כן אני כן![]()
|
|
נכון.
מי שיותר מידי נכנס לסרטים המצוירים ואז מראים לו את כל הבולשיט על החייזרים (כל הסרטונים על חלליות מעופפות וכאלה). יהיה לו קצת קשה לצאת מזה.
אפשר להבין אותם.
אבל מה שאני לא מבין זה איך כל הסרטונים על חייזרים הם בדיוק כמו בסרטים. אנשים ירוקים. חלליות עגולות מעופפות.
אני לא התפלה אם תהיה יום אחד פלישה לכדור הארץ ואז תום וג'רי יצילו את כולם. חחחח....
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר
אז אמנון יצחק שטף לך את המוח יותר מידי, אתה יודע מה זה 22^10 גלקסיות? זה בערך 220,000,000,000 גלקסיות, בכל אחת יש כמה מאות מליארדי כוכבים? זה כבר בערך 220,000,000,000,000,000,000,000 כוכבים, יש בערך 3-4 כוכבי לכת מסביב לכל אחד בממוצע? זה 880,000,000,000,000,000,000,000 כוכבי לכת פחות או יותר, ואתה רוצה להגיד לי שרק ב1 מהם יש חיים? (לא בטוח שצדקתי בחישובים, זה נראה לי אמור להיות גדול אפילו יותר)
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 08-02-2012 בשעה 01:10.
אבל גם התנ"ך הוא אגדות ומשלים,
גם בתנ"ך יש את מעמד הר סיני שכל עם ישראל צפה באלוהים.
יש יותר מ-100 מיליון דיווחים על חיזרים מכל מקום אפשרי בעולם,
העניין בסרט שאני הבאתי, שזה לא סתם אנשים, זה טייסים,
וזה קצינים בכירים וזה שר ההגנה האמריקאי.
זה לא אנשים שיגידו סתם.
חוץ מזה, יש דברים מטורפים,
תחפש בגוגל תאורית האסטרונאוט הקדום.
במקום לצחוק ולזלזל,
אתה יכול להתחיל לחקור.
בדיוק כמו שאתה מצפה מאתאיסטים לחקור את הדת לפני שהם מדברים.
One Shot - One Kill
אני מאמין שיש מיליוני כוכבים שיתכן חיים עליהם , רק שאני לא מאמין שיש בהם יצורים חיים
Welcome back Carvajal ♥
גילו לא מזמן כוכב שדומה ממש לכדור הארץ עם מערכת שמש והכל,
רק שהוא במרחק מטורף מפה..אני מאמין שיש שם חיים
חיים מחוץ לכדור הארץ יש בטוח השאלה אם הם יחשפו את עצמם אלינו
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
אני לא יודעת וזה גם לא ממש מעניין אותי אם יש ..
והיהדות לא סותרת את זה שאולי יש חיים מחוץ לכדור הארץ ..
להפך , יש רבנים שמאמינים בזה
לא ..
אין חייזרים ולא היו חייזרים !
מאמין
".It always seems Impossible until it's done"
נראה לך שמשעמם לי בחיים סתם לכתוב תגובות???
ליפני שאני כותב אני חושב. וראיתי את כל הבילבולי שכל האלה בעיון. וזה נשאר בילבולי שכל.
כל אחד שרואה איזה מסוק לא במקום וזה נהפך לחייזר. בייחוד במילחמות. שם יש הרבה הזיות וכל מיני דברים כמו שאריות של ג'יפ שזה נהפך לשאריות של חללית עגולה שהמציא וול דיסני.
די עם השטויות.
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר
חחחחחחחח....
נראה לך שאני שומע את אמנון יצחק? עם כל הכבוד שלו אבל הוא לא מעניין אותי. הוא אדם צדיק ומאוד חכם אבל הם לא האנשים שמהם אני שואב ידע.
אני שואב ידע מספרים ומלימודים ומהשתלמויות.
ואתה יכל להתחיל לחפש בכל הגלקסיות שלך. ונראה אם תמצא משהו. ניפגש בגילגול הבא. חחח...
חיפוש נעים![]()
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך