קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-02-2010, 13:51
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 16:22
  3. אפשר בבקשה משהו בקשר למתמטיקה
    על ידי Xn4T בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 23:50
  4. איך החתימה שלי!!????פעם שנייה אפשר להגיד !!
    על ידי CrAzY_BoY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 19:02
  5. אהלן כולם, אפשר לבקש ממכם משהו קטן?
    על ידי tal17 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 22:13
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

"אפשר שנייה את דעתך על משהו?"

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ברירת מחדל "אפשר שנייה את דעתך על משהו?"

-" אפשר שנייה את דעתך על משהו? "
    -"פיקאפ.... יא בן של זונה!!! אולי תלמד משהו במקום ללמוד פיקאפ כל היום?!?! "

היה היום בעזריאלי המון פיקאפ ארטיסט.
    זה הקטע החזק ביותר

מישהו פה יוצא לסארג'ים וקורה לו משהו מעניין?
    נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 14-02-2012 בשעה 22:59.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

2. קישורים ממומנים

חלאס לסארג'

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

אפילו בנות אומרות לך שזה הומו למה אתה ממשיך בזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

נהנה ... מה רע בזה אם הוא נהנה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חלאס לסארג'
    כה הא

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    נהנה ... מה רע בזה אם הוא נהנה?
    לי זה לא נשמע כל כך מהנה לשגע בנות במשפטים שהן שמעו בלופים אינסופיים מליון פעמים ולחטוף קללות, אבל זה כנראה רק אני.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

תכלס אני אישית לא מבין למה לצאת לסארג' כי זה סתם לא כיף .. ניסיתי כמה פעמים , זה לא מתאים לי .
    אני יוצא עם חברים , נהנה , צוחק , מתחרע על כל העולם ואשתו , ועל הדרך סוגר .. מזה אני נהנה!!
    אם הבחור שלנו נהנה מלסארג' וחושב שזה מביא לו תוצאות .. אני לא מבין מה הבעיה

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    לי זה לא נשמע כל כך מהנה לשגע בנות במשפטים שהן שמעו בלופים אינסופיים מליון פעמים ולחטוף קללות, אבל זה כנראה רק אני.
    זה שאנשים משתמשים בכל מיני רוטינות שמוטינות וחארטות כאלה (אני לא מבין למה צריך.. פשוט זורמים)
    זה כבר בעיה אחרת .. אבל שוב אם הבחור נהנה וזה מקדם אותו , שיבושם לו !
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 15-02-2012 בשעה 16:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תכלס אני אישית לא מבין למה לצאת לסארג' כי זה סתם לא כיף .. ניסיתי כמה פעמים , זה לא מתאים לי .
    אני יוצא עם חברים , נהנה , צוחק , מתחרע על כל העולם ואשתו , ועל הדרך סוגר .. מזה אני נהנה!!
    אם הבחור שלנו נהנה מלסארג' וחושב שזה מביא לו תוצאות .. אני לא מבין מה הבעיה

זה שאנשים משתמשים בכל מיני רוטינות שמוטינות וחארטות כאלה (אני לא מבין למה צריך.. פשוט זורמים)
    זה כבר בעיה אחרת .. אבל שוב אם הבחור נהנה וזה מקדם אותו , שיבושם לו !
    זה לא קשור לרוטינות, זה כבר הרבה יותר מהמשפט עצמו, זה כל ההתנהגות שלו, תשים לב שהוא כולה אמר לה "אפשר שניה את דעתך על משהו?" לא רוטינה ולא כלום, שאלה לגיטימית, הוא אפילו אמר את זה בנחמדות ואיכשהו הנקבה בכל זאת זיהתה וידעה שהוא "פיאקפר".
    וזה שאתה חושב שזה מקדם אותו לא אומר שזה באמת מקדם אותו, אז עדיף שהבועה תתפוצץ עכשיו ולא מאוחר.
    אנשים לקחו את השם הזה פיקאפ וקישרו אליו את כל הדברים הכי לא נכונים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    זה לא קשור לרוטינות, זה כבר הרבה יותר מהמשפט עצמו, זה כל ההתנהגות שלו, תשים לב שהוא כולה אמר לה "אפשר שניה את דעתך על משהו?" לא רוטינה ולא כלום, שאלה לגיטימית, הוא אפילו אמר את זה בנחמדות ואיכשהו הנקבה בכל זאת זיהתה וידעה שהוא "פיאקפר".
    וזה שאתה חושב שזה מקדם אותו לא אומר שזה באמת מקדם אותו, אז עדיף שהבועה תתפוצץ עכשיו ולא מאוחר.
    אנשים לקחו את השם הזה פיקאפ וקישרו אליו את כל הדברים הכי לא נכונים.
    אני לא רואה את "התחום"(משיכה) כ"פיקאפ" סתם נתנו לזה שם מפוצץ לדעתי!
    אני גבר עם ביצים וזין - את בחורה עם כוס,ציצים, תחת (כשגברים נכנסים להריון כבר אי אפשר לדעת) ואפשר לדבר איתך
    אני נמשך אלייך ואת נמשכת אליי, אז הכי טבעי שאני אפרק לך את הצורה ושנינו נהנה מזה .

מה שקרה הוא שגברים הפסיקו להיות גברים והתחום בסך הכל נועד כדי להזכיר להם את זה
    הקטע הוא שאנשים עם אינטרסים כספיים הפכו את הדבר הטבעי והיפה הזה לזיון שכל אחד גדול
    עם המון מושגים שלא קשורים למשיכה ובמקום לעורר אנשים ולהגיד להם : " נולדתם גברים , תתנהגו כמו גברים"
    אומרים להם לשים לק שחור על הידיים , כובע פרווה כמו של הדוייסלך ומשקפת צלילה(שזה מגניב אם אתה פריק חובב צלילה בחוף של קריית צאנז)
    בטענה שבנות נמשכות לאנשים כאלה

בוא נדבר שניה במונחים של "פיקאפ" כדי שאנשים שסוגדים לתחום הזה יבינו:
    מה זה אלפא? גבר עם תפיסת עולם חזקה (אינר גיים) , שמבין מה הוא רוצה מעצמו ומהסביבה שלו
    אסרטיבי, מנהיג ולא מושפע מהסביבה ועוד ועוד .
    רק שתבינו כמה זה חרטא:
    אנשים הולכים אחרי "גורואים וכובעים קרחים" למיניהם ולוקחים כל מילה שלהם כמו קודש קודשים , תורה מסיני
    שככה שגם אם יוצא שבסוף הם יגיעו למה שהגורו קורא לו "אלפא" הם לא באמת יהיו כאלה כי זה הכל שקר
    כי הם רק מחקים מישהו אחר, מישהו שמסתובב עם לק ועקבים ומשקפי צלילה באמצע הקניון (בקיצור מראבר אחושרמוטה)
    והרי הגורו אמר שלחקות אנשים אחרים ולהיות מושפע מהסביבה .. כל כך לא אלפא מצידכם!

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני לא רואה את "התחום"(משיכה) כ"פיקאפ" סתם נתנו לזה שם מפוצץ לדעתי!
    אני גבר עם ביצים וזין - את בחורה עם כוס,ציצים, תחת (כשגברים נכנסים להריון כבר אי אפשר לדעת) ואפשר לדבר איתך
    אני נמשך אלייך ואת נמשכת אליי, אז הכי טבעי שאני אפרק לך את הצורה ושנינו נהנה מזה .

מה שקרה הוא שגברים הפסיקו להיות גברים והתחום בסך הכל נועד כדי להזכיר להם את זה
    הקטע הוא שאנשים עם אינטרסים כספיים הפכו את הדבר הטבעי והיפה הזה לזיון שכל אחד גדול
    עם המון מושגים שלא קשורים למשיכה ובמקום לעורר אנשים ולהגיד להם : " נולדתם גברים , תתנהגו כמו גברים"
    אומרים להם לשים לק שחור על הידיים , כובע פרווה כמו של הדוייסלך ומשקפת צלילה(שזה מגניב אם אתה פריק חובב צלילה בחוף של קריית צאנז)
    בטענה שבנות נמשכות לאנשים כאלה

בוא נדבר שניה במונחים של "פיקאפ" כדי שאנשים שסוגדים לתחום הזה יבינו:
    מה זה אלפא? גבר עם תפיסת עולם חזקה (אינר גיים) , שמבין מה הוא רוצה מעצמו ומהסביבה שלו
    אסרטיבי, מנהיג ולא מושפע מהסביבה ועוד ועוד .
    רק שתבינו כמה זה חרטא:
    אנשים הולכים אחרי "גורואים וכובעים קרחים" למיניהם ולוקחים כל מילה שלהם כמו קודש קודשים , תורה מסיני
    שככה שגם אם יוצא שבסוף הם יגיעו למה שהגורו קורא לו "אלפא" הם לא באמת יהיו כאלה כי זה הכל שקר
    כי הם רק מחקים מישהו אחר, מישהו שמסתובב עם לק ועקבים ומשקפי צלילה באמצע הקניון (בקיצור מראבר אחושרמוטה)
    והרי הגורו אמר שלחקות אנשים אחרים ולהיות מושפע מהסביבה .. כל כך לא אלפא מצידכם!
    אז זהו ש... רוב האנשים חושבים שפיקאפ זה תחום שמערב תקשורת עם בנות, שדרכו הם יצליחו יותר עם בנות. אבל לא, לדעתי התחום הזה בכלל לא קשור לנשים, הוא אמור לעזור בעקיפין עם נשים אבל המטרה העיקרית שלו לא קשורה לבנות בכלל.

רק שלא תבין לא נכון, אין לי שום בעיה עם ה"גורואים" האלה, חלקם נראים לי אנשים סבבה, חלקן פריקים, חלקם סתם חננות אבל בסדר לא מאשים אותם, סה"כ רוצים להרוויח כסף. זה האנשים שמגזימים בזה כל כך, הם רואים בנאדם מוצלח שהם מעריצים והם חושבים שאם הם יתנהגו בדיוק כמוהו הם ישיגו את אותן התוצאות.
    וחלקם לדוגמאת מיסטרי אין שום בעיה אפילו להסכים עם האנשים האלה ולתת להם פתיחים, משפטים, רוטינות, וקסמים שהוא המציא, כדי ששאר האנשים יעתיקו ממנו ועל זה הוא מרוויח כסף. זה מה שדפוק בפיקאפ, שלוקחים משהו שאמור להיות טבעי וזורם והפכו אותו למשהו מקובע עם נוסחאות וחוקים חסרי תועלת.

במחינתי אפשר לקרא לפיקאפ בכל מיני שמות-תקשורת בין אישית, שיפור עצמי, מה שתרצה, כי המטרה האמיתית של התחום הזה זה לשבור אצלך מחסומים כמו שאמרת הגברים של היום הם לא גברים, יש מלא אנשים מושפעים בעולם הזה, כאלה עם אישיות פגומה, כאלה שלא מוצאים את עצמם.
    ותכלס זאת לא אשמתם, זאת אשמת החינוך הגרוע של ההורים שלהם וההשפעה של הסביבה הקרובה שבה הם גדלו.
    המטרה שלי היא לחזור לילדות שלי, לאופי האמיתי שלי לפני כל הזיבולי שכל של ההורים והדעות המפגרות שלהם, לפני שהפכתי למה שהפכתי בתקופת גיל ההתבגרות, לחזור להיות ה"אני" שאני מעריץ ואוהב. בגלל זה כל מה שאיי פעם לקחתי מהפיקאפ היו עקרונות וקווים מנחים, לא יותר. אני לא מתעסק בכל החרטא שמסביב ובמה שכל גורו אומר שזה פיקאפ, ה"נוסחא" להצלחה עם נשים. בכלל זה אני חושב שסארג'ים זה מפגר, ולדבר עם 5248 בנות ביום לא יעזור לו בשום דבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

יש לי המון כבוד לכל מי שהגיב פה. אז אגיב לכם את דעתי על כל הנושא של מתנגדי סארג'ינג.

נגיד ואתה הולך ברחוב ורואה בחורה שאתה רוצה, או שאתה ניגש או שאתה לא , אם אתה לא ניגש למרות שאתה רוצה אתה צריך לסארג' ,
    עצם זה שאתה ניגש להרבה בנות ביום יום בסופו של דבר ברגע האמת יתן לך את הפוש לעשות את זה כשבאמת צריך לעשות את זה ,(מנסיון) .
    אם אתה מסוגל לגשת לבחורות שאתה באמת רוצה תמיד , אז אתה לא חייב לסארג' יותר אלא אם כן אתה באמת אוהב את זה.

אתה באמת יכול לגשת לכוסיות בלי חודשים של סארג'ינג כהתחלה?
    אני לא מאמין, אתה תפחד, תהסס, תחשוב על דרך לגשת אליה...בזמן הזה, אני או מישהו אחר יגש אליה, החברה שלה תבוא , הפלא שלה יצלצל (וזה קורה כל הזמן אצל כוסיות!!!) וכו' ולא תעשה כלום.

מסקנה- צריך לסארג' כמה שיותר, לפחות בחודשים הראשונים שלך, ואף פעם לא להפסיק להכיר בנות ביום יום.

ואני בטוח שכמעט כל מי שבפורום צריך לסארג' כמה שיותר ולהפסיק לבלבל את המוח .
    נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 16-02-2012 בשעה 01:03.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    יש לי המון כבוד לכל מי שהגיב פה. אז אגיב לכם את דעתי על כל הנושא של מתנגדי סארג'ינג.

נגיד ואתה הולך ברחוב ורואה בחורה שאתה רוצה, או שאתה ניגש או שאתה לא , אם אתה לא ניגש למרות שאתה רוצה אתה צריך לסארג' ,
    עצם זה שאתה ניגש להרבה בנות ביום יום בסופו של דבר ברגע האמת יתן לך את הפוש לעשות את זה כשבאמת צריך לעשות את זה ,(מנסיון) .
    אם אתה מסוגל לגשת לבחורות שאתה באמת רוצה תמיד , אז אתה לא חייב לסארג' יותר אלא אם כן אתה באמת אוהב את זה.

אתה באמת יכול לגשת לכוסיות בלי חודשים של סארג'ינג כהתחלה?
    אני לא מאמין, אתה תפחד, תהסס, תחשוב על דרך לגשת אליה...בזמן הזה, אני או מישהו אחר יגש אליה, החברה שלה תבוא , הפלא שלה יצלצל (וזה קורה כל הזמן אצל כוסיות!!!) וכו' ולא תעשה כלום.

מסקנה- צריך לסארג' כמה שיותר, לפחות בחודשים הראשונים שלך, ואף פעם לא להפסיק להכיר בנות ביום יום.

ואני בטוח שכמעט כל מי שבפורום צריך לסארג' כמה שיותר ולהפסיק לבלבל את המוח .
    השאלה שלך-אמונה מגבילה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Cats lover- חד משמעית, לא. אני יכול להגיד לך בוודאות שגם אם אני לא עושה סארג'ים שמארג'ים למיניהם 3 שנים, אני יהיה מסוגל לגשת לבחורה, כי אני עושה את זה. לא עם הפסקה של 3 שנים כמובן..אבל אני מסוגל מתי שאני רוצה איך שאני רוצה וכמה שאני רוצה לגשת לבחורות מבלי לפחד. כן, צודק..תמיד אני שומע קצת חפירות בראש של "רגע..אולי יש לה חבר" "אולי היא לא רוצה שידברו איתה" אבל אני יודע טוב מאד איך לסתום לעצמי תפה ולהעיף את עצמי עלייה. גם אם אני לא רוצה, אבל אני רואה שהיא כוסית, אני יודע שאי ממציא לעצמי תירוצים ואני פשוט ניגש. יוצא לי כמה פעמים שאני ניגש לבחורות ואומר משהו כמו "מה ניינים...?" היא עונה ואז אני ממשיך ב "אממ..שמעי אני לא בפוקוס..הבושם שלך מטמטם אותי, יש לך כמה נושאי שיחה בשלוף? " או משהו כזה. כי כן, לפעמים אין לי מושג מה להגיד, אבל אני פשוט פותח תפה אז אני חייב להגיד משהו, לא חשוב מה. ותמיד אני יוצא מזה מזול..אני פשוט לא מפחד מהחרא הזה יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

rodney1
    אז פעם עשית סארג'ים?
    או שזה היה ככה כל החיים אצלך?

אני לא שולל את זה שאתה אחד המיוחדים שיכולים לגשת לכוסיות בלי היסוס בלי שהיו צריכים סארג'ים בהתחלה.
    אבל אם אתה כזה, אתה מיוחד. מאוד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא מיוחד בכלל כפרה, פשוט יש לי משמעת עצמית. כנראה שאין את זה להרבה פה בפורום אם אתם לא מסוגלים באמת "לנער" את התירוצים האלה מהראש שלכם ופשוט לגשת. אני באמת באמת לא מבין מה כל כך מסובך בלגשת לבחורה. יש "לגשת" ויש "להצליח" עם בחורה. לגשת אין לי בעיה, מה אני עושה עם זה אחרכך..זה כבר בעיה אחרת שאני עובד על זה, יש פעמים שהולך לי ויש פעמים שלא הולך לי. אבל לגשת לבחורה, אני יכול להגיד לך בוודאות שבחיים לא עשיתי סארג' מטומטם כזה, ולא אני לא מיוחד, אני יודע פשוט לגשת לבחורה גם אם אני מפחד ופוחד מהתגובה שלה, אני פשוט ניגש. "על-הבאב-אללה" מכיר?

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect