נכתב במקור על ידי ShiNx אז אתה אומר לשנוא גרמנים לנצח? גרמנים כן לעומת זאת גרמניות... סיפור שונה לגמרי
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי ExcluSive אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני ולהוסיף מגן דוד מיוחד למטה, קטלני ביותר גם רעיון..
הוא רוצה לעשות קעקוע זכר לשואה!!!!!!!!!!! יודעים לספר על היהודים שמרדו וניסו להילחם אבל שוכחים את היהודים שחרפו נפשם כדי לשמור על יהדותם אז הוא עושה קעקוע זכר לשואה?
יהודי אמיתי לא יעשה קעקוע גם אם זה קשור לשואה
אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני
זה לא יהודי..
נכתב במקור על ידי ShiNx אני חצי גרמני, רוצה לשנוא אותי קצת סתם? נכתב במקור על ידי Shir תפסיק עם זה כבר, חצי מהמשתמשים מתלוננים עליך על זה שאתה מקניט את כולם, ותמיד מתעסק בתפל. באמת שבתור אחד שמסתכל מהצד נמאסת כבר. או שתגיב תגובות לעניין, או שפשוט אל תגיב, החוכמות שלך (שד"א לא מצחיקות אף אחד) נמאסו על כולם. די. חחחחחח afx צריך לעשות GAG כזה ששיר מייבש אותו ואז מדגישים את הייבוש מדגישים את הלייקים וכותבים PAWND XD
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 10-02-2012 בשעה 17:11.
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain חחחחחח afx צריך לעשות GAG כזה ששיר מייבש אותו ואז מדגישים את הייבוש מדגישים את הלייקים וכותבים PAWND XD לא הבנתי....
נכתב במקור על ידי ShiNx אני חצי גרמני, רוצה לשנוא אותי קצת סתם? נכתב במקור על ידי Smoxer314 לא הבנתי.... לא משנה afx עשה פעם אחד כזה אם הוא יתחבר תגיד לו שיראה לך
חוקי הפורום