תגידו מה לדעתכם צריך לעשות איתו?
כל מה שעושים איתו עכשיו זה לדעתי שטויות אבל ממש זה סתם מבזבז את הזמן בכל אירוע
לדעתי או שצריכים שהוא יפרוש או שיעשו ממנו משהו קצת יותר רציני ולתת לו קרבות מול מתאבקים מעניינים ולא כל הפחים שהוא מנצח בדקה
תגידו מה לדעתכם צריך לעשות איתו?
כל מה שעושים איתו עכשיו זה לדעתי שטויות אבל ממש זה סתם מבזבז את הזמן בכל אירוע
לדעתי או שצריכים שהוא יפרוש או שיעשו ממנו משהו קצת יותר רציני ולתת לו קרבות מול מתאבקים מעניינים ולא כל הפחים שהוא מנצח בדקה
|
|
אני אוהב את הגימיק שלו דווקא, הוא רוקד טוב XD
הוא יכול לקחת תואר בקלות אם יקדמו אותו לזה,
למרות שאני אפילו חושב שמקדמים אותו יותר מידי, לפני חודשיים הוא אשכרה היה רוקי בNXT ועכשיו הוא מנצח את דרו מקינטייר.
עוד גימיק בדיחה לילדים...זה נדיר היום שיוצרים גימיק שלא קושרים לPG.
רק לראות אותו שנייה אני מעביר, שלא לדבר על המשחק המכור שהוא בא מנצח בכמה שניות והולך.
אני ממש לא אוהב אותו הוא כל הזמן יוצא בריקודים ובכמה שניות הוא מנצח כל אחד ובאמת זה מבזבז את האירוע
מה לדעתכם אבל צריך לעשות איתו?
לפטר אותו..מהגימיק הילדותי שלו אין דרך חזרה..
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
לפי דעתי זה דווקא שינוי מרענן לראות אותו מתאבק ולא לראות קרב משעמם של big show והוא נתן משהו אחר שלא היה הרבה זמן אני חושב שעם יעשו גם פויד מעניין זה בכלל יהיה קטלני אל תשכחו זה ספורט בידורי![]()
באמת שנמאס מהכותבים האלה כבר.
במקום לקחת אותו, ולעשות ממנו מיין אוונטר, הורסים אותו בדיוק כמו שהרסו את קאלי.
פשוט בושה.
לדעתי לאט לאט מקדמים אותו למצב שהוא יתחרה ויהיה מועמד לאליפות.
ספוילר:
אין לו הפסדים מאז שהוא חזר,סתם גימיק הוא נהיה יותר סופרמן מסינה כבר..
כל פעם מביאים מתאבק, עושים אותו הכי חזק...שוכחים מהגימיק הקודם ומה שעשה לפני כאילו אנחנו אידיוטים..הוא יכול להיות סנטינה בפעם אחד ואז אחרי כמה חודשים חזור להיות רנדי הארטון. אני שונא הרבה דברים בWWE וזה אחד הדברים המסריחים שאני לא אוהב שעושים בו.
אבל אין מה לעשות קשה לוותר על אירגון שאתה כל כל אוהב/אהבתה אז רואים את מה שאפשר. כשHHH בזירה אני פשוט זונח את הPG-הבן אדם לא יכול להתלבש על הדבר הזה שקוראים לו PG! אני לא מבין איך הוא לא מתגעגע לימים של הברוטליות, הבלאגן, הצורת התבטאות בזירה כשהיא לא מוגבלת בגלל הPG.
הם מכניסים כל אחד גם ברויאל ראמבל נגיד שאחד נכנס הוא מתחיל להרביץ לכולם וכאילו לכולם הוא מבריץ כאילו באים עם תרגילים וזה