נכתב במקור על ידי Smoxer314 זה לא מכות זה אלימות וירטואלית. נ.ב למנהלים תנעצו את האשכול, עד שמישהו הצליח ללמוד את השפה הכ"כ קשה הזאת מגיע לו כבוד! אולי לך זה קל, ולא זה לא. תלמד לפרגן
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
מה זה לעזאזל שפות מחשב אף פעם לא הבנתי >< איפה לומדים את החרא הזה ><
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain מה זה לעזאזל שפות מחשב אף פעם לא הבנתי >< איפה לומדים את החרא הזה >< שפות לבניית אתרים ולומדים את זה בכל מקום שתחפש תחת הנושא, אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך כמה מדריכים טובים.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 שפות לבניית אתרים ולומדים את זה בכל מקום שתחפש תחת הנושא, אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך כמה מדריכים טובים. אז למה לא מכינים אתרי סקס ועושים מיליונים ><
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אז למה לא מכינים אתרי סקס ועושים מיליונים >< מי אמר שלא
נכתב במקור על ידי Smoxer314 מי אמר שלא באמת לוקח שעה ללמוד HTML ? וזה מספיק לבנות אתר של העלאת והצגת סירטונים ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain באמת לוקח שעה ללמוד HTML ? וזה מספיק לבנות אתר של העלאת והצגת סירטונים ? בכלל לא, ללמוד HTML זה לא בעיה אבל לעשות אתר העלאת תמונות זה לוקח הרבה זמן וצריך לדעת גם PHP ו-MYSQL..
נכתב במקור על ידי Smoxer314 בכלל לא, ללמוד HTML זה לא בעיה אבל לעשות אתר העלאת תמונות זה לוקח הרבה זמן וצריך לדעת גם PHP ו-MYSQL.. חחחחחחחחחחחחחחח כל טיפש יכול להוריד מערכת העלאת תמונות מוכנה ולהעלות אותה על אחסון חינמי ולשנות פשוט את המשתנים
נכתב במקור על ידי Th1nk חחחחחחחחחחחחחחח כל טיפש יכול להוריד מערכת העלאת תמונות מוכנה ולהעלות אותה על אחסון חינמי ולשנות פשוט את המשתנים אבל אם בא לך באמת להיות אחד שבנה אתר ולא להיות פישר שמעתיק שיטות..
מזל טוב
אני רואה שיש לנו פה עבריינים
נכתב במקור על ידי -Ben- אני רואה שיש לנו פה עבריינים כגון?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 אתה רוצה כיף? זה לא קשור לפה.. ומה אתה מתגאה? זה שפה שלוקח דקה וחצי ללמוד.. אפשר כיף יא גגבר?
מזל טוב..
נכתב במקור על ידי Bentley אפשר כיף יא גגבר? אה.. זה.. חפיף.. אז אתה רוצה גם כיף?
חוקי הפורום