זה ממש פשוט אני רוצה שתסבירו לי גם מה עשיתם תציעו נקודות
150 נק'
0-50-100-150-200-250-300-350-400-450-500 Html ~ Css ~ Php ~ Sql ~ JavaScript ~ JQuery לשאלות ובקשות ניתן לפנות אליי בפרטי
נכתב במקור על ידי Drugster 150 נק' מצטער אחי זה ממש פשוט אני לא מוכן לשלם על כזה דבר 150 נקודות אני פשוט צריך שתסביר לי איך עושים תקייה בתוך תקייה
20 נק'?
נכתב במקור על ידי shelomy201 20 נק'? סבבה אחי אבל אתה יודע לשים תקייה בתוך תקייה שם?
נכתב במקור על ידי .Ferrari סבבה אחי אבל אתה יודע לשים תקייה בתוך תקייה שם? 25 נקודות אני מבין בזה מאוד אני יסדר לך כל מה שאתה צריך
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 25 נקודות אני מבין בזה מאוד אני יסדר לך כל מה שאתה צריך זה ממש פשוט אני צריך שם של סידרה ואז בתוכה יהיה עונות אתה יודע לעשות את זה?
נכתב במקור על ידי .Ferrari זה ממש פשוט אני צריך שם של סידרה ואז בתוכה יהיה עונות אתה יודע לעשות את זה? אב חשבת יהתכוונת למשהו אחר. אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי לעשות תיקייה בתוך תיקייה. תעשה תייקיה נפרדת לכל עונה... אין לך הגבלה לזה. בכל מקרה אם אוכל לעזור לך שמשהו אז בחינם
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 אב חשבת יהתכוונת למשהו אחר. אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי לעשות תיקייה בתוך תיקייה. תעשה תייקיה נפרדת לכל עונה... אין לך הגבלה לזה. בכל מקרה אם אוכל לעזור לך שמשהו אז בחינם סבבה אחי תודה ואיך אני מחזיר קובץ לעמוד הראשי ומוחק תקייה?
חוקי הפורום