מזל טוב
נכתב במקור על ידי Display כול הכבוד. אבא גאה בך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוס אתה אחי
כל הכבוד לך. זו שפת הבסיס הראשונית לתכנות בסביבת אינטרנט. המשך ללמוד - זה ישתלם לך
חחחח מה אתה מתלהב
נכתב במקור על ידי -EliAv- אני לא אמשיך להתווכח... רואים שלדבר עם דבר כזה, זה כמו לדבר לקיר אז אני אחסום אותך וסלאמת נכתב במקור על ידי reuvend אפשר , אולי לא מתקדם עד כדי כך אבל אפשר ... והוא אמר שהוא הולך ללמוד שפות נוספות אז .. נכתב במקור על ידי -EliAv- איזה חוסר פרגון.......... כל הכבוד נכתב במקור על ידי .Eliran מזל טוב נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW כל הכבוד לך. זו שפת הבסיס הראשונית לתכנות בסביבת אינטרנט. המשך ללמוד - זה ישתלם לך נכתב במקור על ידי -EliAv- אני לא אמשיך להתווכח... רואים שלדבר עם דבר כזה, זה כמו לדבר לקיר אז אני אחסום אותך וסלאמת נכתב במקור על ידי reuvend אפשר , אולי לא מתקדם עד כדי כך אבל אפשר ... והוא אמר שהוא הולך ללמוד שפות נוספות אז .. נכתב במקור על ידי -EliAv- איזה חוסר פרגון.......... כל הכבוד נכתב במקור על ידי .Eliran מזל טוב נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW כל הכבוד לך. זו שפת הבסיס הראשונית לתכנות בסביבת אינטרנט. המשך ללמוד - זה ישתלם לך תודה רבה! וסמוקסר ושינקס מה קרה רבים איתכם בבצפר אתם באים ומוציאים את זה עלינו? בקליק אפשר לחסום אותכם, אז.. למה לא?
פרשתי אתחבר מדי פעם..
חוקי הפורום