אני עכשיו התחלתי להעלות (הרבה קבצים) ל ShareFlare
אשמח עם תביאו לי פורומים בחו"ל לפרסם בהם.
אני עכשיו התחלתי להעלות (הרבה קבצים) ל ShareFlare
אשמח עם תביאו לי פורומים בחו"ל לפרסם בהם.
|
|
לפי דעתי ממש תפתח אתר כמו הורדות נט בזמנו הם לדעתי עשו מלא כסף
יש הרבה פורומים בחול אבל אני כבר אומר לך שרק באיזה 15 באמת יש תנועה די טובה.
אם אתה רוצה אני ישלח לך רשימה בפרטי...
שמע יש כמה אתרים שעומדים עכשיו שיהיה לך קשה להתחרה בהם.. גם שיש עכשיו את זיר"ה שיכולה לתבוע את האמאמא שלך ולסגור את האתר זה יהיה סתם בזבוז של כסף וזמן
ויעלה כסף לקנות איכסון עיצוב ושמשהו יבנה מערכת לאתר וכל זה בסוף יצא כלום..
כל מי שאמר "שלח לי בבקשה" בפעם הבאה יקבל אזהרה ! (חוק16)
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
אין לו סכוי לתקרב ל 0.10 מ TOPDOWN
וגם אל תפתח אחי לא שווה לתסכן עכשיו זירה יוצאים חזק על האתרים האלה סגרו גם את MYTUBE וכול השרשרת אתרים הזאת.
אגב 200 שקל בחודש? חחחחחח אם תתאחסן בחול עם אחסון בשקל 40 איטי כמו הורדות נט שהיה
אם תרצה לתאחסן בארץ יעלה לך לפחות 500 שקל בחודש על שרת תצטרך גם שרת בשביל לעלות תקבצים..
נערך לאחרונה על ידי ReFreSH; 07-02-2012 בשעה 22:22.
תפסיק לדבר שטויות אני מאחסן עשרות אתרים בsecurehost וזה עולה לי 30 בחודש... ושרת לא צריך בשביל להעלות קבצים זה כל הקאצ'
עושים את זה בצורה הכי פשוטה או דרך b!t.ly או דרך אתרים כמו letitbit...
חאלס הייתי מתעסק באתרים והיה לי אין ספור אתרים שהקמתי והגעתי לעשרות אלפי כניסות ביום אז תפסיקו לחשוב שאתם מבינים...
בוא נסכם ככה,עם אתה בן אדם שיודע לקדם אתר ויודע לבצע אופטימיזציה ויש לך מאיפה להוציא קישורים,האתר שלך יכול להכניס לך אחלה כסף גם מBLOGGER
ואת התגובה שלך למעלה אני יסכם במשפט הבא "יש דברים נסתרים... לא נבין לא נדע... נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה.. " עם לא הבנת למה אני מתכוון במשפט אז לא נורא אבל רק שתדע שיש דברים ששום דבר לא יעזור לך לדעת![]()
נערך לאחרונה על ידי sapirt5; 07-02-2012 בשעה 22:43.