כן כן, אני יודע שאני קטין, אבל בואו נגיד שאני מכיר מישהו...
יש לכם המלצות לקעקועים?
על הכתף\מרפק.
גם במקום הזה שספיידרמן יורה ממנו קורים, גם שם אני חושב על קעקוע, אבל לא יודע איזה \=
חשבתי על זה:
מה שמוקף בעיגול.
יש הצעות?
אשמח לעזרה חבר'ס.
כן כן, אני יודע שאני קטין, אבל בואו נגיד שאני מכיר מישהו...
יש לכם המלצות לקעקועים?
על הכתף\מרפק.
גם במקום הזה שספיידרמן יורה ממנו קורים, גם שם אני חושב על קעקוע, אבל לא יודע איזה \=
חשבתי על זה:
מה שמוקף בעיגול.
יש הצעות?
אשמח לעזרה חבר'ס.
נערך לאחרונה על ידי Display; 14-02-2012 בשעה 02:57. סיבה: מצאתי את התמונה המתאימה.
|
|
קעקועים הם דבר נפוץ ומקובל מאוד בתרבות של ימינו, כאשר מיליונים רבים של נשים וגברים מכל הגילאים בכל רחבי העולם בוחרים לקעקע על עצמם ציור כזה או אחר. קעקועים הם דבר מאוד מעניין, וגם טוטאלי במידה מסוימת – ברגע שעושים קעקוע הוא נשאר איתנו למשך שארית חיינו, אלא אם כן נבחר בשלב כלשהו לנסות ולהוריד אותו באמצעות טיפולים מיוחדים כאלו ואחרים. כאשר אנחנו יודעים כי הציור שאנחנו הולכים לקעקע על עורנו צפוי להישאר במקומו למשך שארית חיינו – כיצד ניתן בכלל לבחור? כיצד בוחרים ציור אחד עימו נחיה על גופנו למשך שארית חיינו? עבור מי שמרגיש כי הוא מוכן ורוצה יותר מכל לעשות קעקוע, ולא ממש יודע כיצד לבחור על איזה קעקוע בדיוק כדאי לו ללכת, בואו ננסה לעבור על כמה רעיונות כלליים לקעקועים – קעקועים - בוחרים את הסגנון והמיקום, ורק אחר כך את הפרטים הקטנים אז אילו רעיונות מעניינים לקעקועים יכולים לעניין אותנו? כיצד נבחר איזה קעקוע לעשות, במידה והחלטנו מעבר לכל ספק כי אנחנו רוצים קעקוע, רק לא ממש יודעים איזה ואיפה? בואו ונתחיל מבחירת הסגנון הכללי ביותר, כמו גם בבחירת המיקום של הקעקוע על הגוף, שכן שני פרמטרים אלו קשורים אחד בשני. האם אנחנו מעוניינים בקעקוע גדול ובולט במקום גלוי כמו הכתף או השוק של הרגל, או האם אנחנו מעדיפים קעקוע סולידי וקטן במקום מוסתר דוגמת הגב? האם אנחנו רוצים ציור גרנדיוזי אשר יביע הצהרה כזו או אחרת, או שאנחנו רוצים משהו עדין וצנוע יחסית, בעיקר לשם הנאתנו האישית ממנו? שאלה נוספת שעלינו לשאול את עצמנו היא – האם אנחנו מעוניינים בקעקועים כאלו או אחרים מתוך מניע אישי או סנטימנטאלי כלשהו או שאנחנו מעוניינים פשוט בציור יפה על הגוף שלנו, בלי יותר מדי משמעות עמוקה מאחוריו? הכל בסדר והכל לגיטימי, ועל ידי מתן מענה לכל השאלות הללו, נוכל להתחיל ולצמצם את האפשרויות ולהתקרב לבחירת הקעקוע המתאים עבורנו. עבור מי שמעוניין בקעקוע בעל ערך סנטימנטאלי כלשהו – במידה ואתם לא יודעים עדיין איזה קעקוע אתם רוצים, כנראה שבעיקר אתם תוכלו לענות לעצמכם על שאלה זו, שכן אף אחד לא יוכל לבחור ציור בעל ערך סנטימנטאלי בשבילכם – את זה עליכם לעשות. בכל מקרה, בין אם אתם הולכים על קעקוע בעל ערך סנטימנטאלי או לא, עליכם להחליט על גודלו הצפוי (בערך...) ועל מיקומו בגוף. לאחר שעשיתם זאת, ניתן להתחיל לשקוד על הפרטים הקטנים. מומלץ ביותר להיעזר גם במיליוני התמונות הקיימות ברשת של קעקועים מכל סוג ומכל צורה אפשריים, כמו גם באלבומי התמונות והסקיצות הנמצאים בכל מכון קעקועים – זה יכול לעזור לכם מאוד לשים את האצבע על אלמנטים שאתם אוהבים, ורוצים להכניס לקעקוע שלכם...
ספוילר:
קודם כל גילך לא מאפשר לעשות בלי נוכחות של אחד מהורים, שנית אתה צריך לחשוב טוב לפני העשייה של קעקוע כזה גדול במרפק היד כי זה מאוד כואב באזור זה.
אם כבר אתה רוצה כוכב או מגן דוד תעשה במקום מוסתר כמו כתף עליונה, יד עליונה וכדומה.
שהיה לך בהצלחה![]()
אל תעשה את זה בגיל כזה
אתה עוד קטן ואתה תצטער על זה הוא שאתה תגדל והקעקוע ימתח וזה יהיה מכוער
גם אל תעשה קעקוע שטותי תחשוב עליו קצת זה משהו לכל החיים