי מאז.
    אני יכול לרשום לה משהו. אבל אני רוצה להרגיש שאני יודע מה אני עושה. בד"כ אני מאלתר ו60% מהפעמים זה עובד. אבל בשאר ני יוצא סתם מוזר. אני לא רוצה לפספס את זה איתה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי דעתי הלא מקצועית (אני לא מהמומחים בפורום) אני מניח שדחקת אותה לפינה זתאומרת נפלת עלייה עם יותר מדיי אינפורמציה במה שרשמת לה בפייסבוק לא היה לה מה לענות לך לפי דעתי תשלח לה הודעה ותחליף נושא

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

לא חושב, זה בסה"כ תשובה שלי ושאלה "מה קורה איתך". מחכה לעוד תגובות

ציטוט נכתב במקור על ידי bob_marley צפיה בהודעה
    אהלן. אני חדש פה. אני אספר קצת על עצמי קודם.
    אני בן 24. מאז התיכון, הקטע עם בחורות היה בא לי בתקופות. תקופות שאני מזיין מלא, ותקופות שאין לי כלום.
    לאט לאט הבנתי איזה ווייב אני צריך לשדר. למדתי איך לעשות את זה, אבל עדיין יש פעמים שזה הולך ויש שלא.
    רוב המשחק שלי קורה כשאני לבד. הכי הרבה בתחנות אוטובוס ובאוטובוס עצמו/ברחוב, ולפעמים בפאבים.
    אני לא מחפש זיונים. היו לי כבר תקופות כאלה. אני מחפש משהו רציני.

הגיע שלב שהחלטתי להפסיק להיות נתון לחסדי הקארמה, ולהבין מה קורה שם בפנים. אני קורא הרבה מאמרים, אבל אני לגמרי טובע בתוך המגוון העצום הזה (יש דברים שאני כבר יודע, יש דברים שלא מעניינים אותי).
    זאת הסיטואציה שלי:

אני סטודנט במכללה, וזה מבנה קטן מאוד, כולם מכירים את כולם.
    לפני כמה ימים, הלכתי במסדרון וראיתי ידידה מהמכללה יושבת עם עוד מישהי שאני לא מכיר. HB8, שיער שטני.
    הייתה שם עוד ידידה שלי, והמזכירה שאותה אני מכיר טוב.
    זרקתי איזה מילה ל-2 הידידות. התיישבתי. ישר נתתי לבחורה תשומת לב. "מי את?".
    היא אומרת לי איך קוראים לה, ואנחנו זורמים לדבר על כל מיני דברים. לא זוכר את התמליל של השיחה.
    לפעמים השיחה נתקעת, לפעמים היא עוברת לדבר עם הידידה ואני עם אנשים אחרים שעוברים במסדרון.
    אני מנסה להחיות את השיחה, קצת מצליח וקצת לא.
    מבחינת סימני עניין - היא שאלה אותי איך קוראים לי אחרי כמה דקות שיחה (עניין אותה). היא השקיעה בשיחה בלי ספק. אבל שפת הגוף שלה הייתה נינוחה לחלוטין, לא לכאן ולא לכאן.
    ראיתי שכולם נכנסו לשיעור ונשארתי עוד קצת. אמרתי לעצמי שאני חייב לבקש ממנה מספר. אבל משהו עצר אותי - יש מסביבי עוד 3 בחורות שאני מכיר, וגם היא מכירה. אז הפחד מדחייה התגבר.
    בזמן שאני מנסה לשכנע את עצמי לבקש ממנה מספר, אני יושב ושותק, או אומר כמה מילים בודדות, לא משהו מועיל. מה גם שאני מרגיש שלא ייצרתי מספיק משיכה. בשלב מסויים ויתרתי ונכנסתי לשיעור.
    אחרי שיצאתי מהשיעור היא עדיין הייתה שם. אבל המצב היה זהה, ככה שהפחד מדחייה נשאר אותו דבר.
    היא אמרה ביי לכולם ויצאה מהמבנה. חשבתי ללכת אחריה ולדבר איתה בחוץ. אבל הרגשתי שאם אני אעשה את זה אני אציג את עצמי כנחות ממנה (אני רודף אחריה, לבקש ממנה מספר בשקט, שאף אחד לא יהיה מסביב...)
    באותו לילה חיפשתי אותה בפייסבוק (פעם ראשונה שאני מחפש מישהי בפייסבוק בקטע כזה אגב). שלחתי לה בקשת חברות והודעה- "hey ya".
    אחרי יומיים היא אישרה אותי ורשמה לי "yoyo sup?" (אני במוזיקה שחורה, היא יודעת את זה).
    אני רושם לה:
    chillin
    its funny, everyone who talks to me at the first couple of times gotta drop that "yoyo sup".
    whatchu been up to?

לא ענתה לי מאז.
    אני יכול לרשום לה משהו. אבל אני רוצה להרגיש שאני יודע מה אני עושה. בד"כ אני מאלתר ו60% מהפעמים זה עובד. אבל בשאר ני יוצא סתם מוזר. אני לא רוצה לפספס את זה איתה.
    הפתיח היה מצויין , ולפי מה שאני מבין השיחה הייתה יבשה ושגרתית(בתור אחד שקורא מאמרים אתה אמור לדעת כמה "טריקים") , אתה חייב לזכור שרושם ראשוני הוא חשוב ביותר וככה היא זוכרת אותך , לפי מה שנראה הרושם הראשוני שלך ממך הוא שאתה בחור רגיל , שזה לא רע , אבל לא מה שאתה רוצה , עכשיו תקרא מה שסימנתי לך,אלו היו רגעים קריטיים ובשניהם פישלת , כלומר שם היה הזדמנות לקבוע רושם ראשוני מצויין , ובמקום זה קיבלת ראשם ראשוני לא משהו.
    אחר כך עשית את הדבר הכי קל , והוספת אותה לפייסבוק , היא קצת זרמה , אבל בתאכלס אני די בטוח שאתה לא כל כך מעניין אותך והיא ענתה כדי להיות נחמדה , יכול להיות שתוכל ליצור בסופו של דבר איזשהי משיכה דרך הפייסבוק אני פשוט חושב שהסיכויים לא גבוהים במיוחד.
    מה שאתה צריך לעשות הוא לא לשלוח עוד הודעה בשום פנים באופן , תחכה שהיא תענה ועם היא לא עונה , כשתראה אותה שוב , תנסה לפתוח מחדש ולהיכנס בה בקצת הארד קור פיקאפ , פתיח חמוד , להבליט את עצמך , ולנסות לקחת מספר כמו שצריך בלי שום פחד , אולי הדעה שלה לגבייך תשתנה למרות שאתה לא בטוח בזה בכלל , אבל דברים קורים.
    תלמד להבא , כשאתה מרגיש שאתה רוצה לעשות משהו תעשה , ותזכור שכל העניין בפיק אפ הוא להבליט אותך משאר הזכרים , ואתה לא עשית את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ומה עם לייצר משיכה קודם כל?
    אם אני מרגיש שלא עשיתי את זה מספיק, עדיין כדאי לי לבקש מספר?

במידה ואתה חייב לעוף וחושש שלא תיפגשו בזמן הקרוב , אז כן לקחת מספר , זה שאלה של ביטחון עצמי לפעמים לא נוצר מספיק משיכה אבל הבחורה רואה שאתה מפגין ביטחון עצמי וזה כשלעצמו מסקרן אותה , והיא נותנת מספר , אחר כך העבודה שלך היא לעשות שיחת טלפון מוצלחת שתוביל לפגישה 1 על 1 בסופו של דבר, מה שאני אומר ..ביטחון עצמי הוא לפני הכל , זה מדבק , זה מושך, אל תחשוב יותר מידי .

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

קול. איפה אני יכול למצוא קצת חומר על טלפונים? זה אחד הדברים הבודדים שהיה לי קשה למצוא.
    ראיתי פרק בספר של מיסטרי, הייתי רוצה לקרוא מעוד מקורות.
    כמו בשאר הדברים, כרגע אני מאלתר בשלב הזה, לפעמים הולך ולפעמים לא.

נ.ב.
    איפה נמצאת אפשרות חיפוש בפורום?
    אני רואה אפשרות חיפוש בכל אטרף למעלה. לא מצאתי כזאת רק של הפורום

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי bob_marley צפיה בהודעה
    קול. איפה אני יכול למצוא קצת חומר על טלפונים? זה אחד הדברים הבודדים שהיה לי קשה למצוא.
    ראיתי פרק בספר של מיסטרי, הייתי רוצה לקרוא מעוד מקורות.
    כמו בשאר הדברים, כרגע אני מאלתר בשלב הזה, לפעמים הולך ולפעמים לא.

נ.ב.
    איפה נמצאת אפשרות חיפוש בפורום?
    אני רואה אפשרות חיפוש בכל אטרף למעלה. לא מצאתי כזאת רק של הפורום
    http://www.iatraf.co.il/search.php?s...st&forumchoice[]=708
    ".It always seems Impossible until it's done"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect