קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] במכתב של צ'יף - האם יש קשר בין 14.11 לשנת 1411?
    על ידי S3xyMan בפורום האי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-01-2010, 14:01
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-04-2007, 14:26
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2007, 09:38
  4. אשכול יצירת קשר בין המשתמשים
    על ידי WarBlood בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 16:43
  5. [שאלה] יש קשר בין ערוץ לבין דרופ?
    על ידי zash בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-07-2006, 16:43
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

האם יש קשר בין תורשה והצלחה? - עמוד 2

ברירת מחדל אני שמח שהבנתם את ההטעיה הפסיכולוגית :)

חברים יקרים,

המאמר שכתבתי בא לבחון עד כמה אנשים מאמינים באמונות לא נכונות.

אני לא ארחיב בנושא אבל חשוב לי שתבינו את הנקודות הבאות... והפעם בלי שום טריק... :-)

1. כל אדם אדון לגורלו ויכול להחליט מה לעשות עם עתידו האישי.
    2. לכל אדם זכות בחירה חופשית ולכן יכול להחליט מה לעשות עם עצמו בכל מצב ולשאת באחריות של השלכות מעשיו.
    3. לא משנה לאיזו משפחה נולדת - אתה יכול להיות מי שאתה רוצה.
    4. אתה יכול להשתנות מתי שרק תרצה.
    5. כדאי שתתחיל בשינוי כבר עכשיו - מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

שבת שלום!

2. קישורים ממומנים

אל תיתפסו לאשלייה שכסף יביא לכם אושר, הוא לא.

כסף הוא כמו אוויר, כשאין לך אותו, הוא הדבר הכי חשוב לך בעולם. אבל כשיש לך כמות מספיקה בשביל לנשום [כמות מספיקה של כסף בשביל לשרוד\לחיות\אוכל-בית-מכונית-חשמל וכ'ו], הוא לא חשוב לך והוא לא מעניין אותך גם אם יש לך יותר ממנו.

אם כסף באמת היה מביא אושר, למה כל המולטי מליונרים ממשיכים לעבוד ואין להם חיוך דבוק על הפנים 7\24? ההפך, הם ממשיכים לעבוד ולעבוד ולעבוד ולעבוד גם כשיש להם מספיק כסף לנינים של הנינים של הנינים של הנינים של הנינים שלהם. למה הם ממשיכים לעבוד? כי זה לא הכסף שמניע אותם, זה ההרגשה\סיפוק.
    אז בגלל זה חשוב יותר הסיפוק עצמו מאשר כמות ה$$$[אני לא מדבר רק על עבודה].

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה

כסף הוא כמו אוויר, כשאין לך אותו, הוא הדבר הכי חשוב לך בעולם. אבל כשיש לך כמות מספיקה בשביל לנשום [כמות מספיקה של כסף בשביל לשרוד\לחיות\אוכל-בית-מכונית-חשמל וכ'ו], הוא לא חשוב לך והוא לא מעניין אותך גם אם יש לך יותר ממנו.

אם כסף באמת היה מביא אושר, למה כל המולטי מליונרים ממשיכים לעבוד ואין להם חיוך דבוק על הפנים 7\24? ההפך, הם ממשיכים לעבוד ולעבוד ולעבוד ולעבוד גם כשיש להם מספיק כסף לנינים של הנינים של הנינים של הנינים של הנינים שלהם. למה הם ממשיכים לעבוד? כי זה לא הכסף שמניע אותם, זה ההרגשה\סיפוק.
    יפה אמרת.

כמו כל דבר בחיים - גם בכמות הכסף שיש לך צריך לדעת איפה מציבים את הגבול.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה

מי שרודף אחרי כסף במטרה להיות מאושר באמת,עובד על עצמו כי זה לא יקרה.

יש משפט חרוש מכוער כזה שאומר:"כסף לא משנה אותך,הוא משנה את הקרובים אליך" יש במשפט הזה הרבה מהאמת.

הדוגמא שהבאת אנלא יודע אם אפשר להסיק מזה מסקנה הגיונית.קודם כל מאיפה אתה מביא אתזה?אתה מכיר מיליונרים אישית שאתה מסיק כזה דבר?למי אין חיוך על הפנים?איך הקשר לזה שיש לו כסף שיכול לסדר את כל העולם ואחותו קשור לזה?אולי זה בגלל שהבנאדם קיבל חדשות שיש לו סרטן שלא ניתן לטיפול ונשאר לו חודשים לחיות?...מבין זה מערכת שמכניסים לראש תמשוואה האידיוטית :"עוני=אושר,עושר=תסכול".

הנקודה שלי שלא הכל שחור ולבן.יש הרבה צבעים באמצע.אני מכיר אישית משפחה פה בארץ של אחים(רמז:הם התחילו תטרנד של משקפיים גיק שיק..)שיכולים לסדר אותך אותי ואת אמאשך ביחד ועדיין הם רבים בינם לבין עצמם על שליטה בחברה ובלה בלה..וזה לא שחסר להם כסף.קיצר אושר אינלהם.מצד שני אני בטוח שיש אחרים שלמדו להסתדר,למדו להכיר את עצמם ולמדו להיות מאושרים באמת גם בלי הכסף.

בכל מקום יש ויש.הקטע הוא להיות שייך לקבוצה שנהנים מכל העולמות.כי זו בעצם המשמעות בחיים.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,190 | הודעות: 8,173,777 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect