טוב רציתי לשאול אם זה בסדר:
אני מאוננן פעם ביום בעיקר כשאני הולך לישון.
אני יול להחזיק משהו כמו 20 דקות(יענו אחרי שאני מרגיש שעוד שנייה אני גומר אני עוצר ככה איזה 20 דקות).
האם זה בסדר או שזה פוגע?
תודה.
טוב רציתי לשאול אם זה בסדר:
אני מאוננן פעם ביום בעיקר כשאני הולך לישון.
אני יול להחזיק משהו כמו 20 דקות(יענו אחרי שאני מרגיש שעוד שנייה אני גומר אני עוצר ככה איזה 20 דקות).
האם זה בסדר או שזה פוגע?
תודה.
|
|
אומרים שזה עוזר לגמירה איטית יותר(טוב במיטה) ואפילו יש כל מיני טכניקות שתוכל לחוות אורגזמה בלי לשפוף זרע שזה אחת מהדברים שצריך לעשות.
ובכללי זה טוב לקחת את הזמן שאתה מאונן.
בטח זה נורמלי לגמרי!!! גם אנשים מבוגרים מאוננים לפעמים:''על פי נתונים שנאספו בארה"ב, האוננות היא חוויה המשותפת למרבית הנשים (89 אחוז) וכמעט לכל הגברים (95 אחוז).'' אבל כמובן שאם תאונן ממש הרבה פעמים ביום אתה תהייה די עייף והאורגזמה שלך תהייה יותר נמוכה ופחות מהנה(אבל גם לאונן הרבה ביום זה גם כן לא מהווה ''סכנה'',ולכל אחד יש ימים של חרמנות)
בקיצור תאונן כמה שאתה רוצה(אני אישית מאונן פעם ביום יומיים ולעומת זאת כל מיני אנשים אפילו מבוגרים סיפרו לי שבגיל ההתבגרות שלהם הם היו ממש חרמנים והגיעו למצב של 9 ביום וחברים שמאוננים כמה פעמים ביום),כל אחד והסיפוק המיני שלו אין פה בסדר או לא בסדר (למרות זאת אם אתה רוצה עצה ממני,תפסיק לאונן לכמה ימים ותתאפק ואז אחרי כמה ימים תאונן כמו שצריך ותראה שהאורגזמה שלך הרבה יותר מהנה).
אם יש לך עוד שאלות תפנה אליי בכל צורה אני באמת מאוד ישמח לעזור לך בנשוא הזה
מקווה שעזרתי לך!!![]()
שלום לך.
אוננות פעם ביום זה לגיטימי לגמרי לגילך, שבו אתה מתבגר וההורמונים משתוללים ללא הפסקה.
ואכן ישנם דיבורים על כך ששיטתך עוזרת להיות טוב במיטה, כלומר לא לגמור מהר, אבל אני יכול להמליץ לך גם להפחית את כמות הצפייה בפורנוגרפיה, ולנסות לקיים אוננות בעזרת הדמיון האישי, ולא סרט פורנו. זה מדעי, וזה מוכח, תנסה זאת.
שמח לעזור, רז.
..Everyone Loves You When You're Dead..
זה לא בריא כל יום
חח שטויות.
אין דבר רע בזה, אני מכיר אנשים שמאוננים כמה פעמים ביום.
במיוחד בצבא! מה לעשות - הורמונים.